Obnoviť stránku

HOOVER HWC 200 EELW

+ 5 rokov záruka po registrácii
4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOOVER HWC 200 EELW

Hľadáte do svojej domácnosti skvelo vyzerajúcu vinotéku, ktorá splní všetky vaše očakávania? Vinotéka HOOVER HWC 200 EELW je skvelou voľbou, pretože vám ponúkne perfektné podmienky na skladovanie vína. Teplotu a funkcie nastavíte vďaka digitálnemu displeju ľahko a rýchlo. Víno potom už len stačí vložiť do správnej polohy a o všetko ostatné sa vinotéka HOOVER HWC 200 EELW postará sama. Vinotéka vám ponúkne jednu chladiacu zónu s teplotou od 7 °C – 18 °C a umožní vám uskladniť až 82 fliaš vína. Dvierka sú vyrobené z kvalitného skla s anti-UV filtrom. Antivibračný systém zaistí tichý chod a bezpečné uloženie vína. Vnútri vinotéky sa nachádza 12 + 1 bambusových políc, ktoré pôsobia veľmi elegantne. Vďaka energetickej triede A má vinotéka úspornú prevádzku.


Kľúčové vlastnosti vinotéky HOOVER HWC 200 EELW

  • Elegantné čierne vyhotovenie
  • Prehľadný digitálny displej
  • Vinotéka vám umožní uskladniť až 82 fliaš vína
  • Jedna chladiaca zóna s teplotou od 7 – 18 °C
  • Vnútri vinotéky sa nachádza 12 + 1 bambusových políc
  • Praktické LED osvetlenie
  • Spadá do energetickej triedy A
  • Na výber máte 4 programy chladenia pre biele, červené, šumivé víno a WiFi nastavenie
  • Korok by mal byť stále ponorený
  • Možnosť ovládania cez aplikáciu Wizard
  • Vďaka funkcii Invertory Coach máte zoznam vína pod kontrolou
  • Veľmi tichý chod vinotéky HOOVER HWC 200 EELW
  • Vybavená kompresorom s antivibračným systémom
  • Hladina zvuku nepresiahne 39 dB (A)
  • Anti-UV filter na perfektné uchovanie vín

Vinotéka HOOVER HWC 200 EELW s prehľadným digitálnym displejom

Vinotéka HOOVER HWC 200 EELW vás poteší prehľadným digitálnym displejom, vďaka ktorému budete mať všetko pod úplnou kontrolou. Tajomstvo skladovania vín lipne v udržaní stálej teploty. Vďaka tomu zaistíte perfektné podmienky pre vaše víno. Požadovanú teplotu si jednoducho a rýchlo nastavíte na digitálnom displeji vinotéky HOOVER. 

Perfektné podmienky na skladovanie vína

Vinotéka HOOVER HWC 200 EELW vám ponúkne jednu chladiacu zónu s nastaviteľnou teplotou v rozmedzí 7 – 18 °C. Vy si tak sami môžete vybrať ideálnu teplotu pre konkrétny druh vína. Na výber máte 4 programy chladenia: pre biele, červené, šumivé víno a WiFi nastavenie. Vďaka praktickým polohovateľným nožičkám veľmi jednoducho vinotéku HOOVER presuniete kamkoľvek budete potrebovať. Dôležité je tiež správne skladovanie vína. Korok by mal byť stál ponorený, aby se zabránilo jeho vysychaniu a maximálne sa zabránilo prístupu kyslíka.

Vinotéka HOOVER HWC 200 EELW ideálna na domáce skladovanie vína

Pre víno je ideálna vínna pivnica, kde dosahuje teplota približne 11 °C a vlhkosť sa drží na 65 % úrovni. Pochopiteľne, nie každý má možnosť mať vínnu pivnicu, ale našťastie je tu vinotéka HOOVER HWC 200 EELW, ktorá sa o víno postará v pohodlí vášho domova. Vinotéka HOOVER HWC 200 EELW je tak najlepšou voľbou na domáce skladovanie vína.



Možnosť ovládania cez aplikáciu Wizard

Vinotéku HOOVER HWC 200 EELW možno ovládať pomocou funkcie One Fi a mobilnej aplikácie Wizard, ktorá prepojí váš inteligentný telefón priamo s vinotékou. Ovládajte vinotéku HOOVER odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

Zásoba vína pod kontrolou

Inteligentná aplikácia Wizard vám umožní vďaka funkcii Invertory Coach udržiavať zoznam vín pod kontrolou. Nestane sa teda, že by ste nemali návšteve čo ponúknuť. Získate tak úplný prehľad o tom, aké vína máte vo vinotéke HOOVER a aký dlhý čas sú v nej uložené.

Veľmi tichý chod vinotéky HOOVER HWC 200 EELW

Príjemným benefitom vinotéky HOOVER HWC 200 EELW je jej veľmi tichý chod. Vinotéka využíva kompresor s antivibračným systémom a hladina hluku tak nepresiahne 39 dB (A).

Skvelé tipy, rady a triky na skladovanie vína

Aplikácia Wizard vám ponúkne okrem iného aj hŕbu rád, tipov a trikov, ktoré vám odporučia samotní someliéri. V aplikácii nájdete tiež odporúčania na ideálnu kombináciu vína s pokrmami, či správne servírovanie a mnoho ďalšieho.


Energeticky úsporná vinotéka HOOVER HWC 200 EELW

Vinotéka HOOVER HWC 200 EELW patrí do energetickej triedy A. 

Anti-UV filter na perfektné uchovanie vín

Dvierka vinotéky HOOVER HWC 200 EELW sú vyrobené z kvalitného bezpečnostného skla. Sklo pôsobí veľmi elegantne a umožní vám predviesť vašu zbierku vín. Do dverí vinotéky bol zabudovaný anti-UV filter, ktorý zase vašu zbierku vín spoľahlivo ochráni pred ultrafialovým svetlom.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 143,5 cm
Šírka 49 cm
Hĺbka 54 cm

Typ

Spôsob chladenia Kompresor
Počet zón 1 ×
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 13
Materiál políc Drevo
Vnútorný objem 198 l

Funkcie

Vybavenie Displej, LED osvetlenie

Energetické parametre vínoték (staré)

Energetická trieda A
Hlučnosť 39 dB
Počet fliaš 82
Kód:  HOOVIN001
Produktové číslo:  34002749
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04