Obnoviť stránku

HOOVER Pure power PU71 PU01011

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOOVER Pure power PU71 PU01011

V domácnosti, či už sa jedná o byt či dom, je potrebné neustále udržiavať poriadok. Nebaví vás tráviť veľa času upratovaním? Potom potrebujete stojatý vysávač, ktorý vám nezaberie veľa miesta. Radí sa do úspornej energetickej triedy A, a tak sa nemusíte obávať vysokých účtov za elektrinu. Nielen že vám uľahčí prácu, ale stane sa aj šikovným pomocníkom. S vysávačom od spoločnosti Hoover sa vám podarí rýchlo a zároveň hygienicky upratať celú domácnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • ľahko ovládateľný
  • extrémne ľahký
  • veľká kapacita vrecka
  • dlhá pracovná hadica 4,5 m

Hygienické a pohodlné upratovanie

V tomto prípade sa jedná o kategóriu vreckových vysávačov, takže sa prach a nečistoty zachytávajú v papierovom sáčku. Jeho kapacita je 4,2 litra, takže pojme naozaj značné množstvo prachu a nečistôt. Po jeho naplnení ho jednoducho z vysávača vyberiete a vložíte do neho nový. Vysávač sa tiež veľmi ľahko prispôsobí upratovaniu pod nábytkom. Stačí dva jednoduché pohyby a položíte ho úplne na podlahu.

Vysoký výkon a bohaté príslušenstvo

Silný motor poskytuje vysávaču Pure Power vysoký výkon. Ďalšou jeho výhodou je jeho nízka hlučnosť 89 dB. Nemusíte sa tak báť, že budete vysávaním rušiť ostatných členov domácnosti. Vďaka prívodnej šnúre s dĺžkou 6 metrov a pracovnému rádiu 10,6 metrov môžete pohodlne vysávať aj väčšie miestnosti. Zvládne povysávať nielen hladké povrchy, ale aj koberce, a to dokonca aj tie s vysokým vlasom. O to sa postará výškovo nastaviteľná rotačná kefa. Ďalšie príslušenstvo, ktoré je s vysávačom dodávané, je:

  • prachová kefa
  • nástavec na nábytok
  • dlhá štrbinová hubica
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový, Tyčový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 89 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 20,5 cm
Výška 99,5 cm
Hĺbka 34,7 cm
Hmotnosť 6,5 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  CANVY0102
Životnosť: 6 mesiacov
Produktové číslo:  39100389
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18