Obnoviť stránku

Hoover SSNC1700

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hoover SSNC1700

Parný mop Hoover SSNC1700 je jedinečným pomocníkom v domácnosti, ktorý odstráni každú nečistotu pomocou silného výkonu horúcej pary. Pri čistení nie je nutné používať žiadne čistiace prostriedky alebo iné chemikálie, ale postačí vám obyčajná voda z vodovodu a textilná podložka, ktorú môžete opakovane prať. Pri upratovaní parným čističom dôjde k dokonalému vyčisteniu podláh, osvieženiu textílií a odstráneniu všetkých baktérií, alergénov a roztočov, čo ocenia najmä alergici. Výhodou je tiež odstránenie všetkých pachov, parný mop tiež po sebe nezanecháva žiadne škvrny a zvyšky. Upratovanie nebol nikdy jednoduchšie a dôkladnejšie.

Hlavné prednosti

  • čistenie pomocou horúcej pary s vysokou teplotou
  • bez použitia čistiacich prostriedkov a chemikálií
  • odstránenie všetkých baktérií, alergénov a roztočov
  • ideálne pre alergikov
  • hubica v tvare trojuholníka
  • nadstavec na osviežovanie kobercov
  • jednoduchá obsluha a manipulácia

Jedinečné vybavenie

Prednosťou parného čističa je hubica v tvare trojuholníka pre jednoduché čistenie rohov a ťažko prístupných miest a nadstavec na osviežovanie kobercov. Na pripravenie páry mu stačí iba 30 sekúnd. Odnímateľný zásobník na vodu disponuje veľkorysým objemom 0,7 l. Obsluha parného mopu je veľmi jednoduchá, pohodlne sa drží za mäkkú rukoväť a prenáša pomocou madla. Dlhý prívodný kábel s dĺžkou 6 m umožňuje jednoduchú manipuláciu. Kúpte si výkonný parný čistič, ktorý ušetrí váš čas, peniaze aj životné prostredie.
Parametre a špecifikácia:
Výkon:
1 600 W
Doba použitia pary:
cca 12 min
Objem zásobníka na vodu:
0,7 l
Rozmery:

29 × 21 × 123 cm
Hmotnosť:
3,2 kg
Farba:
Červená / čierna

Kód:  CANPM002
Produktové číslo:  39600121
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11