Obnoviť stránku

HOOVER WDWFT 4108AH-S

HOOVER WDWFT 4108AH-S

Spredu plnená práčka so sušičkou Hoover je skvelou voľbou, ak nemáte možnosť sušiť vonku alebo u vás v byte zaberá sušiak veľa miesta. Model WDWFT 4108AH-S disponuje solídnou kapacitou bubna, ktorý pojme na pranie až 10 kg a na sušenie až 8 kg bielizne. Špičkový invertorový motor dosahuje až 1 400 otáčok pri odstreďovaní pri zachovaní relatívne nízkej hlučnosti iba 80 dB. Okrem toho navyše spadá do veľmi úspornej energetickej triedy, a teda je šetrná k prostrediu aj k vašej peňaženke. 

Kľúčové vlastnosti parnej práčky so sušičkou Hoover WDWFT 4108AH-S

  • Spredu plnená práčka so sušičkou od známej spoločnosti Hoover
  • Tichý a spoľahlivý invertorový motor
  • One Fi – možnosť bezdotykového pripojenia cez WiFi k smart telefónu
  • All In One – patentovaný systém rozpúšťania pracieho prášku a vody
  • Kg Mode – prispôsobenie spotreby energie a času podľa aktuálneho množstva náplne
  • 13 základných programov + 40 programov One Fi
  • 3 úrovne ošetrenia parou – Bavlna, Syntetika, Osvieženie
  • 3 úrovne senzorového sušenia – Extra suché, Na žehlenie, Na ramienko
  • Prehľadný dotykový LCD displej
  • Bezpečnostné prvky (zámok dverí, ochrana proti prepeneniu a pretečeniu)

Práčka Hoover WDWFT 4108AH-S výrazne uľahčí pranie bielizne

Spredu plnená práčka Hoover WDWFT 4108AH-S disponuje množstvom našľapaných technológií, ktoré výrazne uľahčia a zefektívnia celkové používanie. Funkcia One Fi umožní prepojenie práčky so smart telefónom pomocou WiFi a môžete ju tak jednoducho ovládať cez aplikáciu Wizard. Samozrejmosťou je možnosť sťahovania nových funkcií a cyklov alebo viesť rôzne štatistiky prania a prehľad čerpania energie. Ďalšou vychytenosťou práčky je patentovaný systém rozpúšťania pracieho prášku s vodou All In One. Jednoducho sa zmieša v špeciálnej komore prášok s vodou a následne dôjde ku kropeniu bielizne vytvorenou penou. Výrazne sa tak zníži čas a zvýši účinnosť prania pri nízkych teplotách okolo 20 °C.

Tichý chod a jednoduché ovládanie práčky so sušičkou

Invertorový motor s priamym pohonom, ktorý túto práčku poháňa, je veľmi tichý, spoľahlivý a veľmi úsporný. Pre vaše maximálne pohodlie má Hoover WDWFT 4108AH-S prehľadné ovládanie a dotykový displej. Samozrejmosťou je ochrana proti pretečeniu a nadmernému peneniu. Nechýbajú ani šikovné funkcie ako odložený štart, detská poistka, ukazovateľ zostatkového času prania alebo ukazovateľ ukončenia cyklu. Odložený štart vám umožní pranie i sušenie pohodlne naplánovať dopredu, napríklad aby ste mali všetko hotové po príchode z práce. 

Praktické programy práčky Hoover

Široká ponuka programov práčky Hoover poskytne vždy profesionálnu starostlivosť. Veľkou prednosťou sú parné programy, ktoré sa používajú na osvieženie jemných kusov bielizne a na odstránenie pokrčenia. Eliminujú pachy, a mnoho kusov oblečenia je tak opäť pripravených na nosenie za krátku dobu. Ostatná bielizeň sa navyše ďaleko ľahšie žehlí. Pripravené sú tak programy Bavlna, Syntetika a Osvieženie.

Programy:
13 programov základných + 40 programov One Fi
Parný program
All In One Mix
All In One Jemné
All In One 49 min
Rýchly program 14, 30, 44 min
Plákanie
Bavlna
Odčerpanie + odstredenie
Vlna/Hodváb
Sušenie Vlna – Woolmark Apparel Care
Sušenie Syntetika
Sušenie Bavlna

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 79 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 13

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  HOOVPS006
Produktové číslo:  31007466
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08