Obnoviť stránku

Hoover HHP70CAH011

+ garancia vrátenia peňazí 50 dní po registrácii
2,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hoover HHP70CAH011

Haier
Candy
Hoover
Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1 Hoover HHP70CAH011

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1
Hoover HHP70CAH011

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1 Hoover HHP70CAH011 jednoducho vykúzli príjemnejší vzduch pre deti a chorých s dýchacími ťažkosťami. Tento kamkoľvek premiestniteľný parťák nájde skvelé využitie pre všetky miestnosti do veľkosti až 110 m2. O perfektnej efektivite v čistení vzduchu svedčí samotný jej vzduchový výkon – čistička vzduchu dokáže odfiltrovať dokonca až 330 m3/h. Zásadným filtračným prvkom Hoover HHP70CAH011 je vzduchový filter HEPA, ktorý bez váhania dokáže zlikvidovať takmer sto percent alergénov, baktérií a prachu. Okrem procesu filtrácie vzduchu ho pritom tiež zvlhčuje, a tým ho povyšuje na prospešnejší na dýchanie.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti Hoover HHP70CAH011

Inteligentné funkcie čistenia vzduchu pre zdravú a bezpečnú domácnosť

Značka kvality British Allergy Foundation

Funkcia pre alergikov a vlastný alergický profil

Multisenzorové monitorovanie kvality vzduchu

Trojitá filtrácia H-Trifilter

Prúdenie čistého vzduchu 360° Air Flow

Ovládanie cez aplikáciu hOn

Zvlhčovač vzduchu a aróma difuzér

Bezpečný a zdravší domov

Čistička vzduchu Hoover HHP70CAH011 sa postará o to, aby bol vzduch vo vašej domácnosti zdravý a kvalitný. Monitoring je zaistený 24/7 a tak sa nemusíte takmer o nič starať.

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2v1  Hoover HHP70CAH011

Multisenzorový systém

Čistička vzduchu Hoover HPP70CAH011 funguje na princípe multisenzorového systému, ktorý kontroluje kvalitu vzduchu vo vnútornom priestore v reálnom čase. Zároveň každú sekundu stráži úroveň znečisťujúcich látok, polietavého prachu (PM 10 a PM 2,5), plynov (VOC) a oxidu uhoľnatého. Všetko prebieha pomocou špeciálnych senzorov, ktoré monitorujú nepretržite teplotu a relatívnu vlhkosť vo vašej domácnosti. Kontrola prítomnosti plynov (prchavých organických zlúčenín), ktoré môžu pochádzať z čistiacich prostriedkov, rozpúšťadiel, kozmetiky a nábytku prebieha každých 20 sekúnd. V prípade, že hladina CO prekročí limit, budete okamžite informovaní pomocou akustického signálu a zároveň tiež cez mobilnú aplikáciu, ktorú si stačí nainštalovať do vášho inteligentného zariadenia.

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v1 Hoover HHP70CAH011

Zdravšia a čistejšia domácnosť

Vzduch vo vašom dome môže byť 2 až 5-krát viac znečistený ako vonkajšie ovzdušie. Ako znečistenie môžeme brať napríklad chlpy domácich maznáčikov, prach, pele a ďalšie alergény, ultrajemné častice, baktérie, plyny (VOC), formaldehyd, čistiace prostriedky, dezodoranty a výpary z varenia. Všetky tieto vplyvy majú na svedomí zlú kvalitu vzduchu, ktorá je škodlivá ako pre životné prostredie, tak hlavne pre naše zdravie. Preto by sme sa mali usilovať o zlepšenie kvality vzduchu, hlavne ak v domácnosti žijú malé deti alebo osoby trpiace respiračnými chorobami. Čistička vzduchu Hoover HPP70CAH011 redukuje množstvo malých častíc vo vzduchu a pomôže udržať váš domov zdravý a bezpečný pre vašu rodinu.

