Obnoviť stránku

HOOVER HD 495AMBB/1-S

+ 20 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,7 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -5 %
464,90 € 488,90 €

HOOVER HD 495AMBB/1-S

Haier
Candy
Hoover
Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

Práčka so sušičkou
HOOVER HD 495AMBB/1-S

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S vám zaistí dokonalé výsledky pri praní a sušení vašej bielizne. Práčka so sušičkou je vybavená výkonným bezkefovým motorom ECO-POWER INVERTER MOTOR a 6 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Náplň práčky je 9 kg, náplň sušičky 5 kg. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn alebo pomocou prehľadného dotykového displeja. Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus a certifikovaný Woolmark Apparel Care sa postará o šetrné sušenie vlny. HOOVER HD 495AMBB/1-S ponúka senzorové sušenie s 3 úrovňami a možnosť nastavenia nočného režimu, ktorý využíva na prevádzku lacnejšiu nočnú energiu. Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S s predným plnením

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou bielizne HOOVER HD 495AMBB/1-S

Eco Power Inverter motor

Konektivita WiFi + Bluetooth

Auto Care – automatický program

Aplikácia hOn

6 ošetrujúcich cyklov

Parná funkcia

Hlasoví asistenti Alexa a Google Assistant

Tri úrovne automatického senzorového sušenia

Perfektný výkon práčky so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

HOOVER HD 495AMBB/1-S je skvelý pomocník do každej domácnosti.  Navyše môžete práčku so sušičkou ovládať pomocou aplikácie hOn.

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

HOOVER HD 495AMBB/1-S ponúka vysoký výkon a perfektnú účinnosť

Nový rad práčok Hoover H-WASH 500 disponuje výkonným a odolným BPM ECO-POWER INVERTER MOTOROM. Bezkefový motor pracuje s permanentnými magnetmi a znižuje vibrácie. Dokonca je 4-krát odolnejší, vďaka čomu vám zaručí dlhú životnosť práčky so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S. Bezkefový motor sa postará o to, aby bola bielizeň lepšie rozložená, vďaka čomu zaistí perfektné výsledky presušenia. Bielizeň tak vytiahnete krásne čistú a menej pokrčenú. Motor zároveň pracuje veľmi ticho, takže je práčka so sušičkou vhodná aj do obývacích izieb spojených s kuchyňou.

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

Bezdotykové pripojenie k WiFi

Ovládanie práčky so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S nebolo nikdy jednoduchšie. Môžete ju pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorá je ľahko dostupná pre Android aj iOS. Pomocou aplikácie možno veľmi ľahko skontrolovať stav práčky aj napriek tomu, že sa nachádzate v práci. Zistiť môžete taktiež všetky potrebné údaje o spotrebe či údržbe. Nechýba ani možnosť dokonalého nastavenia, ktoré vám odporučí prací prostriedok pre vašu náplň a mnoho ďalších tipov.

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S s automatickými programami

Pokiaľ si neviete rady so sušením, vyskúšajte automatický program, ktorý na základe vloženej bielizne sám prispôsobí sušenie. Vybrať si môžete aj jeden zo šiestich ošetrujúcich pracích cyklov.

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

Sušička s práčkou HOOVER ponúka 6 ošetrujúcich pracích cyklov

Sušička s práčkou HOOVER HD 495AMBB/1-S je vybavená 6 ošetrujúcimi pracími cyklami, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. Auto Care prací cyklus automaticky prispôsobí priebeh prania kapacite a typológii zaťaženia s maximálnou starostlivosťou a s dokonalými výsledkami už pri 30 °C. To všetko vďaka perfektnému zmiešaniu vody a detergentu. Pre rýchle pranie s vysokou úrovňou starostlivosti určite využijete prací cyklus All in one. (59 min pri 40 °C). Už žiadne zbytočné plytvanie energiami. Cyklus rýchlej starostlivosti vám ponúkne rýchle a efektné pranie za 14, 30 alebo 44 minút na 30 °C). Pokiaľ potrebujete šetrnú starostlivosť pre vaše jemné odevy a vlnu, vyskúšajte prací cyklus jemnej starostlivosti, ktorý perie na 20 °C).

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

Šetrí spotrebu vody a energie

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S sa dokáže prispôsobiť množstvu náplne tak, aby zaistila čo najlepšie výsledky. Vďaka tomu zvýši až o 60 % svoju účinnosť a šetrí spotrebu vody a energií. Vaša bielizeň bude jemná a krásne čistá.

