Obnoviť stránku

Hoover HF222BPE 011

+ garancia vrátenia peňazí 50 dní po registrácii
4,4 8 hodnotení

Hoover HF222BPE 011

Multifunkčný tyčový aku vysávač HOOVER HF222BPE 011 je ideálny pomocník pri upratovaní celej domácnosti. Poteší vás svojou ľahkou konštrukciou, vďaka ktorej je manipulácia s vysávačom absolútna hračka. Bez zbytočnej námahy vysajete všetky druhy podláh vrátane kobercov. S inovatívnou hubicou H-Lab Flat & Drive sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta pod nábytkom, pohovkou, či stolom. Súčasťou balenia sú 2 batérie, ktoré vydržia 2× 40 minút pri úplnom nabití, takže hravo vystačia na upratovanie celej vašej domácnosti.


Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača HOOVER HF222BPE 011

  • 40 minút prevádzky na jednu batériu (v balení 2 batérie)
  • Umývateľný mikrofilter
  • Batéria sa nabíja 5 hodín
  • Možnosť nastavenia výkonu tlačidlom On/Off na rukoväti
  • LED ukazovateľ napájania
  • Vysávač HOOVER HF222BPE 011 je vybavený LED osvetlením hubice
  • Objem nádoby na prach 0,7 l
  • Systém One Touch na jednoduché vysypávanie
  • Montáž možná aj na stenu
  • Bohaté príslušenstvo
  • Ľahké vyberanie a nabíjanie batérie s LED ukazovateľom
  • Veľmi ľahká konštrukcia

Mini Turbo hubica na zvieracie chlpy

Máte doma domáceho maznáčika a neustále vás trápia chlpy na pohovke, či koberci? Tyčový aku vysávač HOOVER HF222BPE 011 je vybavený Mini Turbo hubicou s rotačným kefkami, ktoré sa postarajú o všetky zvieracie chlpy. Príslušenstvo 2 v 1 vám pomôže dostať sa do ťažko prístupných miest, a tak vyčistíte naozaj všetky miesta.

Jednoduchá údržba vysávača HOOVER

Aby ste neprišli do styku s neporiadkom, ktorý počas upratovania pozbierate, je vysávač HOOVER HF222BPE 011 vybavený One Touch systémom. Stačí jednoducho stlačiť tlačidlo na nádobe a všetky nečistoty spoločne s prachom sa vysypú do koša tak, aby ste s nimi neprišli do styku.

Kontrolujte stav batérie

Počas upratovania môžete kontrolovať stav batérie vysávača HOOVER HF222BPE 011. Momentálny stav indikuje LED ukazovateľ. Pri upratovaní vás teda neprekvapí neočakávané vybitie batérie a pri nabíjaní budete mať dokonalý prehľad, kedy bude vysávač pripravený na použitie.

Plný výkon vysávača

Tyčový aku vysávač HOOVER HF222BPE 011 sa pýši výkonom, vďaka ktorému bude upratovanie jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Výkon môžete ovládať na rukoväti vysávača. Nemusíte však neustále držať prst na tlačidle, stačí zapnúť plynulý režim a vysávať všetko čo potrebujete.

Zabudované LED osvetlenie pre lepšiu viditeľnosť

Tyčový aku vysávač HOOVER HF222BPE 011 disponuje okrem iného aj LED osvetlením, ktoré je umiestnené na prednej strane hubice. Vďaka tomu uvidíte všetky nečistoty aj na ťažko prístupných miestach. Odteraz vám už neunikne ani smietka.

Jednoduchá manipulácia s vysávačom HOOVER

Pri upratovaní je veľmi dôležité, aby sa vám s vysávačom dobre manipulovalo. S inovatívnou hubicou H-Lab Flat & Drive sa jednoduchým otočením, či sklopením dostanete od 90° sploštenia po 180° otáčanie. Vďaka tomu sa dostanete do miest pod nábytkom, pohovkou, či stolom. Hubica je vybavená aj dvoma ľahko vymeniteľnými valčekmi.


Odnímateľná batéria

Benefitom tyčového aku vysávača HOOVER HF222BPE 011 je možnosť nabíjania batérie kdekoľvek v miestnosti. Nemusíte zložito manipulovať celým vysávačom. Batéria je ľahká a môžete ju ľahko vybrať z vysávača a zapojiť do napájania.

Vydrží až 40 minút

Tyčový aku vysávač HOOVER HF222BPE 011 ponúka 2× 22 V lítiovú batériu, ktorá vydrží až 40 minút pri štandardnom nastavení. Výmenou batérií tak získate až 80 minút na upratovanie celého domu, či bytu.

Vysávač HOOVER ponúka bohaté príslušenstvo

Tyčový aku vysávač HOOVER HF222BPE 011 vám pomôže perfektne upratať váš domov. Ponúka totiž bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému je upratovanie ešte jednoduchšie. O tvrdé a chúlostivé podlahy, ako sú napríklad parkety, sa postará ľahko odnímateľná mäkká kefa, ktorá má špeciálne vlákna, šetrné k podlahe počas celého vysávania. Pre ešte lepšie výsledky na podlahe a koberci použite hubicu na koberce a tvrdú podlahu. Nechýbajú ani štrbinová hubica a prachová kefa 2 v 1, veľká prachová a nábytková kefa 2 v 1 a Mini Turbo hubica na zvieraciu srsť.

Multifunkčný pomocník v domácnosti

Kombinácia výkonu motora, prúdenia vzduchu, inovatívnych hubíc a bezdrôtového vyhotovenia umožňuje tyčovému aku vysávaču HOOVER HF222BPE 011 dosiahnuť dokonalé výsledky na všetkých typoch podláh vrátane kobercov. Dokáže sa prispôsobiť všetkým povrchom, a tak bude upratovanie veľmi jednoduché. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Vlastnosti LED osvetlenie

Typ povrchu

Typ povrchu Koberce, Tvrdé podlahy, Čalúnenie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 80 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Podlahová, Štrbinová
Kefy Prachová, Rotačná

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 2,3 kg

Farba

Farba Čierna, Modrá
Kód:  CANVT320
Produktové číslo:  39400946
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09