Obnoviť stránku

HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

4,7 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
444,90 €

HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Haier
Candy
Hoover
Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Sušička bielizne
HOOVERND4 H7A1TSBEX-S

Sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S vám zaistí dokonalé výsledky pri sušení vašej bielizne. Sušička bielizne je vybavená 16 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vaše oblečenie. Náplň sušičky je 7 kg. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou OneTouch technológie alebo aplikácie hOn. Certifikovaný program Woolmark Apparel Care sa postará o šetrné sušenie vlny. Spotrebič HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S ponúka senzorové sušenie so 4 úrovňami. Sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Sušička bielizne Hoover s kvalitným tepelným čerpadlom

Konektivita Wifi + Bluetooth

Automatický program Auto Care

Aplikácia hOn

Sušička HOOVER s funkciou Active Dry na osvieženie bielizne

Nádoba na vodu Aquavision

Hlasoví asistenti Alexa a Google Asssistant

Perfektný výkon sušičky HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Smart sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vďaka tepelnému čerpadlu sa šetrne, ale účinne postará o vašu bielizeň. Navyše môžete sušičku ovládať pomocou aplikácie hOn.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Smart sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S s tepelným čerpadlom

Inteligentná sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S je vybavená kvalitným tepelným čerpadlom, ktoré využíva na opätovné použitie horúci vzduch. Toto opätovné využitie energie robí z bubnových sušičiek s tepelným čerpadlom najefektívnejší typ a sú tak skvelou voľbou do každej domácnosti.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Aplikácia hOn pre jednoduché používanie

Aplikácia hOn vám ponúka mnoho rozšírených možností, tipov a trikov na efektívne používanie sušičky HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S. V aplikácii je možné veľmi ľahko nastaviť odložený začiatok či koniec, takže môžete sušičku bielizne spustiť aj v prípade, že nie ste práve doma. V aplikácii nájdete aj štatistky prania a čerpania energie. Budete tak mať úplný prehľad o vašom spotrebiči. Nechýba ani sprievodca chybovými hláseniami a prehľadný užívateľský návod.

Inteligentná sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S s automatickými programami

Pokiaľ si neviete rady so sušením, vyskúšajte automaticky program, ktorý na základe vloženej bielizne sám prispôsobí sušenie.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S s automatickým programom

Sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S má k dispozícii špeciálny program Auto Care, ktorý automaticky prispôsobí sušiaci program množstvu vloženej bielizne.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus

Skvelou funkciou sušičky HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S je možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, ktorá vám navrhne ten najlepší program pre vaše odevy. Jednoducho stačí vyfotiť váš odev a naskenovať štítok, ktorý je vždy prišitý vnútri odevu. Výhodou je, že potom môžete štítok odstrihnúť, takže vás nebude nepríjemne škrabať. Všetky potrebné informácie o vašom odeve tak máte zaznamenané v aplikácii. Kedykoľvek sa teda môžete pozrieť na to, pri koľkých stupňoch sa má dané oblečenie prať. Aplikácia hOn vám tak pomôže vybrať ten najvhodnejší program a vďaka tomu budete mať vždy krásnehebkú bielizeň.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Cyklus Active Dry

V prípade, že potrebujete z bielizne dostať nepríjemný zápach a eliminovať pokrčenie, vhod vám príde špeciálny cyklus Active Dry. Tento cyklus dokáže rýchlo osviežiť bielizeň, ktorú si práve potrebujete obliecť.

Komfortné používanie sušičky HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Komfortné používanie sušičky HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S je základom! K tomu určite prispeje aj praktická nádoba na vodu, ktorá sa veľmi jednoducho vylieva.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S s nádobou na vodu

Súčasťou sušičky bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S je taktiež dizajnovo vyhotovená nádoba na vodu AquaVision, ktorá vám umožní lepšie kontrolovať hladinu vodu. Následné vylievanie je potom úplná hračka. Jednoducho nádobku vyberiete, vylejete a opäť vrátite do tela sušičky HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S. Vďaka tomu ušetríte množstvo energie, vody aj času.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Hlasoví asistenti pre ľahkú komunikáciu so sušičkou HOOVER

Mimo aplikáciu môžete sušičku HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S ovládať aj prostredníctvom hlasových asistentov v smart domácnosti, ako je Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie je dostupné v angličtine, taliančine, francúzštine, španielčine, nemčine a ruštine.

So sušičkou HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S je sušenie ľahké a rýchle

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S sa prispôsobí všetkým vašim potrebám. Pohodlné nastavenie zvládnete vďaka dotykovému displeju, na ktorom si môžete zvoliť jednu zo 4 senzorových úrovní sušenia.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S s dotykovým displejom

Aby ste mali úplný prehľad o všetkých programoch a funkciách, je sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S vybavená prehľadným dotykovým displejom, ktorý je v češtine či slovenčine. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho naozaj každý. 5-miestny textový displej vám ponúka možnosť zvoliť program a funkcie, ktoré budú vyhovovať vašim odevom.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Veľmi šetrné sušenie vlny

Spotrebič HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S ponúka okrem iného aj certifikovaný program Woolmark Apparel Care, ktorý je ideálny na šetrné sušenie vlny. Vďaka tomuto skvelému programu budete mať dokonale postarané o vaše odevy. O vlnené oblečenie sa HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S postará bez zničenia vlákien, zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe žmolkov a obmedzuje trenie odevov. Zároveň tiež starostlivo kontroluje teplotu sušenia tak, aby bola vaša bielizeň perfektne suchá a voňavá.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

HOOVER ponúka senzorové sušenie so 4 úrovňami

Smart sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S je tiež vybavená 4 úrovňami sušenia. Vybrať si môžete z úrovne extra suchej, ktorá je vhodná na bielizeň, ktorú chcete uložiť do šatníka alebo si ju rovno obliecť. Pokiaľ budete chcieť bielizeň žehliť, odporúčame využiť úroveň na bielizeň s miernou vlhkosťou. Ďalšia úroveň je vhodná na zavesenie na ramienko.

16 programov

Sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S s 16 programami

Sušička HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S je . vybavená 16 programami, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. Môžete si vybrať z týchto programov: Biele, Bavlna, Vlna, Woolmark Apparel Care certifikácia, Športová obuv, Syntetika, Košele, Džínsy, Športové oblečenie, Starostlivosť o jemnú bielizeň, Osvieženie, Antialergénne, Rýchla starostlivosť 30, 45, 59 min, All in One, Auto Care.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Odložený štart

Prispôsobte si sušenie v sušičke HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Komfortné sušenie bielizne v sušičke HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S zaistí funkcia odloženého štartu až o 24 hodín. Sami si tak prispôsobíte začiatok aj koniec sušenia. Stačí sa rozhodnúť, kedy potrebujete ukončiť cyklus sušenia a sušička automaticky vypočíta čas začatia.

Sušička bielizne HOOVER ND4 H7A1TSBEX-S

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 67 dB
Spotreba energie 1,8 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 212 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 46,5 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 37,5 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Ovládanie mobilom
Súprava na pripojenie k odpadu Nie

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Hlasové ovládanie

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  HOOSU027
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31102076
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09