Obnoviť stránku

HOOVER HWC 154 EELW/N

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
369,90 €

HOOVER HWC 154 EELW/N

Haier
Candy
Hoover
Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Vinotéka
HOOVER HWC 154 EELW/N

Hľadáte do svojej domácnosti skvele vyzerajúcu vinotéku, ktorá splní všetky vaše očakávania? Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N je skvelou voľbou, pretože vám ponúkne perfektné podmienky na skladovanie vína. Teplotu a funkcie nastavíte vďaka digitálnemu displeju ľahko a rýchlo. Víno potom už len stačí vložiť do správnej polohy a o všetko ostatné s chladnička na víno HOOVER HWC 154 EELW/N postará sama. Chladiaca vitrína do bytu vám ponúkne jednu chladiacu zónu s teplotou od 7 °C do 18 °C a umožní vám uskladniť až 41 fliaš vína. Dvierka sú vyrobené z kvalitného skla s anti-UV filtrom. Antivibračný systém zaistí tichý chod a bezpečné uloženie vína. Vnútri domácej vinotéky sa nachádza 6 + 2 bambusových políc, ktoré pôsobia veľmi elegantne. Na víno je ideálna vínna pivnica, kde sa dosahuje teplota približne 11 °C a vlhkosť sa drží na úrovni 65 %. Pochopiteľne nie každý máme možnosť mať vínnu pivnicu doma, ale našťastie je tu presklená vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N, ktorá sa o víno postará v pohodlí vášho domova.

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Kľúčové vlastnosti vinotéky HOOVER HWC 154 EELW/N

Vinotéka HOOVER s anti-UV filtrom pre perfektné uchovanie vín

Wi-Fi pripojenie

Inventory Coach pre neustály prehľad o vínach vo vinotéke

Antivibračný systém a ultra tichý chod

Tipy a triky na uchovávanie vína

Bambusové police na bezpečné uskladnenie

Chladnička na víno s digitálnym dipslejom

Vinotéka HOOVER ponúka prehľadný digitálny displej a vytvorí perfektné podmienky na skladovanie vína

Presklená vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N disponuje prehľadným digitálnym displejom a taktiež chladiacou zónou s nastaviteľnou teplotou.

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Chladnička na víno HOOVER HWC 154 EELW/N s prehľadným digitálnym displejom

Chladnička na víno HOOVER HWC 154 EELW/N vás poteší prehľadným digitálnym displejom, vďaka ktorému budete mať všetko pod úplnou kontrolou. Tajomstvo skladovania vín spočíva v udržaní stálej teploty. Vďaka tomu zaistíte perfektné podmienky pre vaše víno. Požadovanú teplotu si jednoducho a rýchlo nastavíte na digitálnom displeji vitríny HOOVER.

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Vitrína vytvorí perfektné podmienky na skladovanie vína

Vitrína na víno HOOVER HWC 154 EELW/N vám ponúkne jednu chladiacu zónu s nastaviteľnou teplotou v rozmedzí 7 až 18 °C. Vy si tak sami môžete vybrať ideálnu teplotu pre konkrétny druh vína. Na výber máte 4 programy chladenia: pre biele, červené a šumivé víno a Wifi nastavenia. Vďaka praktickým polohovateľným nožičkám veľmi jednoducho vinotéku HOOVER presuniete kamkoľvek budete potrebovať. Dôležité je aj správne skladovanie vína. Korok by mal byť stále ponorený, aby sa zabránilo jeho vysychaniu a bolo maximálne zabránené prístupu kyslíka.

Vínna chladnička HOOVER HWC 154 EELW/N sa dá prepojiť cez Wi-Fi sieť s aplikáciou Wizard

Vďaka možnosti prepojenia s aplikáciou Wizard budete mať o svojej vinotéke HOOVER HWC 154 EELW/N dokonalý prehľad.

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Možnosť ovládania cez aplikáciu Wizard

Vínna chladnička do bytu HOOVER HWC 154 EELW/N sa dá ovládať pomocou funkcie One Fi a mobilnej aplikácie Wizard, ktorá prepojí váš inteligentný telefón priamo s vinotékou. Ovládajte svoju vinotéku HOOVER odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Zásoba vína pod kontrolou

Inteligentná aplikácia Wizard vám umožní vďaka funkcii Invertory Coach udržiavať zoznam vín pod kontrolou. Nestane sa vám tak, že by ste nemali návšteve čo ponúknuť. Získate tak úplný prehľad o tom, aké vína máte vo svojej vinotéke HOOVER a akú dobu sú tam uložené.

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Vitrínová chladnička HOOVER HWC 154 EELW/N má veľmi tichý chod

Príjemným benefitom vinotéky HOOVER HWC 154 EELW/N je jej veľmi tichý chod. Vitrínová chladnička využíva kompresor s antivibračným systémom a hladina hluku tak nepresiahne 39 dB(C).

Anti-UV filter

Anti-UV filter pre perfektné uchovanie vín

Chladiaca vitrína do bytu HOOVER HWC 154 EELW/N má dvierka vyrobené z kvalitného bezpečnostného skla. Sklo pôsobí veľmi elegantne a umožní vám predviesť vašu zbierku vín. Do dverí vinotéky bol zabudovaný anti-UV filter, ktorý zase vašu zbierku vín spoľahlivo ochráni pred ultrafialovým svetlom.

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Rady a tipy

Skvelé tipy, rady a triky na skladovanie vína

Aplikácia Wizard vám ponúkne okrem iného aj množstvo rád, tipov a trikov, ktoré vám odporučia samotní someliéri. V aplikácii nájdete aj odporúčania na ideálnu kombináciu vína s pokrmami či správne servírovanie a mnoho ďalšieho.

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Bambusové police

Elegantné bambusové police

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N je vybavená bambusovými policami, ktoré pôsobia veľmi elegantne a zároveň sú bezpečné na uskladnenie vašich obľúbených fliaš vína.

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Energetická úspora

Energeticky úsporná vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Vínna chladnička HOOVER HWC 154 EELW/N spadá do energetickej triedy G.

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW/N

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda G
Ročná spotreba energie 158 kWh/annum
Počet fliaš 41
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Spôsob chladenia Kompresor
Počet zón 1 ×
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 6
Materiál políc Bambus
Vnútorný objem 121 l

Funkcie

Vybavenie LED osvetlenie, UV filter

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Výška 85 cm
Šírka 49 cm
Hĺbka 53,5 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 28 kg
Kód:  HOOVIN007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  34004581
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06