Obnoviť stránku

HOOVER HWP 48AMBC/1-S

4,6 36 hodnotení
389,28 €

HOOVER HWP 48AMBC/1-S

Haier
Candy
Hoover
Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

Práčka s predným plnením
HOOVER HWP 48AMBC/1-S

Práčka s predným plnením HOOVER HWP 48AMBC/1-S vám zaistí dokonalé výsledky pri praní vašej bielizne. Práčka spredu plnená je vybavená výkonným bezkefovým motorom ECO-POWER INVERTER MOTOR a 9 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn alebo pomocou prehľadného dotykového displeja. Práčka patrí do energetickej triedy A. Náplň práčky je 8 kg a ponúka 16 programov. Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus. Spredu plnená práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

Kľúčové vlastnosti práčky bielizne HOOVER HWP 48AMBC/1-S

Eco Power Inverter motor

Konektivita WiFi + Bluetooth

9 ošetrujúcich cyklov

Kg Mode Plus

Aplikácia hOn

Nočné pranie

Hlasoví asistenti Alexa a Google Asssistant

Perfektný výkon práčky HOOVER HWP 48AMBC/1-S

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vďaka bezkefovému motoru sa šetrne, ale účinne postará o vašu bielizeň. Navyše môžete práčku ovládať pomocou aplikácie hOn.

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

HOOVER HWP 48AMBC/1-S ponúka vysoký výkon a perfektnú účinnosť

Nový rad práčok Hoover H-WASH 500 disponuje výkonným a odolným BPM ECO-POWER INVERTER MOTOROM. Bezkefový motor pracuje s permanentnými magnetmi a znižuje vibrácie. Motor je dokonca 4-krát odolnejší, vďaka čomu vám zaručí dlhú životnosť spredu plnenej práčky HOOVER HWP 48AMBC/1-S. Motor zároveň pracuje veľmi ticho, takže je práčka vhodná aj do obývacích izieb spojených s kuchyňou.

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

Pohodlné pripojenie k WiFi

Ovládanie práčky s predným plnením HOOVER HWP 48AMBC/1-S nebolo nikdy jednoduchšie. Môžete ju pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorá je ľahko dostupná pre Android aj iOS. Pomocou aplikácie možno veľmi ľahko skontrolovať stav práčky HOOVER HWP 48AMBC/1-S aj napriek tomu, že sa nachádzate v práci. Zistiť môžete taktiež všetky potrebné údaje o spotrebe či údržbe. Nechýba ani možnosť nastavenia, ktorá vám odporučí prací prostriedok pre vašu náplň a mnoho ďalších tipov.

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s ošetrujúcimi cyklami

Pokiaľ si neviete rady s praním, vyskúšajte automaticky program, ktorý na základe vloženej bielizne sám prispôsobí pranie.

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

Práčka spredu plnená HOOVER ponúka 9 ošetrujúcich pracích cyklov

Práčka spredu plnená HOOVER HWP 48AMBC/1-S je vybavená 9 ošetrujúcimi pracími cyklami, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. Auto Care prací cyklus automaticky prispôsobí priebeh prania kapacite a typológii zaťaženia s maximálnou starostlivosťou a s dokonalými výsledkami už pri 30 °C. To všetko vďaka perfektnému zmiešaniu vody a detergentu. Pre rýchle pranie s vysokou úrovňou starostlivosti určite využijete prací cyklus All in one. (59 min pri 40 °C). Už žiadne zbytočné plytvanie energiami. Cyklus rýchlej starostlivosti vám ponúkne rýchle a efektné pranie za 14, 30 alebo 44 minút na 30 °C). Pokiaľ potrebujete šetrnú starostlivosť pre vaše jemné odevy a vlnu, vyskúšajte prací cyklus jemnej starostlivosti, ktorý perie na 20 °C). O hĺbkové čistenie sa postará Antialergénna starostlivosť (79 min na 60 °C). Jemné osvieženie s dotykom pary dosiahnete pomocou cyklu Starostlivosť pri osviežení (39 min na 30 °C). O vaše športové oblečenie sa postará Fitness starostlivosť (29 min na 40 °C).

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus

Skvelou novinkou práčky s predným plnením HOOVER HWP 48AMBC/1-S je možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, ktorá vám navrhne ten najlepší program pre vaše odevy. Jednoducho stačí odfotiť váš odev a naskenovať štítok, ktorý je vždy prišitý vnútri odevu. Výhodou je, že potom môžete štítok odstrihnúť, takže vás nebude nepríjemne škriabať. Všetky potrebné informácie o vašom odeve tak máte zaznamenané v aplikácii. Kedykoľvek sa teda môžete pozrieť na koľko stupňov sa má dané oblečenie prať. Aplikácia hOn vám tak pomôže vybrať ten najvhodnejší program a vďaka tomu budete mať vždy krásne hebkú bielizeň.

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

Práčka šetrí spotrebu vody a energie

Práčka plnená spredu HOOVER HWP 48AMBC/1-S sa dokáže prispôsobiť množstvu náplne tak, aby zaistila čo najlepšie výsledky. Vďaka tomu zvýši až o 60 % svoju účinnosť a šetrí spotrebu vody a energií. Vaša bielizeň bude jemná a krásne čistá.

Komfortné používanie práčky HOOVER HWP 48AMBC/1-S

Komfortné používanie práčky HOOVER HWP 48AMBC/1-S je základ! Vhod vám príde aj parná funkcia a možnosť komunikácie práčky pomocou hlasových asistentov.

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

HOOVER HWP 48AMBC/1-S môže využiť parnú funkciu pre hygienicky čistú bielizeň

Práčka s predným plnením HOOVER HWP 48AMBC/1-S disponuje parou, ktorá dokáže odstrániť zápach a zároveň dezinfikovať vašu bielizeň. Parná funkcia rozptýlia paru vnútri bubna a uvoľní vlákna. Vďaka tomu pomáha odstrániť všetky nečistoty a škvrny, ktoré sa na bielizni nachádzajú. Bielizeň sa následne lepšie žehlí.

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

Hlasoví asistenti pre jednoduchú komunikáciu s práčkou HOOVER

Okrem aplikácie môžete práčku HOOVER HWP 48AMBC/1-S ovládať aj prostredníctvom hlasových asistentov pre inteligentnú domácnosť, ako je Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie je dostupné v angličtine, taliančine, francúzštine, španielčine, nemčine a ruštine.

Nočný režim

Nočný režim so zníženou hladinou hluku

Spredu plnená práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S vám ponúka aj nočné pranie, vďaka ktorému môžete využiť lacnejšiu nočnú elektrinu. Nočné pranie automaticky nastaví plynulejšie a tichšie pohyby bubna a výrazne zníži hladinu hluku. Odteraz nebude problém prať aj v noci bez toho, aby vás práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S niečím rušila.

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

Prehľadný displej

Prehľadný digitálny displej

Aby ste mali úplný prehľad o všetkých programoch a funkciách, je práčka plnená spredu HOOVER HWP 48AMBC/1-S vybavená prehľadným dotykovým displejom, ktorý je v češtine či slovenčine. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho naozaj každý. 6-miestny textový displej vám ponúka možnosť zvoliť program a funkcie, ktoré budú vyhovovať vašim odevom.

Práčka HOOVER HWP 48AMBC/1-S s predným plnením

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie) 47 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 8 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 44 l
Doba trvania (pranie) 218 min (3,63 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 53 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom
Technológie práčky Aqua stop, Fuzzy logic

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Google, Amazon Alexa

Hmotnosť

Hmotnosť 63 kg

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  HOOVPR024
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31010287
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04