Obnoviť stránku

HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

4,5 39 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
473,90 €

HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Haier
Candy
Hoover
Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Sušička bielizne
HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S zaisťuje dokonalé výsledky pri sušení bielizne. V sušičke HOOVER možno pohodlne sušiť všetky materiály naraz. Dokonca aj tie najjemnejšie tkaniny. Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

9 ošetrujúcich cyklov pre bielizeň

Cyklus Auto Care

Užitočné senzorové sušenie

Spotreba prispôsobená aktuálnej náplni

Konektivita: wifi +bluetooth

Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus

Kompaktné rozmery

Dokonale vysušená bielizeň v sušičke bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S je vybavená 9 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o bielizeň. Vhod vám príde tiež program Auto Care, ktorý automaticky prispôsobí sušenie podľa množstva náplne a typu tkaniny.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

HOOVER ponúka 9 ošetrujúcich pracích cyklov

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S je vybavená 9 ošetrujúcimi pracími cyklami, ktoré sa perfektne postarajú o bielizeň. Prací cyklus Auto Care automaticky prispôsobí priebeh prania kapacite a typológii zaťaženia s maximálnou starostlivosťou a s dokonalými výsledkami už pri 30 °C. To všetko vďaka perfektnému zmiešaniu vody a detergentu. Pre rýchle pranie s vysokou úrovňou starostlivosti určite využijete prací cyklus All in one. (59 min na 40 °C). Už žiadne zbytočné plytvanie energiami. Cyklus rýchlej starostlivosti ponúka rýchle a efektné pranie počas 30, 45 alebo 50 minút. Ak potrebujete šetrnú starostlivosť pre jemné odevy a vlnu, vyskúšajte prací cyklus jemnej starostlivosti, ktorý perie na 20 °C). Nechýba tiež antialergénna starostlivosť a starostlivosť o športovú bielizeň.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Praktický program Auto Care

Sušička HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S ponúka aj praktický program Auto Care, ktorý automaticky prispôsobí sušenie podľa množstva náplne a typu tkaniny, vďaka čomu dosiahne perfektné výsledky bez toho, aby poškodil či poničil vlákna. Keď spustíte program, automaticky deteguje mäkkosť vlákien a veľkosť náplne. Následne vyhodnotí a nastaví dĺžku cyklu, pohyby bubna a potrebnú úroveň vysušenia.

Sušička HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S šetrí energiu a spotrebu vody

Sušička HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S vás prevedie krok po kroku tak, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky v krátkom čase a s úsporou energie.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

4 stupne sušenia pre dokonale hebkú a jemnú bielizeň

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S je vybavená 4 stupňami sušenia bielizne. Mierne vlhkú bielizeň zanechá stupeň Na Žehlenie, vďaka čomu sa bielizeň ľahšie žehlí. Stupeň Na Ramienko vysuší bielizeň tak, aby sa dala krásne uložiť do skrine. Stupeň Extra Suché vysuší bielizeň bez akejkoľvek zvyškovej vlhkosti.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S šetrí vodu a energiu

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S sa dokáže prispôsobiť množstvu náplne tak, aby zabezpečila čo najlepšie výsledky. Vďaka tomu zvýši až o 60 % svoju účinnosť a šetrí spotrebu vody a energií. Bielizeň je jemná a krásne čistá.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Bezdotykové pripojenie k wifi

Ovládanie sušičky HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S nebolo nikdy jednoduchšie. Môžete ju pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorá je ľahko dostupná pre Android aj iOS. Pomocou aplikácie je možné veľmi ľahko skontrolovať stav sušičky, aj napriek tomu, že sa nachádzate v práci. Zistiť môžete tiež všetky potrebné údaje o spotrebe či údržbe. Nechýba tiež možnosť dokonalého nastavenia, ktoré odporučí prací prostriedok pre náplň a mnoho ďalších tipov.

