Obnoviť stránku

Hoover HF222MH 011

3,7 3 hodnotení

Hoover HF222MH 011

Každý, komu záleží na starostlivom upratovaní, určite túži po výkonnom vysávači, ktorý splní všetky vaše očakávania. Tyčový aku vysávač HOOVER HF222MH 011 sa stane vaším najlepším pomocníkom pri upratovaní. Vysávač ponúka najväčší komfort a vďaka nízkej hmotnosti je ideálny na upratovanie celej vašej domácnosti. Pri úplnom nabití vydrží až 40 minút prevádzky. Vysávač HOOVER ponúka bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému bude upratovanie veľmi jednoduché. Vyberiete si tak presne to, čo budete na upratovanie práve potrebovať. Benefitom tyčového vysávača je možnosť nastavenia výkonu podľa potreby. Na ešte jednoduchšiu prácu je vysávač vybavený LED svetlom pre lepšiu viditeľnosť.


Napätie (V)

22

Prevádzková doba

40 minút

Typ batérie

Li-Ion

Všetky podlahy

Áno


Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača HOOVER HF222MH 011

  • Tyčový akumulátorový vysávač HOOVER HF222MH 011 séria H-FREE 200
  • Bezdrôtový vysávač
  • Doba prevádzky na batériu na jedno nabitie 40 minút
  • Rovnaký výkon vysávania ako u káblového vysávača
  • Praktické LED svetlo na hubici
  • Sklápacia hubica pre ľahkú manipuláciu
  • Nastavenie výkonu tlačidlom na rukoväti
  • Príslušenstvo 2 v 1
  • Ľahká konštrukcia
  • Farba – ružová s čiernou
  • Ľahké vyberanie a nabíjanie batérie s LED ukazovateľom
  • Možnosť nabíjať kdekoľvek

Ľahká konštrukcia a vysoká kapacita

Tyčový aku vysávač HOOVER HF222MH 011 je vybavený systémom samostatnej cyklónovej jednotky. Vďaka ľahkej konštrukcii sa s vysávačom dostanete presne tam, kam potrebujete. Dokonca vyššie poličky, či iné ťažko prístupné miesta nie sú pre vysávač žiadny problém. Vysávač HOOVER HF222MH 011 je vhodný na všetky druhy podláh. Medzi benefity patrí bezdrôtová prevádzka, takže vás nebude obťažovať žiadny prekážajúci kábel. Výkonná batéria vydrží na jedno nabitie až 40 minút, takže vám poskytne dostatočný čas na upratanie celej vašej domácnosti. Stav nabitia skontrolujete jednoducho vďaka LED dióde na batérii.

Multifunkčný pomocník HOOVER

Multifunkčný tyčový aku vysávač HOOVER HF222MH 011 ponúka sklápaciu a ľahko manévrovateľnú hubicu, vďaka ktorej sa dostanete aj do ťažko prístupných miest, ako napríklad priestorov pod posteľou, stolom, či nábytkom. Ľahko manévrovateľná hubica sa prispôsobí akémukoľvek povrchu.



Výkonný vysávač na ľahké upratovanie domácnosti

Výkonný vysávač HOOVER HF222MH 011 dosiahne rovnaký výsledok ako vysávač s káblom. Výhodou tohoto modelu je bezdrôtová prevádzka a široká škála príslušenstva. Kombinácia skvelého výkonu motora, prúdenia vzduchu a inovatívnych hubíc, zaručuje vysávaču perfektné výsledky pri upratovaní vašej domácnosti.



HOOVER ponúka bohaté príslušenstvo

Tyčový aku vysávač HOOVER HF222MH 011 ponúka bohaté príslušenstvo, ktoré vám uľahčí upratovanie domácnosti. Mäkká kefa sa postará o tvrdé a parketové podlahy. Kobercová rotačná kefa pozbiera všetky nečistoty na podlahe, dlaždiciach a hlavne dôkladne vyčistí aj koberce. Príslušenstvo môžete ľubovoľne kombinovať a vytvoriť si tak dokonale čistú domácnosť.

Jednoduché čistenie a údržba

Vysávač HOOVER HF222MH 011 sa veľmi ľahko a rýchlo udržuje. Stačí jednoducho otvoriť záklopku a vybrať kefu, kedykoľvek je to potrebné. Takto jednoducho môžete vymeniť kefu na koberce za kefu na parkety. Nádobu s nečistotami vyprázdnite bez toho, aby ste prišli do kontaktu s prachom a nečistotami.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti LED osvetlenie

Typ povrchu

Typ povrchu Koberce, Tvrdé podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 40 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Podlahová, Štrbinová
Kefy Prachová

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 23 cm
Výška 115,5 cm
Hĺbka 25,2 cm
Hmotnosť 2,3 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  CANVT638
Produktové číslo:  39400924
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19