Obnoviť stránku

Hoover HPS700 011

+ garancia vrátenia peňazí 50 dní po registrácii
4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hoover HPS700 011

Haier
Candy
Hoover
Parný čistič Hoover HPS700 011

Parný čistič
Hoover HPS700 011

Hľadáte elegantný a pritom výkonný vysávač, ktorý splní všetky vaše očakávania? Hoover prichádza s prirodzeným spôsobom čistenia bez použitia chemických prípravkov, iba pomocou pary, ktorú si môžete nastaviť podľa vašich potrieb. Vysávač sa postará i o tie najjemnejšie nečistoty a prach vďaka vysoko účinnej 3-vrstvovej filtrácii a vysokému saciemu výkonu. Čistič Hoover HPS700 011 je vybavený aj odnímateľným ručným parným čističom a disponuje možnosťou jednoduchého odňatia nádob na prach a vodu. Praktické kompaktné rozmery vám umožnia vysávač umiestniť aj do menších priestorov.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Kľúčové vlastnosti parného čističa Hoover HPS700 011

Parné čistenie a vysávanie 3 v 1

100 % hygiena bez chemických prípravkov

Vysoká účinnosť filtrácie

Jednoduché ovládanie podľa typu podláh

Nastaviteľná úroveň množstva pary

Parné čistenie na všetky povrchy

Vysávanie vyššie položených miest

Kompaktné uloženie na výšku len 85 cm

Jednoduché vybratie nádob na prach a na vodu

Prirodzený spôsob čistenia bez použitia chemických prípravkov

Vysávač Hoover HPS700 011 dokáže vysávať a vyčistiť povrchy naraz. Vhodný je na všetky druhy podláh vrátane kobercov.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Vysávač H-PURE 700 vysáva a čistí naraz

Parný čistič Hoover HPS700 011 je skvelý pomocník do každej domácnosti. Nielenže dokáže vysať, ale dokonca aj čistí povrchy parou. Čistič je vybavený praktickou Hoover Duo Action Vac & Steam hubicou, pomocou ktorej súčasne dokážete vysať a vyčistiť povrch. Všetko tak zvládnete bez zbytočnej námahy. Vysávač H-PURE 700 STEAM má samozrejme aj možnosť výberu vysávania, či čistenia pomocou pary samostatne. Vysávač je vhodný na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Vďaka čisteniu parou sa odstránia aj tie najodolnejšie nečistoty a váš dom bude krásne čistý, svieži a dezinfikovaný.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Prirodzený spôsob čistenia bez použitia chemických prípravkov

Aby ste mali krásne svieži a čistý domov, je vysávač Hoover HPS700 011 vybavený parným čistením, ktoré si hravo poradí aj s tými najodolnejšími nečistotami. Parné čistenie je najprirodzenejším spôsobom čistenia, pretože je úplne bez chemických prípravkov. Para si poradí aj s alergénmi ako sú prachové častice a chlpy domácich maznáčikov. Odstraňuje 99,9 % choroboplodných zárodkov a baktérií a zanecháva všetky podlahy hĺbkovo vyčistené. Para je zároveň pripravená za asi 30 sekúnd.

Výkonný parný čistič Hoover HPS700 011

Parný čistič Hoover HPS700 011 sa postará aj o tie najjemnejšie nečistoty a prach vďaka vysoko účinnej 3-vrstvovej filtrácii a vysokému saciemu výkonu.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Účinná filtrácia a vysoká sacia sila čističa Hoover HPS700 011

Vysávač Hoover HPS700 011 je vybavený cyklónovou technológiou, ktorá zaručuje vysokú saciu silu a vysoký stupeň separácie prachu od prúdiaceho vzduchu. Súčasťou vysávača je aj účinná 3-vrstvová filtrácia, ktorá zvládne zachytiť aj malé čiastočky prachu. Filtrácia sa postará o svieži a čistý domov bez jemného prachu.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Jednoduché nastavenie čističa Hoover HPS700 011 podľa typu podlahy a povrchu

Ovládanie vysávača Hoover HPS700 011 je úplná hračka. Dokonca si môžete počas upratovania zmeniť nastavenie podľa typu podlahy. Ak sa chystáte čistiť tvrdé podlahy, spustite štetiny kefy nadol. V prípade, že chcete vysať a vyčistiť koberce, štetiny kefy zdvihnite nahor. Vďaka tomu dosiahnete perfektné výsledky. Odolnú špinu odstránite pomocou nadstavca mopu.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Možnosť nastavenia úrovne pary

Veľkou výhodou vysávača Hoover HPS700 011 je aj možnosť nastavenia úrovne množstva pary podľa vašej aktuálnej potreby. Para sa aktivuje pomocou praktickej spúšte na ovládacom paneli rukoväti. Na chúlostivé povrchy je ideálne malé množstvo pary, na dlaždice a vinylové podlahy je vhodné stredné množstvo pary a na mramor, či kameň použite veľké množstvo pary.