Trojitá filtrácia, prúdenie čistého vzduchu a LED indikátor

Unikátny TRIFILTER sa pýši tromi vrstvami, ktoré majú svoju špecifickú funkciu. Vďaka tomu vám poskytne účinnú ochranu pred všetkými znečisťujúcimi látkami vo vašej domácnosti.

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1 Hoover HHP70CAH011

Účinná trojitá filtrácia H-Trifilter vrátane HEPA 13

Čistička Hoover HHP70CAH011 je vybavená trojitou filtráciou H-Trifilter vrátane HEPA 13, ktorá odstráni až 99,97 % častíc až do veľkosti 0,1 mikrónu. Na vonkajšej strane sa nachádza vyberateľný a umývateľný filter, ktorý zachytáva tie najväčšie častice, ako sú napríklad ľudské vlasy, zvieracie chlpy či väčší polietavý prach vo vzduchu. Uprostred nájdete HEPA filter H13, ktorý odstraňuje aj tie najjemnejšie častice, ako sú prachové častice PM 10 a PM 2,5, roztoče, plesne, baktérie a vonkajšie znečistenie a pele. Poslednou vrstvou filtrácie je aktívny uhlíkový filter, ktorý odstraňuje všetky nebezpečné plyny – dopravné znečistenie, zvyškové výpary z varenia, sprejov a tiež cigariet.

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1 Hoover HHP70CAH011

Prúdenie čistého vzduchu 360° Air Flow všetkými smermi

Valcovitý tvar čističky Hoover HPP70CAH011 umožňuje prúdenie vzduchu všetkými smermi. Postaviť si ju môžete napríklad doprostred v miestnosti a užívať si krásne svieži a čistý vzduch. Vzduch, ktorý odchádza z čističky prúdi smerom k stropu a pozdĺž celej miestnosti. Dostane sa tak do každého kúta. Miestnosť vo veľkosti 20 m2 dokáže vyčistiť len za 10 minút.

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1 Hoover HHP70CAH011

Skontrolujte si kvalitu vzduchu pomocou LED indikátora

Čistička Hoover HPP70CAH011 je vybavená LED ukazovateľom kvality vzduchu, ktorý kontroluje stav ovzdušia v miestnosti. Všetko si môžete ihneď skontrolovať pomocou 4 farieb, ktoré sa zobrazia na LED indikátore. Ihneď tak budete vedieť, aká je prítomnosť znečisťujúcich látok. Aktuálny stav možno skontrolovať aj v aplikácii.

Ovládanie čističky pomocou aplikácie alebo dotykového displeja

Ovládajte čističku Hoover HHP70CAH011 pohodlne cez aplikáciu vo svojom telefóne alebo pomocou prehľadného dotykového displeja priamo na hornej strane čističky.

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2v1  Hoover HHP70CAH011

Ovládanie čističky pomocou WiFi a aplikácie hOn

Príjemným benefitom čističky vzduchu Hoover HPP70CAH011 je možnosť prepojenia cez WiFi a bezplatnú aplikáciu hOn, ktorú si jednoducho stiahnete do vášho inteligentného zariadenia. Aplikácia je plne kompatibilná s Amazon Alexa a Google Home. Prepojením cez aplikáciu získate veľa užitočných informácií a rád, ako ľahšie a efektívnejšie prístroj ovládať. V aplikácii nájdete okrem iného aj dáta o kvalite vzduchu vnútri vašej domácnosti aj vonku (založené na 3-dňovej predpovedi) v reálnom čase. Následne vás upozorní na akékoľvek znečistenie a postráži úroveň vlhkosti vzduchu, teplotu, množstvo častíc PM2,5, PM10 a VOC. Cez mobilnú aplikáciu môžete prístroj jednoducho ovládať a nastaviť si ďalšie užitočné funkcie, ako napríklad funkciu zvlhčovača či aróma difuzéra. Aplikácia vás upozorní na nutnosť údržby čističky vzduchu alebo pri detekcii prekročenia limitu oxidu uhoľnatého v miestnosti.

