Obnoviť stránku

HOOVER Spirit SP71_SP41011

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOOVER Spirit SP71_SP41011

Ako čo najviac zefektívniť a urýchliť upratovanie? So špičkovým vysávačom Hoover to bude hračka. Nový model bezvreckového vysávača prináša naozaj maximálnu spokojnosť nielen po stránke kvality, ale aj výkonu. Účinnosť vysávanie tvrdých podláh a energetická náročnosť obsadzuje triedu A, nehovoriac o nízkej hlučnosti iba 87 dB. Disponuje výkonnú cyklónovou technológiou a umývateľným EPA filtrom, ktorý zachytí aj tie najmenšie prachové častice. 

kľúčové vlastnosti

  • Špičkový vysávač za skvelú cenu
  • Nízka energetická náročnosť
  • Umývateľný EPA filter
  • teleskopická trubica
  • Regulácia sacieho výkonu na rukoväti
  • Integrované madlo pre jednoduché prenášanie

Tento praktický pomocník vyniká naozaj množstvom vychytávok, ktoré prispievajú k spokojnému používanie. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť svedčí o ľahkej manipulácii a prenášanie. Akčný rádius dosahuje až 8 metrov, takže nebudete musieť neustále prepínať zásuvky. Díky teleskopické trubce si během okamžiku nastavíte požadovanou délku dle vlastního uvážení.

Medzi bohatým príslušenstvom nájdete hneď niekoľko nástavcov napríklad na podlahy, parkety, koberce či štrbinovú hubicu.Všetky nečistoty sa ukladajú do nádoby s kapacitou 1,7 l.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter, EPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 87 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 27 cm
Výška 28 cm
Hĺbka 42,5 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  CANVY0100
Produktové číslo:  39001376
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16