Obnoviť stránku

HOOVER AWDPD4138LHR/1

+ 5 rokov záruka po registrácii
3,0 2 hodnotení

HOOVER AWDPD4138LHR/1

Inteligentná starostlivosť ušitá na mieru

Práčka so sušičkou novej generácie Hoover Axi AWDPD 4138LHR/1 sa vďaka umelej inteligencii dokonale prispôsobí vášmu životnému štýlu. Nielen, že budete môcť pracie a sušiace cykly vzdialene ovládať pomocou mobilnej aplikácie, ale práčka dokonca odhadne vaše zvyky a prispôsobí tak nastavenie na mieru vašim potrebám. Najvyspelejšie technológie sa postarajú o vynikajúci výkon aj pri praní všetkých druhov tkanín a farieb pohromade a takisto je zabezpečená vynikajúca energetická úspornosť. Tento model disponuje jedinečnou kapacitou bubna 13 kg bielizne pri zachovaní štandardných rozmerov, vďaka čomu pohodlne vyperiete oblečenie pre celú rodinu.

AXI – nový člen vašej intleigentnej domácnosti

AXI je prispôsobená na pripojenie k virtuálnemu hlasovému asistentovi Alexa a je kompatibilná s Google Assistant. Ak týchto asistentov vo svojej smart domácnosti už používate, ľahko na nich napojíte aj svoju práčku, sušičku a umývačku AXI.*

*hlasová funkcia je dostupná iba v anglickom jazyku


Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou Hoover AWDPD 4138LHR/1

  • Energetická trieda AAA
  • Náplň 13 kg bielizne (pranie) a 8 kg bielizne (sušenie)
  • Para na oživenie bielizne, dezinfekciu a odstránenie zápachu
  • 15 programov + WiFi programy
  • 3 úrovne senzorového sušenia – Extra suché, Na žehlenie, Na ramienko
  • Časované sušenie – 120/90/60/30 minút
  • Výkonný a tichý invertorový motor
  • Bezdrôtové prepojenie práčky pomocou WiFi a Bluetooth
  • Ovládanie hlasom
  • Odložený štart až o 24 hodín
  • Hmotnostná automatika – detekcia množstva bielizne a prispôsobenie prania
  • Technológia Total Care vytvára perfektnú kombináciu vody a pracieho prostriedku

Technológia Care Dose

Automatické dávkovanie

Už si nemusíte robiť starosti s presným dávkovaním pracieho prostriedku, či aviváže. Exkluzívny systém Care Dose automaticky uvoľňuje optimálne množstvo prípravku v závislosti na tvrdosti vody a type zvoleného programu. Práčka Hoover zabezpečí pohodlné dávkovanie s najlepšou účinnosťou až na 21 pracích cyklov.

Exkluzívny dizajn

Exkluzívny dizajn

Jedinečný moderný dizajn dopĺňajú elegantné chrómované prvky a 3D LED displej, ktorý sa objaví až po zapnutí spotrebiča, čím je zachovaný jeho minimalistický vzhľad. Práčka Hoover AWDPD4138LHR/1 je vybavená veľkými chrómovanými dvierkami s tónovaným sklom.

Program Total Care

Program Total Care

Vďaka špeciálnemu praciemu programu Total Care pohodlne vyperiete všetky druhy tkanín a farieb naraz s vynikajúcimi výsledkami. Vášmu oblečeniu bude vždy poskytnutá maximálne šetrná starostlivosť, aby dlho vyzeralo ako nové.

Dotykové ovládanie

Dotykové ovládanie

Dotykový ovládací panel s LED displejom umožní pohodlné nastavenie pracieho cyklu a zabezpečí aj ľahký prístup k rýchlym pracím programom. Nechýba ani tlačidlo odloženého štartu na 24 hodín a funkcia osvieženie parou.

Mobilná aplikácia Hoover Wizard

Inteligentná mobilná aplikácia

Na pohodlné ovládanie práčky na diaľku môžete využiť mobilnú aplikáciu Hoover Wizard, ktorá so spotrebičom komunikuje pomocou bezdrôtového rozhrania WiFi a Bluetooth. Okrem vzdialeného ovládania aplikácia umožní prispôsobiť prací program podľa vašich preferencií, či ovládať práčku hlasom. Na displeji mobilného zariadenia môžete zobraziť aj aktuálny stav pracieho cyklu a informácie o spotrebe energie.

Hoover Talks

Intuitívne ovládanie hlasom

Technológia Hoover Talks umožní ľahko vybrať a na diaľku spustiť prací, alebo sušiaci program pomocou hlasového príkazu. Počas prania budete informovaní o priebehu cyklu a upozornení na jeho dokončenie. Práčky sa dokonca môžete opýtať na odporúčanie vhodného programu pre daný typ tkaniny. AXI spolupracuje aj s hlasovými asistentmi Alexa a Google Assistant. Hlasový asistent funguje v angličtine.


Osvieženie parou

Osvieženie parou

Vďaka aktívnej pare efektívne skrátite čas žehlenia odevov a navyše bielizni opäť dodáte sviežosť a odstránite nepríjemné pachy bez toho, aby ste ju museli znova prať.

Rýchle programy

Rýchle programy

So 4 rýchlymi programami vyperiete bielizeň za 14, 29, 44, alebo 59 minút v závislosti na jej množstve a miere znečistenia. Technológia All in One umožní vyprať maximálnu náplň zmiešanej bielizne len za 59 minút.

Dotykový displej

Dotykový displej

Inovatívny hladký LED displej s dotykovým ovládaním vás bude podrobne informovať o priebehu pracieho cyklu a čase zostávajúcom do jeho ukončenia.

Inverter Technology

Inverter Technology

Práčky Hoover sú vybavené tichým invertorovým motorom, ktorý účinne znižuje vibrácie a hluk počas prania a takisto sa postará o dlhotrvajúci spoľahlivý výkon.

Rýchly výber programov

Rýchly výber programov

Vďaka novému ovládaciemu panelu si rýchlo zvolíte požadovaný prací, či sušiaci program a nastavíte jeho parametre. Ovládanie práčky a sušičky nikdy nebolo jednoduchšie.

Pranie so sprievodcom

Pranie so sprievodcom

Práčka je vybavená sprievodcom, ktorý vám poskytne inteligentné odporúčania, vďaka čomu dosiahnete vždy najlepšie výsledky. Navyše si môžete uložiť zoznam vašich obľúbených pracích programov pre rýchly prístup.

Predvídanie

Predvídanie

Hoover AXI disponuje dômyselnými funkciami ako je predpoveď počasia a sezónne pripomienky, vďaka ktorým získate užitočné tipy na zvolenie si najlepšieho času prania a správu vášho šatníka na dané ročné obdobie.

Aktívny servis

Aktívny servis

Nadštandardná funkcia zákazníckeho servisu umožní v prípade poruchy poskytnúť na diaľku informácie o stave spotrebiča, čím je zrýchlená diagnostika problému a jeho riešenie.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 79 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 13

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 66,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Automatické dávkovanie, LED indikátory, Ovládanie mobilom, Detská poistka

Farba práčky

Farba Sivá
Kód:  HOOVPS014
Produktové číslo:  31008477
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06