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2v1  Hoover HHP70CAH011

Prehľadný dotykový displej

Súčasťou čističky vzduchu Hoover HPP70CAH011 je prehľadný dotykový displej, pomocou ktorého si môžete nastaviť všetko potrebné a zvoliť príslušný režim. Režim Pre alergikov je ideálny pre tých, ktorí trpia na rôzne alergie či majú respiračné problémy. Všetko si pohodlne nastavíte podľa vašich preferencií na svojom osobnom profile. Ak však neviete, ktorý režim zvoliť, odporúčame Automatický režim, ktorý je najefektívnejšou a najekologickejšou voľbou. Čistička bude spustená len v prípade, keď je potrebné. Hoover HPP70CAH011 poskytne aj Nočný režim, ktorý využijete v noci. Čistička bude aj naďalej robiť svoju prácu, ale nebude vás rušiť. V prípade akútnej potreby možno využiť aj režim maximálneho výkonu na rýchle vyčistenie.

Dizajnové ocenenie

Prestížne dizajnové ocenenie Red Dot Award 2021

Čistička vzduchu Hoover HHP70CAH011 je držiteľom prestížneho ocenenia Red Dot Award 2021, kde sa zaradila medzi víťazov kategórie Produktový dizajn 2021. Tejto celosvetovej súťaže sa ročne zúčastňujú tisícky produktov a víťazi sú vyberaní medzinárodnou odbornou porotou. Práve minimalistický, ale zároveň vysoko funkčný dizajn čističky vzduchu Hoover HHP70CAH011 navrhnutý dizajnérskym tímom z Talianska, v súťaži zabodoval.

Reddot award product design Hoover HHP70CAH011

Certifikácia

British Allergy Foundation

Čistička vzduchu Hoover HHP70CAH011 disponuje certifikáciou British Allergy Foundation. Toto označenie garantuje zastavenie množenia alergénov v domácnosti. Výrobky s touto známkou kvality sú odporúčané aj pre alergikov a pomáhajú znižovať množstvo ultrajemných častíc a peľov vo vzduchu.

Certifikácia Hoover HHP70CAH011

Osobný profil

Nastavte si svoj vlastný osobný profil

Potom, čo si stiahnete do vášho inteligentného zariadenia bezplatnú aplikáciu hOn, môžete si vytvoriť svoj vlastný osobný profil. V profile nastavíte najbežnejšie alergény, na ktoré ste citliví. Čistička HOOVER bude následne strážiť tieto alergény a prispôsobí tomu svoje fungovanie. Výsledkom bude čisté a svieže prostredie. Aplikácia vás bude informovať o vonkajšom znečistení.

Osobný profil Hoover HHP70CAH011

Aróma difuzér

Aróma difuzér a esenciálne oleje H-Essence

Nielenže vďaka čističke HOOVER budete mať čistú a zdravú domácnosť, ale môžete si ešte vyberať akú vôňu chcete, aby váš domov voňal. Čistička je vybavená aróma difuzérom, pre ktorý môžete vyberať z niekoľkých vôní H-ESSENCE. Fľaštička esenciálneho oleja je súčasťou balenia. Intenzitu vône nastavíte buď priamo na displeji čističky alebo v mobilnej aplikácii hOn.

Aróma difuzér Hoover HHP70CAH011

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Ocenenie za dizajn

Ocenenie za dizajn Red Dot Design Award

Vlastnosti

Príkon 42 W
Vzduchový výkon 330 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 110 m2
Maximálna hlučnosť 52 dB(A)
Vlastnosti Vhodná pre alergikov
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Displej, Diaľkové ovládanie, Umývateľný filter
Typ ovládania Mobilná aplikácia

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu, Zvlhčovač vzduchu

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový

Rozmery a hmotnosť

Šírka 28 cm
Hĺbka 31,7 cm
Výška 74,5 cm
Kód:  HOOCV644
Produktové číslo:  38290206
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06