Obnoviť stránku

HOOVER DV71 DV15011

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOOVER DV71 DV15011

Hledáte praktického pomocníka do domácnosti, ktorý uľahčí každodenný život? Potom stavte na tyčový vysávač značky Hoover, ktorý s prachom hravo zatočí. A nielen s ním. Model DV71 DV15011 si vás získa elegantným dizajnom v rubínovo šedej farbe. Vyniká celým radom vychytávok, vďaka ktorým si ho iste zamilujete. Medzi ne patrí napríklad pomerne nízka hlučnosť, úsporná energetická trieda A, trieda vysávanie tvrdých podláh A, trieda vysávanie kobercov C a emisná trieda B.  

kľúčové vlastnosti

  • tyčový
  • Objem EPA vrecka 1,7 l
  • Pre čistenie kobercov aj podláh - hubica All Floors pre
  • Hubica na parkety - Parket Extra
  • Dĺžka prívodnej šnúry 8 m
  • Príkon 750 W
  • Hlučnosť iba 79 dB

Všetko pre funkčné a komfortné prevádzku

Na rukoväti vysávača nájdete fixné nastavenie výkonu, ktoré znamená jednoduché a intuitívne ovládanie. Pre príjemnú a ničím nerušenú prácu je všetko príslušenstvo umiestnené priamo na tele prístroja. Ten je navyše vybavený robustným držadlom pre pohodlné prenášanie a jednoduchú manipuláciu. Široké príslušenstvo umožňuje výber z niekoľkých typov nástavcov a hubíc pre splnenie špecifických používateľských potrieb. Nájdete tu hubicu pre koberce a podlahy All Floors Pro, na parkety Parquet Extra a prachový kefa. Vo dvierkach je umiestnená predlžovacie trubice a priamo v hadici je integrovaná krátka štrbinová hubica.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Tyčový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra EPA filter

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25 cm
Výška 121 cm
Hĺbka 15,4 cm
Hmotnosť 3,8 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  CANVY0065
Produktové číslo:  39400252
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06