Obnoviť stránku

Hoover H-Free HF522SFP 011

+ garancia vrátenia peňazí 50 dní po registrácii
4,8 17 hodnotení

Hoover H-Free HF522SFP 011

Haier
Candy
Hoover

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Tyčový vysávač
Hoover H-FreeHF522SFP 011

Hľadáte elegantný a zároveň výkonný bezdrôtový tyčový vysávač, ktorý splní všetky vaše očakávania? Potom je pre vás ideálny tyčový vysávač Hoover H-Free HF522YSFP 011. Vysokokvalitná lítiová batéria vám poskytne až 45 minút vysávania. Nabíjanie potom trvá len 2,5 hodiny. Veľkou výhodou je aj možnosť mokrého čistenia. Nechýba ani kvalitné LED osvetlenie pre dokonalú viditeľnosť všetkých nečistôt.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Hoover H-Free HF522SFP 011

Šetrné čistenie chúlostivých podláh

Rýchle nabíjanie – plne nabitý za 2,5 hodiny

Direct impluse Motor

Dlhá životnosť batérie

Dotykový displej

Led osvetlenie na dokonalú viditeľnosť nečistôt

Príslušenstvo pre zvieraciu srsť, schody a iné zákutia

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522SFP 011 je vhodný na všetky typy podláh a ľahko sa skladuje

Vysávač Hoover H-Free HF522SFP 011 je vybavený 2 rotačnými kefami, ktoré sa šetrne postarajú o všetky typy podláh. Tyčový vysávač Hoover môžete ľahko zložiť do výšky 69 cm.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dokonalá starostlivosť o všetky typy podláh

Aku vysávač Hoover H-Free HF522SFP 011 obsahuje 2 rotačné kefy, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o akýkoľvek druh podlahy. Kefa s hrubšími štetinami zaručí dokonalú starostlivosť a výsledky na tvrdých podlahách a kobercoch. Červená mäkká kefa je ideálna na šetrné čistenie tvrdých podláh a chúlostivých povrchov. Stará sa aj o parkety a drevené podlahy.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Tyčový akumulátorový vysávač Hoover H-Free HF522SFP 011 je veľmi kompaktný

Tyčový akumulátorový vysávač H-FREE je kompaktný bezdrôtový a navrhnutý tak, aby poskytoval pôsobivý výkon a zaručil jednoduché čistenie vďaka integrovaným nástrojom. Na uskladnenie ho možno zložiť na výšku len 69 cm, čo je praktické na uskladnenie kdekoľvek.

Výkonný motor Direct impulse, rýchle a jednoduché nabíjanie a výdrž batérie až 45 minút

Hoover H-Free HF522SFP 011 má motor Direct impulse, ktorý zaručuje skvelý výkon. Za 2,5 hodiny je vysávač plne nabitý a pripravený vysávať až 45 minút.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Rýchle a jednoduché nabíjanie

Plné nabitie len za 2,5 hodiny! Jednoducho zapojte nabíjačku do zásuvky a pripojte nabíjací kábel k vysávaču. Prípadne môžete batériu vybrať a vziať ju do akejkoľvek elektrickej zásuvky, aby ste ju mohli pohodlne a neobmedzene nabíjať kdekoľvek. Vysávač je vybavený indikátorom LED, ktorý zobrazuje úroveň nabitia batérie: keď je čas na dobitie alebo naopak, keď je pripravená na použitie.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Direct impulse zaručuje vynikajúci výkon

Nový bezkefový pulzný motor má dlhú životnosť a bol vyvinutý tak, aby poskytoval konzistentný a silný výkon. Motor s rýchlosťou až 10 000 otáčok za minútu poskytuje 75 AW sacieho výkonu na účinné zachytávanie prachu a nečistôt na všetkých typoch podláh.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dlhá životnosť vysávača, až 45 minút

Vysokokvalitná lítiová batéria (LI-ON) zaručuje dlhý čas vysávania až 45 minút v automatickom režime s bezmotorovým nadstavcom, 30 minút v štandardnom režime a 10 minút v režime Turbo.

