Obnoviť stránku

HOOVER H3WS 68TAMCE-S

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOOVER H3WS 68TAMCE-S

Haier
Candy
Hoover
Pračka HOOVER H3WS 68TAMCE-S

Práčka s predným plnením
HOOVER H3WS 68TAMCE-S

Práčka s predným plnením HOOVER H3WS 68TAMCE-S vám zaistí dokonalé výsledky pri praní vašej bielizne. Práčka spredu plnená je vybavená výkonným invertorovým motorom a 4 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Práčka patrí do energetickej triedy A. Náplň práčky je 8 kg a ponúka množstvo užitočných programov.

Pračka HOOVER H3WS 68TAMCE-S

Kľúčové vlastnosti práčky spredu plnenej HOOVER H3WS 68TAMCE-S

One Touch – Konektivita NFC


4 špeciálne ošetrujúce pracie cykly


Kg Mode Plus

Aplikácia Wizard

All in one – hĺbkové čistenie

Digitálny displej

Invertorový motor

Bezpečnostné prvky

Práčku s predným plnením HOOVER H3WS 68TAMCE-S je možné bezdotykovo prepojiť

Práčka plnená spredu HOOVER H3WS 68TAMCE-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti. Môžete ju bezdotykovo prepojiť prostredníctvom technológie NFC.

Pračka HOOVER H3WS 68TAMCE-S

HOOVER H3WS 68TAMCE-S ponúka možnosť prepojenia pomocou technológie NFC

Automatickú práčku HOOVER H3WS 68TAMCE-S môžete bezdotykovo prepojiť s vaším telefónom, a to prostredníctvom technológie NFC (nie WiFi).  Následne s mobilnou aplikáciou Wizard je možné ovládať práčku aj vzdialene. Táto aplikácia je kompatibilná iba pre Android s funkciou NFC. V aplikácii získate rozšírené funkcie, štatistky prania a ďalšie tipy na jednoduchšie a efektívnejšie používanie. 

Pračka HOOVER H3WS 68TAMCE-S

HOOVER ponúka 4 ošetrujúce pracie cykly

Práčka s predným plnením HOOVER H3WS 68TAMCE-S je vybavená 4 ošetrujúcimi pracími cyklami, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. All in one (59 min na 40 °C) program je vhodný na rýchle pranie s vysokou úrovňou starostlivosti. Rýchla starostlivosť 14-30-44' (14 min, 30 min alebo 44 min na 30 °C) zaistí rýchle a efektívne pranie bez plytvania energie, vody a pracieho prostriedku. Jemnástarostlivosť(59 min na 20 °C) vhodná na kompletnú šetrnú starostlivosť pre vaše jemné odevy a vlnu. Program 20 °C zníži teplotu prania s rovnakým výsledkom ako pri praní na 40°C so 60 % úsporou energie.

Šetrí spotrebu vody a energie

Prepojenie automatickej práčky HOOVER H3WS 68TAMCE-S vám zaistí jednoduché a komfortné používanie. Práčka spredu plnená navyše šetrí množstvo vody a energie.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Šetrí spotrebu vody a energie

Práčka s predným plnením HOOVER H3WS 68TAMCE-S sa dokáže prispôsobiť množstvu náplne tak, aby zaistila čo najlepšie výsledky. Vaša bielizeň bude jemná a krásne čistá.

Pračka HOOVER H3WS 68TAMCE-S

HOOVER H3WS 68TAMCE-S s aplikáciou Wizard

Ovládanie práčky s predným plnením HOOVER H3WS 68TAMCE-S nebolo nikdy jednoduchšie. Môžete ju pohodlne ovládať pomocou smart aplikácie Wizard. Pomocou aplikácie je možné veľmi ľahko skontrolovať stav práčky, aj napriek tomu, že sa nachádzate v práci. Zistiť môžete tiež všetky potrebné údaje o spotrebe či údržbe. Nechýba tiež možnosť dokonalého nastavenia, ktoré vám odporučí prací prostriedok pre vašu náplň a mnohoďalšíchtipov. K dispozícii je aj sprievodca chybovými hláškami a prehľadný používateľský návod.

Pračka HOOVER H3WS 68TAMCE-S

Hĺbkové čistenie s pracím programom All in one

Spredu plnená práčka HOOVER H3WS 68TAMCE-S zaistí hĺbkové čistenie aj pri nízkej teplote. Program All in one umožní vyprať akýkoľvek typ bielizne s akoukoľvek farbou, a to už pri plnej náplni na iba 20 °C s účinnosťou rovnakou ako pri 40 °C, avšak s 50 % úsporou. Prací prostriedok sa zmieša s vodou v špeciálnej komore, vďaka čomu sa oveľa rýchlejšie dostane priamo k vašej bielizni. Do bubna je následne vstreknutá užzmiešaná praciaemulzia, ktorá preniká rýchlejšie a hlbšie do tkanín.

Ovládajte práčku s predným plnením HOOVER pomocou prehľadného displeja

Tichú prevádzku práčky HOOVER H3WS 68TAMCE-S vám umožní pranie aj v nočných hodinách. Perfektné je ale aj jednoduché ovládanie pomocou prehľadného digitálneho displeja.

Pračka HOOVER H3WS 68TAMCE-S

Práčka HOOVER H3WS 68TAMCE-S s prehľadným digitálnym displejom

Aby ste mali úplný prehľad o všetkých programoch a funkciách, je práčka s predným plnením HOOVER H3WS 68TAMCE-S vybavená prehľadným digitálnym displejom. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho naozaj každý. Veľmi jednoducho si tak nastavíte cyklus, otáčky, odložený štart a mnohé ďalšie.

Pračka HOOVER H3WS 68TAMCE-S

Kvalitný invertorový motor

Automatická práčka HOOVER H3WS 68TAMCE-S disponuje výkonným a odolným invertorovým motorom, ktorý sa postará o to, aby bola bielizeň lepšie rozložená. Bielizeň tak vytiahnete krásne čistú a menej pokrčenú. Motor zároveň pracuje veľmi ticho, takže je práčka vhodná aj do obývacích izieb spojených s kuchyňou.

Bezpečnosť

HOOVER H3WS 68TAMCE-S s tromi bezpečnostnými prvkami

Práčka plnená spredu HOOVER H3WS 68TAMCE-S je vybavená tromi bezpečnostnými prvkami. Bezpečnosťný zámok dverí nedovolí otvoriť dvierka práčky počas cyklu. Túto funkciu oceníte predovšetkým, ak máte doma zvedavé deti. Druhým prvkom je ochrana proti úniku vody, ktorá uzavrie prívod vody do práčky, a tým zabráni jej pretečeniu. Posledná je ochrana proti prepeneniu, kedy nadmerné dávkovanie praciehoprostriedku môže viesťk tvorbe veľkého množstva peny. V prípade, že by k tomuto došlo, práčka vylúči fázu odstredenia alebo predĺži trvanie programu. "

Pračka HOOVER H3WS 68TAMCE-S

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 63,4 kg

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie) 47 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 8 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 44 l
Doba trvania (pranie) 218 min (3,63 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 52 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  HOOVPR033
Produktové číslo:  31010654
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09