Obnoviť stránku

HOOVER H3DS596TAMCE/1-S

+ 5 rokov záruka po registrácii + 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,2 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOOVER H3DS596TAMCE/1-S

Haier
Candy
Hoover
Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S s predným plnením

Práčka so sušičkou
HOOVER H3DS596TAMCE/1-S

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S vám zaistí dokonalé výsledky pri praní a sušení vašej bielizne. Práčka so sušičkou je vybavená výkonným bezkefovým motorom ECO-POWER INVERTER MOTOR a 6 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Náplň práčky je 9 kg, náplň sušičky 6 kg. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou OneTouch technológie alebo aplikácie Wizard. Certifikovaný Woolmark Apparel Care sa postará o šetrné sušenie vlny. HOOVER H3DS596TAMCE/1-S ponúka senzorové sušenie s 3 úrovňami. Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S s predným plnením

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S

Eco Power Inverter motor

One Touch – konektivita NFC

6 špeciálnych ošetrujúcich pracích cyklov

Spotreba vody a energie prispôsobená aktuálnej náplni

Hĺbková hygiena parou a uľahčenie žehlenia

Certifikované šetrné sušenie vlny

Tri úrovne automatického senzorového sušenia

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S je vybavená výkonným a odolným bezkefovým motorom

Bezkefový motor zaručuje skvelý výkon a znižuje vibrácie. Práčku so sušičkou možno tiež jednoducho prepojiť s telefónom a ovládať ju pomocou bezdotykovej technológie NFC.

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S s predným plnením

HOOVER H3DS596TAMCE/1-S ponúka vysoký výkon a perfektnú účinnosť

Nový rad práčok Hoover H-WASH 300 disponuje výkonným a odolným BPM ECO-POWER INVERTER MOTOROM. Bezkefový motor pracuje s permanentnými magnetmi a znižuje vibrácie. Dokonca je 4-krát odolnejší, vďaka čomu vám zaručí dlhú životnosť práčky so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S. Bezkefový motor sa postará o to, aby bola bielizeň lepšie rozložená, vďaka čomu zaistí perfektné výsledky presušenia. Bielizeň tak vytiahnete krásne čistú a menej pokrčenú. Motor zároveň pracuje veľmi ticho, takže je práčka so sušičkou vhodná aj do obývacích izieb spojených s kuchyňou.

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S s predným plnením

Bezdotykové pripojenie so smartfónom

Práčku so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S možno veľmi ľahko ovládať pomocou NFC technológie s inteligentným telefónom. Nejde však o pripojenie pomocou WiFi, ale pomocou aplikácie Wizard. V aplikácii nájdete mnoho užitočných funkcií, ako napríklad štatistiky prania a sušenia vrátane spotreby energie a vody alebo rôzne tipy na efektívne používanie.

HOOVER H3DS596TAMCE/1-S disponuje 6 pracími cyklami a šetrí vodu a energiu

Pri práčke so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S môžete vyberať zo 6 rôznych ošetrujúcich programov. Aplikácia Wizard vám ponúkne mnoho tipov a trikov na efektívne ovládanie.

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S s predným plnením

Sušička s práčkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S ponúka 6 ošetrujúcich pracích cyklov

Sušička s práčkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S je vybavená 6 ošetrujúcimi pracími cyklami, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. Auto Care prací cyklus automaticky prispôsobí priebeh prania kapacite a typológii zaťaženia s maximálnou starostlivosťou a s dokonalými výsledkami už pri 30 °C. To všetko vďaka perfektnému zmiešaniu vody a detergentu. Pre rýchle pranie s vysokou úrovňou starostlivosti určite využijete prací cyklus All in one. (59 min pri 40 °C). Cyklus rýchlej starostlivosti vám ponúkne rýchle a efektné pranie za 14, 30 alebo 44 minút na 30 °C). Pokiaľ potrebujete šetrnú starostlivosť pre vaše jemné odevy a vlnu, vyskúšajte prací cyklus jemnej starostlivosti, ktorý perie na 20 °C).

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S s predným plnením

Aplikácia Wizard na jednoduché používanie

Aplikácia Wizard vám ponúka mnoho rozšírených možnosti, tipov a trikov na efektívne používanie práčky so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S. V aplikácii možno veľmi ľahko nastaviť odložený začiatok či koniec, takže môžete práčku spustiť aj v prípade, že nie ste práve doma. V aplikácii nájdete aj štatistky prania a čerpania energie. Budete tak mať úplný prehľad o vašej práčke. Nechýba ani sprievodca chybovými hláškami a prehľadný používateľský návod.

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S s predným plnením

Šetrí spotrebu vody a energie

Automatická práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S sa dokáže prispôsobiť množstvu náplne tak, aby zaistila čo najlepšie výsledky. Vďaka tomu zvýši svoju účinnosť a šetrí spotrebu vody a energií. Vaša bielizeň bude jemná a krásne čistá.

Parná funkcia

Parná funkcia pre hygienicky čistú bielizeň

Sušička s práčkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S disponuje parou, ktorá dokáže oživiť vašu bielizeň, odstrániť zápach a zároveň dezinfikovať. Parná funkcia rozptýli paru vnútri bubna a uvoľní vlákna. Vďaka tomu pomáha odstrániť všetky nečistoty a škvrny, ktoré sa na bielizni nachádzajú. Bielizeň sa dá potom ľahšie vyžehliť a pri niektorých tkaninách to ani nie je potrebné.

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S s predným plnením

Woolmark Apparel Care

Veľmi šetrné sušenie vlny

Automatická práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S ponúka okrem iného aj certifikovaný Woolmark Apparel Care, ktorý je ideálny na šetrné sušenie vlny. Vďaka tomuto skvelému programu budete mať dokonale postarané o vaše odevy. O vlnené oblečenie sa HOOVER H3DS4464TAMCE postará bez zničenia vlákien, zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe hrudiek, obmedzuje trenie odevov. Zároveň tiež starostlivo kontroluje teplotu sušenia tak, aby bola vaša bielizeň perfektne suchá a voňavá.

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S s predným plnením

Senzorové sušenie

HOOVER H3DS596TAMCE/1-S ponúka senzorové sušenie s 3 úrovňami

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S je tiež vybavená 3 úrovňami sušenia. Vybrať si môžete z úrovne extra suchej – je vhodná pre bielizeň, ktorú chcete uložiť do šatníka alebo si ju rovno obliecť. Pokiaľ budete chcieť bielizeň žehliť, odporúčame využiť úroveň pre bielizeň s miernou vlhkosťou. Ďalšia úroveň je vhodná na zavesenie na ramienko.

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS596TAMCE/1-S s predným plnením

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Hmotnosť

Hmotnosť 65 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) D
Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie a sušenie) 308 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 49 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 6 kg
Kapacita práčky (pranie) 9 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 86 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 49 l
Doba trvania (pranie a sušenie) 570 min (9,5 h)
Doba trvania (pranie) 228 min (3,8 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 16

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 58 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Automatické dávkovanie, Ovládanie mobilom

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  HOOVPS028
Produktové číslo:  31010644
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08