Príslušenstvo 3 v 1 na vyčistenie tých najvyšších miest

Súčasťou balenia parného čističa Hoover HPS700 011 je aj bohaté príslušenstvo, ktoré vám pomôže s každodenným upratovaním vašej domácnosti.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Vysávač Hoover HPS700 011 s ručným parným čističom

Vysávač Hoover HPS700 011 je vybavený aj odnímateľným ručným parným čističom, ktorý vám umožní vyčistiť zrkadlá, okná, obklady, okenice, pohovky a mnoho ďalších povrchov. Veľmi pohodlne dokáže vyčistiť aj vaše obľúbené oblečenie, či čalúnené povrchy. Rovnako tak si môžete nastaviť množstvo pary podľa daného povrchu. Malé množstvo pary je skvelé na chúlostivé povrchy a tkaniny a veľké množstvo pary zase naopak na odstránenie mastnoty a zašlej špiny.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Príslušenstvo čističa Hoover HPS700 011 3 v 1 na vyčistenie tých najvyšších miest

Ani vyššie položené miesta nie sú pre vysávač Hoover HPS700 011 žiadny problém. Na zadnú stranu vysávača môžete pohodlne pripojiť praktickú 3,5-metrovú predlžovaciu hadicu a pevnú predlžovaciu trubicu, vďaka ktorej sa dostanete aj do ťažko prístupných miest. Vďaka príslušenstvu 3 v 1 zvládnete vyčistiť regály, knižnice, či iný vysoký nábytok, kam sa inokedy veľmi ťažko dostanete.

Bohaté príslušenstvo

Bohaté príslušenstvo vysávača Hoover HPS700 011

Vysávač Hoover HPS700 011 vám ponúka mnoho užitočného príslušenstva, ktoré vám pomôže s upratovaním celej vašej domácnosti. V balení nájdete všetko na každodenné upratovanie. Na odolnú mastnotu a špinu je ideálna malá okrúhla kefa, na čistenie škár medzi dlaždicami použite praktickú hrebeňovú kefu. Kónická hubica je skvelá na koncentrované vypúšťanie pary na konkrétnom mieste. Ak potrebuje vyčistiť rúry, grily, či kovové mriežky, použite medenú okrúhlu kefu. Súčasťou príslušenstva je aj parná hadica na dlhší dosah, plochá hubica na štrbiny a úzke miesta, malý mop na textílie a čalúnené povrchy. Na vyčistenie okien a zrkadiel je skvelá špeciálna hubica na okná, ktorá sa šetrne a účinne postará o dokonalý lesk a čistotu. Ťažko prístupné miesta dokážete upratať pomocou zahnutej hubice. V prípade, že potrebujete osviežiť vaše obľúbené odevy, určite sa vám zíde hubica na osvieženie textílií. Nechýbajú ani dva mopy a štyri filtre proti usadzovaniu vodného kameňa.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Jednoduché uskladnenie

Kompaktné rozmery čističa Hoover HPS700 011 kvôli jednoduchému uskladneniu

Vysávač Hoover HPS700 011 vás určite poteší svojimi kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým má výšku iba 85 cm, takže sa vám skvele zmestí do skrinky, či menšieho priestoru. Rukoväť je možné vybrať a pripevniť ju do praktického otvoru na podlahovej hubici.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Ľahké odňatie nádob na prach a vodu

Ľahké odňatie nádob na prach a vodu

Po dokončení upratovania je potrebné vysypať nádobu na prach a vyliať nádobu na vodu. Vysávač Hoover HPS700 011 je však vybavený jednoduchým čistením vďaka praktickému tlačidlu na uvoľnenie zásobníka. Nádoba sa dá veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. V prípade, že potrebujete doplniť vodu do zásobníka, stlačte tlačidlo a zásobník môžete vybrať. Kedykoľvek počas upratovania tak môžete vodu doplniť.

Parný čistič Hoover HPS700 011

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 700 W
Objem nádoby 0,5 l
Prietok pary 35 g/min

Funkcie

Funkcie Vysávanie, Odnímateľný zásobník na vodu, Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary
Kód:  HOOPC975
Produktové číslo:  39600714
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02