Obnoviť stránku

HOOVER Rush extra RE71_RE07011

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOOVER Rush extra RE71_RE07011

Ako čo najviac zefektívniť a urýchliť upratovanie? So špičkovým vysávačom Hoover to bude hračka. Nový model bezvreckového vysávača prináša naozaj maximálnu spokojnosť nielen po stránke kvality, ale aj výkonu. Plne uspokojí nároky všetkých užívateľov a to aj po stránke energetickej náročnosti, kde spadá do triedy A, nehovoriac o nízkej hlučnosti iba 87 dB. Iste oceníte aj umývateľný EPA filter, ktorý zachytí aj tie najmenšie prachové častice. 

kľúčové vlastnosti

  • Špičkový vysávač za skvelú cenu
  • Nízka energetická náročnosť
  • Multicyklónový systém - Airvolution
  • Umývateľný EPA filter
  • Pogumová kolieska
  • Hubica na podlahy a koberce All Floors Plus

Tento praktický pomocník vyniká naozaj množstvom vychytávok, ktoré prispievajú k spokojnému používanie. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť svedčí o ľahkej manipulácii a prenášanie. Akčný rádius dosahuje až 8 metrov, takže nebudete musieť neustále prepínať zásuvky. Vďaka teleskopickej rúrke si behom okamihu nastavíte požadovanú dĺžku podľa vlastného uváženia. Mezi bohatým příslušenstvím naleznete hned několik nástavců jako například hubici na tvrdé podlahy, parkety, koberce a speciální Mini Turbo hubici na zvířecí srst.

čistý vzduch

Nový multicyklónový systém Airvolution kontrolovane urýchľuje prúd vzduchu, čím oddelí až 97% nečistôt. V tom mu napomáha systém zložený z niekoľkých blokov rôznej veľkosti. Dosiahne sa tak trvale vysokého sacieho výkonu s obrovskou účinnosťou oddeľovanie nečistôt, ktoré sa zhromažďujú v zbernej nádobe a neprechádza filtre. Výsledkom je znížené riziko upchatia filtrov a skrátenie doby vysávania až o 50%!

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti Mäkčené kolieska

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra Mikrofilter, Umývateľný filter, EPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 87 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 28,8 cm
Výška 35,1 cm
Hĺbka 43,9 cm
Hmotnosť 5,7 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  CANVY0095
Produktové číslo:  39001235
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07