Obnoviť stránku

HOOVER FREEJET 2 v 1 FE18LG 011

3,0 2 hodnotení

HOOVER FREEJET 2 v 1 FE18LG 011

Akumulátorový vysávač 2 v 1

Praktický pomocník Hoover Freejet FE18LG v sebe kombinuje bezdrôtový tyčový a odnímateľný ručný vysávač pre dokonalé upratovanie domácnosti, vrátane nábytku a čalúnenia. Tento model disponuje umývateľným filtrom s ochrannou mriežkou, ktorá účinne separuje prachové častice.


Bezdrôtová prevádzka na akumulátor

Bezdrôtový vysávač Hoover Freejet je vybavený 18 V NiMH batériou, ktorá na jedno nabitie zaistí energiu na 30 minút prevádzky. Dobíjanie batérie zaberie necelých 6 hodín. O nízkej kapacite vás bude informovať LED indikátor.


Regulácia výkonu

Stlačením tlačidla na rukoväti ľahko upravíte výkon tak, aby zodpovedal povrchu, ktorý práve vysávate. Vysávač je vhodný pre upratovanie tvrdých podláh a kobercov. Pre ukladanie prachu je vysávač vybavený nádobou s objemom 0,6 l, ktorá disponuje technológiou One Touch pre ľahké vysypanie jedným stlačením. 


Praktické funkcie

V príslušenstve vysávača Hoover Freejet nájdete prachovú kefu a štrbinovú hubicu, pomocou ktorých vysajete prach z nábytku a ťažko dostupných miest. Pre ľahšie uskladnenie je možné rukoväť vysávača sklopiť a zmenšiť tak rozmer prístroja.


Dodané príslušenstvo

  • Pasívna podlahová a kobercová hubica
  • Štrbinová hubica
  • Prachová kefa

Kľúčové vlastnosti vysávače Hoover Freejet FE18LG

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Ni-MH
Doba nabíjania 6 h
Doba chodu 30 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 17,8 cm
Výška 109,9 cm
Hĺbka 27 cm
Hmotnosť 2,6 kg

Farba

Farba Čierna, Modrá
Kód:  CANTV115
Produktové číslo:  39400292
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03