Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hoover HF822OF 011

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hoover HF822OF 011

Bezdrôtový tyčový vysávač 2 v 1

Multifunkčný tyčový vysávač Hoover HF822OF 011 disponuje vysokým a dlhotrvajúcim výkonom bez straty sacej sily až do úplného naplnenia prachovej nádoby. Okrem vynikajúcich výsledkov upratovania vysávač ponúka prepracovanú ergonómiu, bohaté príslušenstvo a pokročilé technológie, ako sú napr. rotačný filter pre účinnejšiu separáciu prachu či možnosť prepojenia spotrebiča s mobilnou aplikáciou cez WiFi rozhranie.


Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Hoover HF822OF 011

  • Tyčový a ručný vysávač v jednom zariadení
  • Vyberateľná Li-ion batéria
  • Doba prevádzky na jedno dobitie 35 minút
  • Konštantný sací výkon vďaka kefovému motoru H-LAB
  • Regulácia výkonu pomocou tlačidla na rukoväti
  • Systém separácie prachu H-Spin Core+
  • LED osvetlenie hubice
  • Objem nádoby na prach 0,7 l
  • Systém One Touch na jednoduché vysypávanie prachovej nádoby
  • Systém Easy Clean na jednoduché čistenie rotačných kief
  • WiFi pripojenie – mobilná aplikácia Hoover Wizard

Efektívny systém separácie prachu

Vysávač Hoover HF822OF 011 je vybavený inovatívnou technológiou H-Spin Core+, ktorá sa postará o maximálne efektívnu separáciu prachu. Silný prúd vzduchu oddeľuje väčšie častice od jemného prachu a vplyvom odstredivej sily nečistoty premiestňuje na dno nádoby. Vďaka tomu je zaistený nielen stabilný výkon, ale tiež pohodlnejšie vysypávanie nádoby, ktoré je oveľa hygienickejšie.


Podlahová hubice s rotačním kartáčem

Dokonale vyčistí každý povrch

Motorizovaná hubica s 2 typmi rotačných kief zaistí dôkladné upratovanie tvrdých podláh a kobercov. Pre maximálny komfort je hubica vybavená praktickým LED osvetlením, vďaka ktorému dokonale upracete aj v tmavých kútoch alebo pod nábytkom.

Ruční vysavač

Multifunkčné použitie vysávača

Pre pohodlnejšie používanie môžete Hoover HF822OF 011 behom okamihu premeniť na praktický ručný vysávač. Vďaka bohatej ponuke špeciálnych nástavcov, so systémom jednoduchého pripojenia Quick & Secure, je zaistené dokonalé upratovanie domácnosti od podlahy až po strop.

Štěrbinová hubice

Štrbinová hubica 2 v 1

Štrbinová hubica 2 v 1 umožní pohodlné upratovanie pozdĺž rohov, v úzkych priestoroch a pod nábytkom. Integrovaná prachová kefa je ideálna na šetrné odstránenie prachu z nábytku či chúlostivých predmetov.

Vysavač do automobilu

Upratovanie interiéru automobilu

S štetinovými nadstavcami a mini turbo hubicou s rotačnou kefou dôkladne upracete interiér automobilu vrátane čalúnených sedačiek, palubnej dosky či kobercov.

Hoover Wizard App

Mobilná aplikácia Hoover Wizard

Pomocou mobilnej aplikácie môžete kedykoľvek skontrolovať stav batérie, údržbu filtra, alebo zobraziť štatistiky používania. Aplikácia takisto umožní nastaviť upozornenie na vyčistenie filtra, aktivovať rodičovskú kontrolu či spočítať spálené kalórie počas upratovania.

Ovládací panel

Ovládací panel

Pomocou ovládacieho panela môžete ľahko zvoliť režim upratovania. V tichom móde Silent je hlučnosť spotrebiča až 3× tichšia. Režim Turbo naopak zaistí vysoký sací výkon pre dôkladné upratovanie. K dispozícii je tiež tlačidlo na aktiváciu WiFi rozhrania a LED ukazovateľ nabitia akumulátora.

Ergonomický dizajn

Vynikajúca ergonómia vysávača

Easy Driving System zaistí jednoduché otáčanie podlahovej hubice okolo nábytku a iných prekážok. Ohybný kĺb umožní vysávač Hoover HF822OF 011 nakláňať v rozsahu 180°, vďaka čomu je zaistené maximálne pohodlné upratovanie aj na zle dostupných miestach.

Dobíjecí Li-ion akumulátor

Až 35 minút upratovania na jedno dobitie

Lítiová batéria na jedno dobitie poskytne až 35 minút prevádzky. Akumulátor vysávača Hoover HF822OF 011 možno nabíjať priamo v spotrebiči, alebo je možné ho vybrať a nabíjať oddelene. Štandardná doba dobíjania batérie je 5 hodín.


Dodávané príslušenstvo

  • Motorizovaná hubica pre koberec a tvrdú podlahu
  • Štrbinová hubica a prachová kefa 2 v 1
  • Príslušenstvo na nábytok 2 v 1
  • Mäkká kefa
  • Mini Turbo hubica na zvieraciu srsť
  • Hubica na strop s kĺbom
  • Hubica na radiátory
  • Dlhá ohybná štrbinová hubica
  • Tvrdá kefa na vysávanie kobercov

Kód:  HOOTV190
Produktové číslo:  39400373
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07