Obnoviť stránku

HOOVER DXO H9A2TCEXS-S

+ 5 rokov záruka po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOOVER DXO H9A2TCEXS-S

Sušička bielizne HOOVER DXO H9A2TCEXS-S má v rukáve rad inovatívnych technológií, vďaka ktorým vysuší vaše odevy a tkaniny kvalitne a šetrne. S pomocou technológie Wizard možno sušičku ľahko ovládať a spravovať sušenie bielizne, ak ste pripojení k WiFi. HOOVER DXO H9A2TCEXS-S disponuje celkom 15 programami, ale po pripojení k WiFi si môžete obstarať aj ďalšie programy. Nerezový bubon poskytuje kapacitu pre 9 kg bielizne a vďaka svojej konštrukcii je podstatne tichší. Na vnútornej strane dvierok sa potom nachádza praktická nádržka na vodu – Aquavision, s kapacitou 5 l. Tepelné čerpadlo sušičky zaistí jej úspornú prevádzku, ktorú HOOVER DXO H9A2TCEXS-S radí do energetickej triedy A++.

Kľúčové vlastnosti kondenzačnej sušičky bielizne HOOVER DXO H9A2TCEXS-S

  • Kapacita bubna kondenzačnej sušičky 9 kg
  • Úsporná prevádzka ju radí do energetickej triedy A++
  • Certifikácia Woolmark
  • Časované sušenie: 60 – 220 min
  • Ochladzovanie na konci cyklu
  • 15 základných programov + WiFi programy
  • Total Care – exkluzívny sušiaci cyklus, ktorý umožňuje sušiť bielizeň rôznych materiálov dohromady bez rizika presušenia
  • Špeciálne prispôsobený bubon je objemnejší a tichší
  • Možnosť pripojenia k inteligentnému telefónu pomocou WiFi alebo Bluetooth
  • Hlučnosť 66 dB
  • Smart Sync – synchronizovanie práčky so sušičkou
  • Aquavision – nádoba na vodu umiestnená vo dvierkach
  • Invertorový motor – energeticky úsporný chod a ochrana bielizne
  • Súčasťou príslušenstva je držiak na sušenie dvoch párov topánok
  • Možnosť odloženého štartu až o 23 hodín

Kondenzačná sušička HOOVER DXO H9A2TCEXS-S disponuje Active senzorom a antialergénnym programom

Vďaka Active senzoru máte na výber hneď zo 4 úrovní sušenia pre akýkoľvek program. Vďaka tomu docielite vždy perfektné výsledky sušenia všetkých typov tkanín a odevov. Sušička na prádlo HOOVER DXO H9A2TCEXS-S rovnako umožňuje sušiť rozdielne druhy tkanín dohromady, čím vám ušetrí veľa času. Určite oceníte aj prítomnosť antialergénneho programu, ktorý neutralizuje hlavné alergény, zbaví bielizeň roztočov, chlpov, peľu a prípadných zvyškov pracieho prostriedku.

Prvotriedna starostlivosť o jemnú bielizeň

Sušička prádla HOOVER DXO H9A2TCEXS-S sa bez problémov postará aj o tie najchúlostivejšie tkaniny, ako sú vlna alebo kašmír. Za to sušička vďačí presným a jemným pohybom a inteligentnému riadeniu teploty.

Šetrite vodou s nádobou Aquavision

Vo dverách sušičky s tepelným čerpadlom HOOVER DXO H9A2TCEXS-S sa nachádza nádoba, ktorá zachytáva vodu. Nádobku možno ľahko vybrať a vodu vyliať, alebo ju šikovne využiť napr. na zaliatie kvetín. Ide o inteligentné riešenie, ktoré šetrí čas, vodu.

Veľký a tichý bubon sušičky HOOVER

Sušička bielizne HOOVER DXO H9A2TCEXS-S disponuje materiálom z inovatívneho materiálu, ktorý sa postará o lepšie tlmenie vibrácií a hluku. Bubon má celkovú kapacitu 125 litrov a disponuje obojsmerným otáčaním. Vnútri bubna kondenzačnej sušičky HOOVER DXO H9A2TCEXS-S sa nachádzajú osobitne navrhnuté lopatky, slúžiace na jemné rozmotanie predmetov a správne vysúšanie bielizne.

Tepelné čerpadlo Heathpump

Kondenzačná sušička HOOVER DXO H9A2TCEXS-S má tepelné čerpadlo využívajúce horúci vzduch, ktorý sa bežne stráca. Týmto spôsobom vzduch recykluje a šetrí tak energiu.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 66 dB
Spotreba energie 2,18 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 259 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 43 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Rýchly program
Kód:  HOOSU017
Produktové číslo:  31101747
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02