Obnoviť stránku

Hoover HOA 03 WIX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hoover HOA 03 WIX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Hľadáte pomocníka do kuchyne, s ktorým by sa stala príprava pokrmov opäť radosťou? Vstavaná rúra od známeho výrobcu Hoover vám ponúkne jedinečný antikorový dizajn, inovatívne technológie, širokú škálu funkcií a záruku na 5 rokov úplne zadarmo. Navyše spadá do triedy inteligentných spotrebičov, ktoré s vami môžu komunikovať cez váš tablet, počítač či inteligentný telefón pomocou Wi-Fi rozhrania. Rúra patrí do energeticky úspornej triedy A, preto je ekologicky aj ekonomicky úsporným spotrebičom.

Kľúčové vlastnosti

  • Mechanický programátor a ovládanie s displejom
  • Rozmrazovanie, gril aj špeciálny program na pečenie pizze
  • Moderný antikorový dizajn
  • Dotykový časovač
  • Pripojenie cez WiFi zaistí 24-hodinovú kontrolu spotrebiča
  • Pomalé dovieranie dvierok Soft Close
  • Osvetlenie rúry LED Vision
  • Teleskopické pojazdy, vnútorné chladenie rúry

Dômyselné funkcie

Rúra vyniká 78-litrovým objemom, preto môžete pripraviť aj viac chodov naraz. Vybrať si možno z niekoľkých špeciálnych programov a funkcií, ako je napríklad gril, tradičný horný aj spodný ohrev, rozmrazovanie, špeciálny stupeň na pečenie pizze a pod. Všetko ľahko nastavíte pomocou dvoch otočných voličov a skontrolujete na prehľadnom displeji. Samozrejmosťou je aj dotykový časovač na komfortné naprogramovanie začiatku aj konca pečenia.

Majte prehľad o svojom spotrebiči aj na diaľku

Monitorujte spotrebu energie a všetky nastavenia spotrebiča na vašom inteligentnom zariadení. Vďaka aplikácii Candy SimplyFi získate dokonalý prehľad o rúre a môžete ju diaľkovo riadiť aj kontrolovať cez WiFi pripojenie. Preskúmajte všetky funkcie a možnosti, ktoré vám pokroková technológia ponúka.

Inovatívny dizajn

Prednosťou je aj integrované osvetlenie LED VISION, systém s postrannými vodiacimi lištami a teleskopické pojazdy. Dvierka rúry sú široké a disponujú pomalým dovieraním SOFT CLOSE. Skvelý spotrebič ponúka aj vnútorné chladenie.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:
595 × 595 × 568 mm

Rozmery na zabudovanie:
590 × 560 × 560 mm

Hmotnosť:
35 kg

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 78 l
Kód:  HOOV023
Produktové číslo:  HOA03WIXWIFI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02