Praktický dotykový displej a LED osvetlenie

Vďaka dotykovému displeju sa tyčový batériový vysávač Hoover H-Free HF522SFP 011 ľahko používa a LED osvetlenie odhalí každú smietku.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dotykový displej

Praktický dotykový displej LED umožňuje jednoduché nastavenie výkonu jedným dotykom podľa vašich potrieb.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Osvetlenie LED

Osvetlenie LED na hlavnej podlahovej hubici modelu H-Free 500 svieti na tmavé miesta, napríklad pod posteľou alebo pohovkou. Takto nemá špina šancu ani tam, kam kvôli tme nevidíte.

Vysávanie chlpov domácich zvierat a schodov už nebude problém s aku vysávačom Hoover H-Free HF522SFP 011

S tyčovým aku vysávačom Hoover H-Free HF522SFP 011 môžete bez problémov povysávať chlpy domácich zvierat a dostať sa do rôznych kútov vašej domácnosti.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Príslušenstvo pre zvieraciu srsť, schody a iné zákutia

Výkonná hubica H-LAB FLEX & DEEP PET HAIR je vybavená nastaviteľnou plochou, ktorá je ideálna na vysávanie chlpov domácich zvierat a na čistenie mäkkého nábytku alebo schodov bez námahy. Má odnímateľný zamatový valec na jednoduchú údržbu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jednoduchá manipulácia s kefou počas čistenia

H-FREE má systém na jednoduché uvoľnenie a odstránenie kefy z trysky, ľahko a rýchlo bez použitia akéhokoľvek nástroja. Vďaka praktickému systému môžete ľahko odstrániť všetky zamotané vlasy, chlpy a iné nečistoty. Vaše príslušenstvo bude teda čisté, v najlepšom stave a pripravené na použitie.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hubica sklopná o 90° a otočná o 180° 

Bezkáblový vysávač sa ľahko ovláda pomocou aplikácie H-Lab Flat & Drive. Môžete plynulo vysávať okolo a pod nábytkom. Rýchlym pohybom zápästia môžete hubicu pod nábytkom nakloniť o 90° a zároveň ju otočiť o 180°. Môžete tak ľahko vysávať okolo nábytku, v stiesnených priestoroch a na ťažko prístupných miestach.

Pohodlné vysávanie

Pohodlné vysávanie bez obmedzenia

Bezkáblový vysávač H-FREE 500 PLUS možno v prípade potreby počas vysávania postaviť do zvislej polohy (na tvrdých podlahách), aby ste mohli pohodlne vykonávať iné činnosti. Táto funkcia je pri vysávaní veľmi praktická, ale dbajte na bezpečnosť, najmä ak máte deti. Nenechávajte vysávač zaparkovaný bez dozoru, pretože nie je pevne pripojený. Ak ste už skončili s vysávaním, môžete vysávač uložiť do praktického nástenného držiaka, kde ho môžete nechať úplne bez dozoru.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nabíjanie vysávača

Nabíjanie akumulátorového vysávača H-FREE 500alebo priamo batérie

Vysávač môžete nabíjať naozaj kdekoľvek. Zapojte nabíjačku do ľubovoľnej zásuvky, pripojte ju k vysávaču a nechajte nabíjať. Alternatívnou a veľmi flexibilnou možnosťou je vybratie batérie z akumulátorového vysávača H-FREE 500 a potom ju nabíjať. Pohodlné a inteligentné riešenie, pretože batéria nezaberá takmer žiadne miesto. Batéria je vybavená indikátorom LED, ktorý ukazuje, kedy je čas na dobitie, alebo naopak, kedy je pripravená na použitie.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Systém Sigle Cyclone

Žiadny kontakt s prachom a nečistotami

Systém separácie Single Cyclone umožňuje oddeliť a zachytiť aj tie najjemnejšie častice prachu a nečistôt vnútri nádoby. Jednoduchým stlačením tlačidla umiestneného na nádobe na prach vyprázdnite všetky nazbierané nečistoty. Úplne hygienické a praktické, najmä pre alergikov!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Vlastnosti LED osvetlenie

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 2,5 h
Doba chodu 45 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1, Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Napájací kábel
Kefy Prachová
Ďalšie príslušenstvo Filter

Filtre

Typ filtra Mikrofilter, Penový filter

Zberná nádoba

Objem 0,45 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 19,5 cm
Výška 107,9 cm
Hĺbka 25,2 cm
Hmotnosť 2,2 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  HOOTV873
Produktové číslo:  39400961
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09