Obnoviť stránku

HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

+ 5 rokov záruka po registrácii + 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Haier
Candy
Hoover
Práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Práčka spredu plnená
HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Práčka spredu plnená HOOVER HWPD 69AMBC/1-S zaručuje dokonalé výsledky pri praní bielizne. Spredu plnená práčka je vybavená výkonným bezkefovým motorom ECO-POWER INVERTER a 9 ošetrovacími cyklami na šetrnú a účinnú starostlivosť o vašu bielizeň. Práčka patrí do energetickej triedy A, má kapacitu 9 kg a ponúka 16 programov. 

Práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! 

Kľúčové vlastnosti práčky Hoover HWPD 69AMBC/1-S

Vysoko kvalitný motor Eco Power Inverter

Pripojenie WiFi + Bluetooth

Spoločnosť HOOVER ponúka 9 pracích cyklov

Šetrí spotrebu vody a energie

Parná funkcia na hygienicky čistú bielizeň

Možnosť nočného prania

Hlasoví asistenti na jednoduchú komunikáciu s práčkou 

Prehľadný digitálny dotykový displej

Spredu plnenú práčku HOOVER HWPD 69AMBC/1-S môžete pohodlne ovládať pomocou smart aplikácie hOn

Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou smart aplikácie hOn alebo prehľadného dotykového displeja. Aplikácia vám pomôže vybrať najvhodnejší cyklus. Spredu plnená práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S je tak skvelým pomocníkom do každej domácnosti. 

Práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

HOOVER HWPD 69AMBC/1-S ponúka vysoký výkon a dokonalú účinnosť

Nový rad práčok HOOVER je vybavený výkonným a odolným motorom BPM ECO-POWER INVERTER MOTOR. Bezuhlíkový motor pracuje s permanentnými magnetmi a znižuje vibrácie. Je dokonca 4-krát odolnejší, vďaka čomu môže zaručiť dlhú životnosť práčky s predným plnením HOOVER HWPD 69AMBC/1-S. Bezkefový motor zabezpečuje lepšie rozloženie bielizne. Oblečenie tak vytiahnete krásne čisté a menej pokrčené. Motor je tiež veľmi tichý, takže práčka je vhodná do obývacích izieb spojených s kuchyňou.

Práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Bezdrôtové pripojenie k sieti WiFi

Obsluha spredu plnenej práčky HOOVER HWPD 69AMBC/1-S nebola nikdy jednoduchšia. Môžete ju pohodlne ovládať pomocou smart aplikácie hOn, ktorá je ľahko dostupná pre systémy Android aj iOS. Aplikácia umožňuje veľmi jednoducho skontrolovať stav práčky, aj keď ste v práci. Môžete tiež zistiť všetky potrebné údaje o spotrebe alebo údržbe. K dispozícii je aj možnosť dokonalého nastavenia, ktoré vám odporučí správny prací prostriedok pre vašu náplň, a mnoho ďalších tipov.

Šetrí spotrebu vody a energie

Pripojenie práčky HOOVER HWPD 69AMBC/1-S zaručuje jednoduché a pohodlné používanie. Práčka tiež šetrí veľa vody a energie. 

Práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Aplikácia vám pomôže vybrať najvhodnejší cyklus

Skvelou funkciou práčky plnenej spredu HOOVER HWPD 69AMBC/1-S je možnosť pripojenia k mobilnej aplikácii, ktorá navrhne najlepší program pre vaše oblečenie. Jednoducho odfotografujte svoj odev a naskenujte štítok, ktorý je vždy všitý vnútri odevu. Výhodou je, že potom môžete štítok odstrihnúť, aby vás nepríjemne nepoškriabal. Všetky potrebné informácie o vašom odeve sa zaznamenávajú v aplikácii. Vždy tak môžete zistiť, na koľko stupňov sa má vaše oblečenie prať. Aplikácia hOn vám pomôže vybrať ten najvhodnejší program, aby ste mali vždy krásne jemnú bielizeň.

Práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Šetrí spotrebu vody a energie

Práčka s predným plnením HOOVER HWPD 69AMBC/1-S dokáže nastaviť množstvo náplne, aby sa zabezpečili najlepšie možné výsledky. To zvyšuje účinnosť až o 60 % a šetrí vodu a energiu. Vaša bielizeň bude mäkká a krásne čistá. 

Práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Parná funkcia na hygienicky čistú bielizeň

Spredu plnená práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S je vybavená parnou funkciou, ktorá dokáže oživiť vašu bielizeň, odstrániť pachy a zároveň ju dezinfikovať. Parná funkcia  rozptyľuje paru vnútri bubna a uvoľňuje vlákna. Vďaka tomu pomáha odstraňovať všetky nečistoty a škvrny, ktoré sú na bielizni. Bielizeň sa potom žehlí oveľa ľahšie a pri niektorých tkaninách to ani nie je potrebné. Neznie to úžasne? 

Ovládajte práčku HOOVER pomocou hlasových asistentov

Tichá prevádzka práčky HOOVER HWPD 69AMBC/1-S vám umožní prať aj v noci. Perfektné je však aj jednoduché ovládanie pomocou hlasových asistentov. 

Práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Nočný režim so zníženou hladinou hluku

Práčka plnená spredu HOOVER HWPD 69AMBC/1-S ponúka aj nočné pranie, takže môžete využiť lacnejšiu nočnú elektrinu. Nočné pranie automaticky nastaví plynulejšie a tichšie pohyby bubna a výrazne zníži hladinu hluku. Teraz môžete prať v noci bez toho, aby vás práčka práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S rušila. 

Pračka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Hlasoví asistenti pre jednoduchú komunikáciu s práčkou HOOVER

Okrem aplikácie môžete zariadenie HOOVER HWPD 69AMBC/1-S ovládať aj pomocou hlasových asistentov inteligentnej domácnosti, ako sú Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie je k dispozícii v angličtine, taliančine, francúzštine, španielčine, nemčine a ruštine

9 pracích cyklov

Práčka spredu plnená HOOVER ponúka 9 pracích cyklov

Práčka spredu plnená HOOVER HWPD 69AMBC/1-S je vybavená 9 pracími cyklami, ktoré sa dokonale postarajú o vašu bielizeň. Prací cyklus Auto Care automaticky prispôsobí priebeh prania kapacite a typológii náplne s maximálnou starostlivosťou a dokonalými výsledkami pri 30 °C. To všetko vďaka dokonalej zmesi vody a pracieho prostriedku. Ak chcete rýchlo vyprať s vysokou úrovňou starostlivosti, použite prací cyklus All in One. (59 minút pri 40 °C). Už žiadna zbytočná energia. Cyklus Quick Care vám ponúka rýchle a účinné pranie za 14, 30 alebo 44 minút pri 30 °C). Ak potrebujete šetrnú starostlivosť o jemné odevy a vlnu, vyskúšajte cyklus jemnej starostlivosti, ktorý sa perie pri 20 °C.) Antialergické ošetrenie (79 minút pri 60 °C) sa postará o hĺbkové čistenie. Jemné osvieženie sa dosiahne pomocou cyklu Care while Refreshing (39 minút pri 30 °C). O vaše športové oblečenie sa postará program Fitness Care (29 minút pri 40 °C).

Práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Digitálny displej

Práčka s predným plnením HOOVER HWPD 69AMBC/1-S má prehľadný digitálny displej

Aby ste boli plne informovaní o všetkých programoch a funkciách, je práčka s predným plnením HOOVER HWPD 69AMBC/1-S vybavená prehľadným dotykovým displejom v českom alebo slovenskom jazyku. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho každý. Šesťmiestny textový displej vám ponúka možnosť vybrať si program a funkcie, ktoré vyhovujú vášmu oblečeniu.

Práčka HOOVER HWPD 69AMBC/1-S

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 63 kg

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Google, Amazon Alexa

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 53 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom

Farba práčky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Doba trvania (program ECO 40-60) 228 min (3,8 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom C
Vážená spotreba vody na cyklus 46 l
Kód:  HOOVPR020
Produktové číslo:  31010280
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19