Obnoviť stránku

HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

+ 5 rokov záruka po registrácii
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Haier
Candy
Hoover
Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Sušička bielizne
HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Sušička HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S vám zaistí dokonalé výsledky pri sušení vašej bielizne. Sušička je vybavená 16 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Náplň sušičky je 8 kg. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou OneTouch technológie alebo aplikácie hOn. Certifikovaný Woolmark Apparel Care sa postará o šetrné sušenie vlny. HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S ponúka senzorové sušenie so 4 úrovňami. Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Kvalitné tepelné čerpadlo

Konektivita WiFi + Bluetooth

Auto Care – automatický program

Aplikácia hOn

Active Dry na osvieženie bielizne

Nádoba na vodu Aquavision

Hlasoví asistenti Alexa a Google Asssistant

Perfektný výkon sušičky HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Sušička HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vďaka technológii NEXT sa šetrne, ale účinne postará o vašu bielizeň. Navyše môžete sušičku ovládať pomocou aplikácie hOn.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S s technológiou NEXT

Sušička bielizne HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S má k dispozícii praktickú technológiu NEXT, ktorá zaistí perfektný výkon a jemnú starostlivosť o vašu bielizeň. Výsledkom je krásne čistá, svieža a jemná bielizeň. Sušičku HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S môžete ovládať odkiaľkoľvek a kedykoľvek pomocou praktickej aplikácie hOn.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Aplikácia hOn na jednoduché používanie

Aplikácia hOn vám ponúka mnoho rozšírených možností, tipov a trikov na efektívne používanie sušičky HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S. V aplikácii možno veľmi ľahko nastaviť odložený začiatok či koniec, takže môžete sušičku spustiť aj v prípade, že nie ste práve doma. V aplikácii nájdete aj štatistky prania a čerpania energie. Budete tak mať úplný prehľad o vašej sušičke. Nechýba ani sprievodca chybovými hláškami a prehľadný používateľský návod.

Sušička HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S s automatickými programami

Pokiaľ si neviete rady so sušením, vyskúšajte automatický program, ktorý na základe vloženej bielizne sám prispôsobí sušenie.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S s automatickým programom

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S má k dispozícii špeciálny program Auto Care, ktorý automaticky prispôsobí sušiaci program množstvu vloženej bielizne.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus

Skvelou novinkou sušičky HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S je možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, ktorá vám navrhne ten najlepší program pre vaše odevy. Jednoducho stačí odfotiť váš odev a naskenovať štítok, ktorý je vždy prišitý vnútri odevu. Výhodou je, že potom môžete štítok odstrihnúť, takže vás nebude nepríjemne škrabať. Všetky potrebné informácie o vašom odeve tak máte zaznamenané v aplikácii. Kedykoľvek sa teda môžete pozrieť na koľko stupňov sa má dané oblečenie prať. Aplikácia hOn vám tak pomôže vybrať ten najvhodnejší program a vďaka tomu budete mať vždy krásne hebkú bielizeň.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Cyklus Active Dry

V prípade, že potrebujete z bielizne dostať nepríjemný zápach a eliminovať pokrčenie, vhod vám príde špeciálny cyklus Active Dry. Tento cyklus dokáže rýchlo osviežiť bielizeň, ktorú si potrebujete obliecť.

Komfortné používanie sušičky bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Komfortné používanie sušičky bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S je základ! Vhod vám príde aj praktická nádoba na vodu, ktorá sa veľmi jednoducho vylieva.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Sušička HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S s nádobou na vodu

Súčasťou sušičky bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S je taktiež dizajnovo vypracovaná nádoba na vodu AquaVision, ktorá vám umožní lepšie kontrolovať hladinu vodu. Následné vylievanie je potom úplná hračka. Jednoducho nádobku vyberiete, vylejete a opäť vrátite do tela sušičky HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S. Vďaka tomu ušetríte množstvo energie, vody a času.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Hlasoví asistenti pre ľahkú komunikáciu so sušičkou HOOVER

Okrem aplikácie môžete sušičku HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S ovládať aj prostredníctvom hlasových asistentov pre inteligentnú domácnosť, ako je Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie je dostupné v angličtine, taliančine, francúzštine, španielčine, nemčine a ruštine.

So sušičkou HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S je sušenie ľahké a rýchle

Sušička HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S sa prispôsobí všetkým vašim potrebám. Pohodlné nastavenie zvládnete vďaka dotykovému displeju, na ktorom si môžete zvoliť jednu zo 4 senzorových úrovní sušenia.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Sušička prádla HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S s dotykovým displejom

Aby ste mali úplný prehľad o všetkých programoch a funkciách, je sušička prádla HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S vybavená prehľadným dotykovým displejom, ktorý je v češtine či slovenčine. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho naozaj každý. 6-miestny textový displej vám ponúka možnosť zvoliť program a funkcie, ktoré budú vyhovovať vašim odevom.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Veľmi šetrné sušenie vlny

HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S ponúka okrem iného aj certifikovaný Woolmark Apparel Care, ktorý je ideálny na šetrné sušenie vlny. Vďaka tomuto skvelému programu budete mať dokonale postarané o vaše odevy. O vlnené oblečenie sa HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S postará bez zničenia vlákien, zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe hrčiek, obmedzuje trenie odevov. Zároveň tiež starostlivo kontroluje teplotu sušenia tak, aby bola vaša bielizeň perfektne suchá a voňavá.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

HOOVER ponúka senzorové sušenie so 4 úrovňami

Sušička HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S je tiež vybavená 4 úrovňami sušenia. Vybrať si môžete z úrovne extra suchej, ktorá je vhodná pre bielizeň, ktorú chcete uložiť do šatníka alebo si ju rovno obliecť. Pokiaľ budete chcieť bielizeň žehliť, odporúčame využiť úroveň pre bielizeň s miernou vlhkosťou. Ďalšia úroveň je vhodná na zavesenie na ramienko.

16 programov

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S so 16 programami

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S je vybavená 16 programami, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. Môžete si vybrať z týchto programov: Biele, Bavlna, Vlna-Woolmark Apparel Care certifikácia, Športová obuv, Syntetika, Košele, Džínsy, Športové oblečenie, Starostlivosť o jemnú bielizeň, Osvieženie, Antialergénny, Rýchla starostlivosť 30, 45, 59 min, All in One, Auto Care.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Odložený štart

Prispôsobte si sušenie v sušičke HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Komfortné sušenie bielizne v sušičke HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S zaistí funkcia odloženého štartu až o 24 hodín. Sami si tak prispôsobíte začiatok aj koniec sušenia. Stačí sa rozhodnúť, kedy potrebujete ukončiť cyklus sušenia a sušička automaticky vypočíta čas začatia.

Sušička bielizne HOOVER NDE H8A2TSBEXS-S

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Hlasové ovládanie

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 67 dB
Spotreba energie 1,93 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 236 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 58,5 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 43,7 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Displej, Ovládanie mobilom
Súprava na pripojenie k odpadu Nie

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  HOOSU035
Produktové číslo:  31102276
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08