Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hoover HF122RH 011

+ garancia vrátenia peňazí 50 dní po registrácii
4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hoover HF122RH 011

Haier
Candy
Hoover
Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Tyčový batériový vysávač
Hoover HF122RH 011

Každý, komu záleží na starostlivom upratovaní, iste túži po výkonnom vysávači, ktorý splní všetky vaše očakávania. Tyčový batériový vysávač HOOVER HF122RH 011 sa stane vašim najlepším priateľom pri upratovaní. Aku vysávač ponúka najväčší komfort a svojou ľahkosťou je ideálny na upratovanie celej vašej domácnosti. Pri plnom nabití vydrží v prevádzke až 40 minút. Vyberiete si tak presne to, čo budete práve na upratovanie potrebovať. Benefitom vysávača je možnosť nastavenia výkonu podľa potreby. Pre ešte jednoduchšiu prácu je tyčový akumulátorový vysávač vybavený LED svetlom pre lepšiuviditeľnosť v temných zákutiach.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Hoover HF122RH 011

Multifunkčný vysávač 2 v 1 – tyčový a ručný

Bezdrôtový vysávač značky Hoover

Doba prevádzky 40 minút na jedno nabitie

Veľká nádoba na prach s objemom 0,9 l

LED kvalitné osvetlenie

Nastavenie výkonu tlačidlom na rukoväti

Integrovaná prachová kefa

Praktický pomocník do každej domácnosti

Na upratovanie môžete využiť bohaté príslušenstvo a navyše aj flexibilnú hubicu, ktorú môžete rýchlym pohybom zápästia sklopiť o 90° a otočiť o 180°.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Nízke priestory nie sú žiadny problém

Praktická HLab Flat&Drive hubica umožňuje vysávanie aj v ťažko dostupných miestach a zároveň sa dokáže prispôsobiť akémukoľvek povrchu. Stačí ju jednoducho otočiť či sklopiť a dostanete sa bez ťažkostí aj na ťažko prístupné miesta, ako sú priestory pod stolom alebo pohovkou. Hubicu je možné otáčať až o 180° alebo kombinovať so znížením až o 90°. S týmito rozsahmi pohybov sa dá ľahko vyhnúť prekážkam a ušetriť si tak zbytočný čas s presúvaním nábytku. Nízke priestory pod nábytkom nie sú pre batériový vysávač Hoover HF122RH 011 už žiadny problém. Benefitom prístroja sú dve vymeniteľné kefy, vďaka ktorým môžete vysávač využiť na všetky druhy podláh.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Kompaktný a ľahký vysávač aku Hoover

Vysávač Hoover HF122RH 011 je kompaktný a ľahký aku vysávač, ktorý sa postará o upratovanie celého domu. Odteraz sa nemusíte starať o kábel, ktorý vám pri vysávaní vždy len prekážal. Bezdrôtový vysávač vám dáva možnosť povysávať priestory, kam bežný vysávač s káblom nedosiahne. Výkonný motor, prúdenie vzduchu a inovatívna hubica zaručia dokonalé výsledky vysávania.

Tyčový akumulátorový vysávača Hoover s dlhou výdržou na batériu

Tyčový akumulátorový vysávač Hoover HF122RH 011 vás poteší nielen svojimi kompaktnými rozmermi a svojou ľahkosťou, ale aj dlhou výdržou batérie, ktorá vám zaistí až 40 minút nepretržitého vysávania.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Bohaté príslušenstvo

Vysávaču Hoover HF122RH 011 nechýba tiež bohaté príslušenstvo, ktoré vám uľahčí vysávanie na rôznych typoch podláh. Pokiaľ máte doma koberec, určite oceníte rotačnú kefu, ktorá sa postará o šetrné a dôkladné vyčistenie. Navyše dokáže zbierať nečistoty aj na podlahách ako sú dlaždice. V príslušenstve nájdete aj štrbinovú hubicu a prachovú kefu, ktorá je ideálna na vysávanie prachu z kníh, úzkych miest a rohov.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Bezdrôtový vysávač vydrží až 40 minút prevádzky

Vďaka vylepšenej H-Lab Lítiovej batérii vám ponúka bezdrôtový vysávač Hoover HF122RH 011 dlhodobo optimálny výkon. Súčasťou sú aj LED kontrolky, ktorými môžete kedykoľvek zistiť aktuálny stav batérie. Tá vydrží na jedno nabitie až 40 minút.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Dokáže sa prispôsobiť

Pokiaľ potrebujete povysávať vysoké police či priestor na skrini, bezkáblový vysávač Hoover HF122RH 011 sa dokáže skvele prispôsobiť. Odteraz bude vaše upratovanie rýchle a účinné.

Vysávač na baterku Hoover sa jednoducho používa

Vysávač na baterku Hoover HF122RH 011 má kvalitné LED osvetlenie, vďaka ktorému vysajete aj tie najmenšie nečistoty. Aku vysávač môžete navyše využiť na všetky druhy podláh.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Vyberateľná batéria

Akumulátorový vysávač Hoover HF122RH 011 nemusíte presúvať celý na nabíjanie. Postačí vám vybrať nabíjaciu batériu a zapojiť ju do ľubovoľnej zásuvky.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Praktické nabíjanie

Nabíjanie vysávača Hoover HF122RH 011 je veľmi praktické a nezaberie vám príliš veľa námahy. Batériu po vybratí totiž nabijete kdekoľvek.

Komfortné používanie vysávača Hoover HF122RH 011

Vysávač na baterky Hoover HF122RH 011 má kvalitné LED osvetlenie, vďaka ktorému vysajete aj tie najmenšie nečistoty. Aku vysávač môžete navyše využiť na všetky druhy podláh.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Jednoduché skladovanie

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011 je veľmi skladný a ľahký. Konštrukcia je navrhnutá tak, aby prístroj mohol stáť samostatne. Vy tak môžete vysávač vložiť kamkoľvek budete potrebovať.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

LED kontrolka

Súčasťou vysávača Hoover HF122RH 011 je aj praktická LED kontrolka, vďaka ktorej môžete počas vysávania kontrolovať aktuálny stav batérie.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Predné LED osvetlenie

Pomocou hubice HLab Flat&Drive budete mať upratovanie vždy pod kontrolou. Zabudované LED osvetlenie na prednej časti osvieti všetko pred vysávačom. Vy tak uvidíte aj do tmavých alebo veľmi nízkych priestorov pod nábytkom.

Jednoduchá údržba

Jednoduchá a rýchla údržba

Bezdrôtový vysávač Hoover HF122RH 011 je vybavený vyberateľnou kefou, ktorú môžete kedykoľvek vymeniť za iný nadstavec.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Hygienicky čisté upratovanie

Hygienický spôsob vyprázdnenia

Nádobu na prach vyprázdnite jednoducho stlačením jedného tlačidla. Nemusíte sa tak báť, že by ste prišli do styku s nečistotami.

Tyčový batériový vysávač Hoover HF122RH 011

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba chodu 40 min

Typ vysávača

Typ vysávača Tyčový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Kefy Prachová, Rotačná

Farba

Farba Ružová, Strieborná
Kód:  CANVT676
Produktové číslo:  39400928
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07