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus

Skvelou novinkou práčky so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S je možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, ktorá vám navrhne ten najlepší program pre vaše odevy. Jednoducho stačí odfotiť váš odev a naskenovať štítok, ktorý je vždy prišitý vnútri odevu. Výhodou je, že potom môžete štítok odstrihnúť, takže vás nebude nepríjemne škrabať. Všetky potrebné informácie o vašom odeve tak máte zaznamenané v aplikácii. Kedykoľvek sa teda môžete pozrieť pri koľkých stupňoch sa má dané oblečenie prať. Aplikácia hOn vám tak pomôže vybrať ten najvhodnejší program a vďaka tomu budete mať vždy krásne hebkú bielizeň.

Komfortné používanie automatickej práčky so sušičkou

Komfortné používanie automatickej práčky so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S je základ! Vhod vám príde aj možnosť hlasových asistentov a parná funkcia, ktorá zaistí hygienicky čistú bielizeň.

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

Parná funkcia pre hygienicky čistú bielizeň

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S disponuje parou, ktorá dokáže oživiť vašu bielizeň, odstrániť zápach a zároveň dezinfikovať. Parná funkcia rozptýli paru vnútri bubna a uvoľní vlákna. Vďaka tomu pomáha odstrániť všetky nečistoty a škvrny, ktoré sa na bielizni nachádzajú. Bielizeň sa dá potom ľahšie vyžehliť a pri niektorých tkaninách to ani nie je potrebné. No neznie to úžasne?

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

Hlasoví asistenti pre jednoduchú komunikáciu s práčkou HOOVER

Okrem aplikácie môžete práčku HOOVER HD 495AMBB/1-S ovládať aj prostredníctvom hlasových asistentov pre inteligentnú domácnosť, ako je Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie je dostupné v angličtine, taliančine, francúzštine, španielčine, nemčine a ruštine.

S HOOVER HD 495AMBB/1-S je sušenie ľahké a rýchle

Sušička HOOVER HD 495AMBB/1-S sa prispôsobí všetkým vašim potrebám. Pohodlné nastavenie zvládnete vďaka dotykovému displeju, na ktorom si môžete zvoliť jednu z 3 senzorových úrovní sušenia.

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S s dotykovým displejom

Aby ste mali úplný prehľad o všetkých programoch a funkciách, je práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S vybavená prehľadným dotykovým displejom, ktorý je v češtine či slovenčine. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho naozaj každý. 6-miestny textový displej vám ponúka možnosť zvoliť program a funkcie, ktoré budú vyhovovať vašim odevom.

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

Veľmi šetrné sušenie vlny

Sušička s práčkou HOOVER HD 495AMBB/1-S ponúka okrem iného aj certifikovaný Woolmark Apparel Care, ktorý je ideálny na šetrné sušenie vlny. Vďaka tomuto skvelému programu budete mať dokonale postarané o vaše odevy. O vlnené oblečenie sa HOOVER HD 495AMBB/1-S postará bez poničenia vlákien, zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe hrudiek, obmedzuje trenie odevov. Zároveň tiež starostlivo kontroluje teplotu sušenia tak, aby bola vaša bielizeň perfektne suchá a voňavá .

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

HOOVER ponúka senzorové sušenie s 3 úrovňami

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S je tiež vybavená 3 úrovňami sušenia. Vybrať si môžete z úrovne extra suchej – je vhodná pre bielizeň, ktorú chcete uložiť do šatníka alebo si ju rovno obliecť. Pokiaľ budete chcieť bielizeň žehliť, odporúčame využiť úroveň pre bielizeň s miernou vlhkosťou. Ďalšia úroveň je vhodná na zavesenie na ramienko.

Nočné pranie

Nočný režim so zníženou hladinou hluku

Automatická práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S vám ponúka aj nočné pranie, vďaka ktorému môžete využiť lacnejšiu nočnú elektrinu. Nočné pranie automaticky nastaví plynulejšie a tichšie pohyby bubna a výrazne zníži hladinu hluku. Odteraz nebude problém prať aj v noci bez toho, aby vás práčka HOOVER HD 495AMBB/1-S niečím rušila.

Práčka so sušičkou HOOVER HD 495AMBB/1-S

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Google, Amazon Alexa

Typ zásuvky

Krajina Česko

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) D
Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie a sušenie) 266 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 49 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 5 kg
Kapacita práčky (pranie) 9 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 75 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 46 l
Doba trvania (pranie a sušenie) 550 min (9,17 h)
Doba trvania (pranie) 228 min (3,8 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 53 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom, Zvukový signál ukončenia programu

Hmotnosť

Hmotnosť 63 kg

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  HOOVPS026
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31010267
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02