Obnoviť stránku

HOOVER ATN 300B

5 1 hodnotení

HOOVER ATN 300B

Užívajte si dokonale čistého domova vďaka tyčovému vysávaču Hoover ATN 300B. Ten vás zbaví všetkého prachu a nečistôt, a to z povrchov od úplne hladkých podláh až po Friss koberca. Umožňuje mu to ako výkonný motor, tak aj hubica s rotačným kefou. Typ čisteného povrchu môžete zvoliť posuvníkom na madle, čím upravíte charakteristiku správania vysávača tak, aby odviedol čo najlepšiu prácu. Keď narazíte na ťažko odstrániteľnú špinu, akou je napr. Piesok v koberci s vysokým vláknom, stačí zapnúť režim Turbo a behom okamihu je opäť všetko ako nové.

Pri upratovaní väčších priestorov oceníte napájanie akumulátorom. Vďaka nemu nebudete musieť neustále hľadať voľné zásuvky, navyše udrží vysávač v chode až 60 minút. Nazbierané nečistoty sa ukladajú v bezsáčkové nádobe o celkovom objeme 1 liter, kde je umiestnený aj vodou umývateľný HEPA filter. Príjemným detailom je aj pogumovanie podlahovej hubice, ktoré funguje ako nárazník. Nemusíte sa teda obávať, že by ste pri vysávaní poškodili svoj nábytok.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Ni-MH
Doba chodu 58,82 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Hlučnosť

Hlučnosť 76 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25,2 cm
Výška 119 cm
Hĺbka 18,5 cm
Hmotnosť 3,9 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  CANVY0003
Produktové číslo:  39400135
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03