Aplikácia vyberie najvhodnejší cyklus

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S má aplikáciu, ktorá vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus pre bielizeň tak, aby to bolo čo najviac šetrné k našej prírode.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Aplikácia vám pomôže vybrať najvhodnejší cyklus

Skvelou vymoženosťou sušičky HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S je možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, ktorá navrhne ten najlepší program pre odevy. Jednoducho stačí vyfotiť odev a naskenovať štítok, ktorý je vždy prišitý na odeve zvnútra. Výhodou je, že potom môžete štítok odstrihnúť, takže vás nebude nepríjemne škrabať. Všetky potrebné informácie o odeve tak máte zaznamenané v aplikácii. Kedykoľvek sa teda môžete pozrieť na koľko stupňov sa má dané oblečenie prať. Aplikácia hOn vám tak pomôže vybrať ten najvhodnejší program a vďaka tomu budete mať vždy krásne hebkú bielizeň.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S šetrná k životnému prostrediu

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S výrazne šetrí energiu, vďaka čomu je veľmi šetrná k životnému prostrediu. Sušička je vybavená technológiou tepelného čerpadla a novým ekologickým plynom R290, vďaka čomu dosahuje sušička bielizne neuveriteľný výsledok, 30-krát zníženého dopadu na životné prostredie a zníženie GWP (potenciál globálneho otepľovania) zo 100 na 3,4. 

Jednoduché ovládanie sušičky HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S sa vďaka možnosti hlasového ovládania obsluhuje naozaj jednoducho. Ak však nechcete sušičku ovládať pomocou asistentov, vybavená je prehľadným dotykovým displejom.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Prehľadný digitálny displej sušičky HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Aby ste mali úplný prehľad o všetkých programoch a funkciách, sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S je vybavená prehľadným dotykovým displejom, ktorý je v češtine či slovenčine. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho naozaj každý. 5-miestny textový displej vám ponúka možnosť voliť program a funkcie, ktoré budú vyhovovať odevom.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Sušička HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S premyslená do posledného detailu

Kvalitu sušičky HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S dopĺňa veľa elegantných a estetických detailov. Sušička je vybavená vrchnou doskou vyrobenou z jedného kusu, bez tradičného napojovania na bokoch, čo krásne dopĺňa celý dizajn spotrebiča. V spodnej časti sušičky nájdete spodný kryt filtra, ktorý sa veľmi jednoducho otvára pomocou systému Push/Pull. Údržba a čistenie je tak úplná hračka.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Hlasoví asistenti pre jednoduchú komunikáciu so sušičkou HOOVER

Okrem aplikácie môžete sušičku HOOVER HDP 5106AMBC/1-S ovládať aj prostredníctvom hlasových asistentov pre inteligentnú domácnosť, ako je Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie je dostupné v angličtine, taliančine, francúzštine, španielčine, nemčine a ruštine.

Nádrž AquaVision

Dizajnovo vyhotovená nádoba na vodu AquaVision 

Súčasťou sušičky bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S je tiež dizajnovo vyhotovená nádoba na vodu AquaVision, ktorá umožňuje lepšie kontrolovať hladinu vody. Následné vylievanie je potom úplná hračka. Jednoducho, vyberte nádobku, vylejte a opäť vráťte do tela sušičky HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S. Vďaka tomu ušetríte veľa energie, vody a času.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Kompaktné rozmery

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S s kompaktnými rozmermi pre jednoduché umiestnenie

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S vás poteší tiež kompaktnými rozmermi, vďaka čomu ju môžete uložiť aj do menších priestorov. Aj napriek svojim menším rozmerom (hĺbka 46,5 cm) ponúka kapacitu 7 kg bielizne, ktorá hravo vystačí pre bežnú domácnosť. Ak už vlastníte práčku značky HOOVER s hĺbkou 40 až 46 cm, môžete využiť spojovací medzikus, vďaka ktorému postavíte sušičku na práčku a získate veľa miesta navyše.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 67 dB
Spotreba energie 1,8 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 212 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 46,5 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 37,5 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Rýchly program
Súprava na pripojenie k odpadu Nie

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  HOOSU019
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31102077
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12