Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Hoover Jive SJ60WWR6 011

4,6 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hoover Jive SJ60WWR6 011

Využite možnosti akumulátorového vysávača a urobte poriadok všade tam, kde vám to napadne. Už žiadne obťažujúce káble a teda obmedzenie pri vysávaní. Či už sa vám vysypala múka alebo rozliala voda, môžete na plný výkon vysávať všetko, čo vám príde pod ruku celých dvanásť minút. Tento bezvreckový ručný vysávač je určený pre suché i mokré vysávanie a vďaka pohodlnému a zároveň univerzálnemu použitiu už ho nebudete chcieť pustiť z ruky. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bezvreckový ručný vysávač
  • Suché i mokré vysávanie
  • 5 dobíjacích NiMh batérií s celkovým napätím 6 V
  • Nízka hlučnosť (75 dB)
  • Nádoba na nečistoty s objemom 0,3 litra
  • LED kontrolka stavu dobíjania a vybitia
  • Dobíjací stojanček
  • Integrované príslušenstvo (stierka, dve štrbinové hubice)

Dlhá výdrž batérií

Pät kvalitních dobíjacích NiMh baterií sa stará o udržanie plného výkonu až do okamihu tesne pred vybitím. Následné dobitie z vybitého stavu prebieha v čase, keď je vysávač odložený do nabíjacej základne. O stave batérie vás prehľadne informuje indikátor nabitia batérií. Pre uľahčenie práce je vo výbave stierka pre vysávanie tekutín a hneď dve štrbinové hubice, ktorými sa dostanete do každej priehradky a do každého šuplíka. Užívateľov určite poteší, že počas upratovania vás nebude vysávač zbytočne vyrušovať, a to vďaka nízkej hodnote hluku dosahujúcu len 75 dB. Naviac červená a strieborná farebná kombinácia podčiarkuje celkový moderný dizajn produktu. Vo vašej domácnosti tak prispeje k celkovému modernému dojmu. 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Napájanie

Typ batérie Ni-MH
Doba chodu 12 min

Typ vysávača

Typ vysávača Ručný, Autovysávač

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na vodu, Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 10,3 cm
Výška 41,5 cm
Hĺbka 14,2 cm
Kód:  CANVY0119
Produktové číslo:  39300227
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06