Obnoviť stránku

Hoover H-Free HF522LHM 011

+ garancia vrátenia peňazí 50 dní po registrácii
4,2 5 hodnotení

Hoover H-Free HF522LHM 011

Haier
Candy
Hoover
Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Tyčový vysávač
HooverH-Free HF522LHM 011 aku

Hľadáte elegantný a pritom výkonný aku tyčový vysávač, ktorý splní všetky vaše očakávania? Potom je tyčový aku vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 pre vás ako stvorený. Kvalitná lítiová batéria vám zaručí až 40 minút vysávania.  Nabíjanie potrvá 6 hodín. Vysávač je ideálny na zbieranie nečistôt, tvrdé a hladké podlahy a koberce. Na upratovanie môžete využiť bohaté príslušenstvo a navyše aj flexibilnú hubicu, ktorú môžete rýchlym pohybom zápästia sklopiť o 90° a otočiť o 1°. Nechýba tiež kvalitné LED osvetlenie na perfektnú viditeľnosť všetkých nečistôt.

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača H-Free HF522LHM 011 aku

Kompaktné zloženie vysávača Hoover

Hĺbková starostlivosť na kobercoch

Bezuhlíkový H-Lab Compact Motor

Dlhá výdrž vysávača až 40 minút

LED kvalitné osvetlenie

Jednoduché vybratie kefy z hubice

Jednoduché manévrovanie pri upratovaní pod aj nad nábytkom

Parkovacia pozícia počas vysávania

Dlhá výdrž batérie aku vysávača Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Aku vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 vás poteší nielen svojimi kompaktnými rozmermi a svojou ľahkosťou, ale aj rotačnou kefou s hrubšími štetinami.

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Kompaktné rozmery tyčového batériového vysávača Hoover

Tyčový batériový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 vás poteší svojimi kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa zmestí aj do skrine. Jednoducho tak môžete výšku znížiť na 69 cm a uskladniť vysávač kdekoľvek budete potrebovať. Integrované príslušenstvo navyše umožňuje pohodlné používanie prístroja.

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Dokonalá starostlivosť o vaše koberce a tvrdé podlahy

Rotačná kefa s hrubšími štetinami sa šetrne a účinne postará o vaše koberce.  Využiť ju môžete aj na tvrdé podlahy. Táto intenzívna hĺbková starostlivosť tyčového vysávača H-Free HF522LHM 011 vám zaistí perfektné výsledky.

Praktický pomocník do každej domácnosti

Pokiaľ premýšľate o kúpe tyčového vysávača, Hoover H-Free HF522LHM 011 aku je pre vás ako stvorený. Ponúkne vám kvalitné LED osvetlenie a vysoký sací výkon.

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Kvalitné LED osvetlenie pre úplný prehľad pri upratovaní

Vďaka kvalitnému LED osvetleniu na hlavnej podlahovej hubici budete mať úplný prehľad o všetkých nečistotách. Osvetlenie vám posvieti na tmavé miesta pod stolom, pohovkou či posteľou.

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Vysoký sací výkon pre perfektné výsledky

Tyčový aku vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 na svoju prevádzku využíva kvalitný bezuhlíkový impulzný motor, ktorý vám zaručí vysoký sací výkon pre perfektné výsledky vášho upratovania.

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Systém na ľahké uvoľnenie a vyberanie kefy z hubice

Kefu z hubice jednoducho vyberiete a vyčistíte bez použitia akéhokoľvek ďalšieho prístroja. Ľahko tak môžete odstrániť z kefy namotané vlasy, chĺpky a ďalšie nečistoty, ktoré sa na kefu dostanú. Príslušenstvo vysávača Hoover H-Free HF522LHM 011 tak budete mať vždy krásne čisté a pripravené na ďalšie použitie.

Dlhá výdrž batérie aku vysávača Hoover H-Free 300 HYDRO HF322YHM 011

Aku vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 vám zaistí až 40 minút na jedno nabitie. Vysávač môžete navyše využiť na všetky druhy podláh.

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Dlhá výdrž lítiovej batérie

Tyčový akumulátorový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 disponuje kvalitnou lítiovou batériou, ktorá vám zaručí až 40 minút prevádzky v automatickom režime s príslušenstvom bez motorizovanej hubice. V štandardnom režime vám sľúbi až 30 minút prevádzky a 18 minút prevádzky v Turbo režime. Upratovanie tak zvládnete ľavou zadnou!

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Rýchlym pohybom zápästia sklopíte hubicu o 90° a otočíte o 180°

Na ešte väčšie pohodlie počas upratovania celej vašej domácnosti je bezdrôtový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 vybavený hubicou, ktorá je sklopná o 90° a otočná o 180°. Prostredníctvom H-Lab Flat & Drive tak môžete plynule vysávať okolo nábytku aj pod ním. Ľahko sa dostanete do úzkych priestorov pod posteľou, nábytkom či gaučom.

Parkovacia pozícia

Parkovacia pozícia počas upratovania

Potrebujete počas upratovania premiestniť niektoré časti nábytku? Jednoducho len zaparkujte tyčový aku vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 vo zvislej polohe (na tvrdých podlahách).  V prípade, že máte doma deti, odporúčame nenechávať vysávač v tejto polohe bez dozoru. Pokiaľ máte upratané, je možné vysávač uložiť do nástenného držiaka, ktorý je na uskladnenie ideálny, pretože bude pevne držať.

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Flexibilné nabíjanie

Flexibilné nabíjanie bezkáblového vysávača Hoover H-Free HF522LHM 011

Bezkáblový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 je možné nabíjať priamo zapojením do zásuvky alebo môžete veľmi jednoducho vybrať batériu a zapojiť ju kdekoľvek budete potrebovať. Nie je teda potrebné prenášať na nabíjanie celý vysávač. O stave nabíjania budete informovaní prostredníctvom LED indikátora.

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Hygienicky čisté upratovanie

Hygienické upratovanie vhodné aj pre alergikov

Vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 myslí aj na vaše zdravie, pretože je vybavený separačným systémom Single Cyclone, ktorý dokáže oddeliť a zachytiť aj tie najjemnejšie častice prachu a nečistôt vo vnútri nádoby. Jednoducho stačí pomocou jedného tlačidla celý obsah nádoby na prach vysypať. Vy tak neprídete do kontaktu s prachom, vďaka čomu je vysávač vhodný aj pre alergikov.

Tyčový vysávač Hoover H-Free HF522LHM 011 aku

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Vlastnosti

Vlastnosti LED osvetlenie

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 6 h
Doba chodu 40 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1, Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Napájací kábel
Kefy Prachová
Ďalšie príslušenstvo Filter

Filtre

Typ filtra Mikrofilter, Penový filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 19,5 cm
Výška 107,9 cm
Hĺbka 25,2 cm
Hmotnosť 2,2 kg

Farba

Farba Ružová
Kód:  HOOTV990
Produktové číslo:  39400963
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12