Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hoover ATD H9A3TKEX-S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hoover ATD H9A3TKEX-S

Zháňate kvalitnú a inteligentnú sušičku bielizne? Hoover ATD H9A3TKEX-S čaká len na vás. Nová generácia sušičiek ponúka individuálne riešenia a vynikajúce výsledky. Má umelú inteligenciu Axi, vďaka ktorej rozumie vašim zvykom a odporučí vám správny program pri akomkoľvek množstve bielizne. Sušička Hoover funguje na princípe tepelného čerpadla, vďaka invertorovému motoru funguje veľmi potichu. Má prídavné vykurovacie teleso, ktoré je súčasťou hybridného systému sušenia. Sušička Hoover umožňuje bezdotykové pripojenie k Wi-fi alebo NFC a môžete ju tak ovládať cez aplikáciu. Prípadne na ovládanie slúži veľký digitálny displej. Príjemná je aj možnosť prepojenia s práčkou cez Smart Sync, kedy môžete synchronizovať oba prístroje dokopy.


Kľúčové vlastnosti sušičky Hoover ATD H9A3TKEX-S

  • Nová generácia sušičiek Hoover s umelou inteligenciou
  • Má tepelné čerpadlo, invertorový motor pre veľmi tichú prevádzku
  • Prídavné vykurovacie teleso je súčasťou hybridného systému sušenia
  • Funkcia Hoover Talks umožňuje ovládanie sušičky hlasom
  • Vďaka funkcií Total Care môžete sušiť bielizeň z rôznych materiálov naraz
  • Nádobka na vodu je umiestnená vo dvierkach sušičky
  • Má špeciálny program na vlnu a ďalších 15 programov
  • Možnosť odloženého štartu až o 24 hodín
  • 4 úrovne sušenia – extra suché, do skrine, na ramienko, na žehlenie
  • Veľký digitálny displej na ovládanie
  • Funkcia zablokovania tlačidiel
  • Ukazovateľ zanesenia filtra a naplnenie nádoby na vodu
  • Umiestnenie pántov u sušičky Hoover je vľavo
  • Súčasťou balenia je držiak na sušenie topánok

Sušička Hoover má umelú inteligenciu

Sušička Hoover má zabudovanú nielen umelú inteligenciu Axi pre čo najlepšie možné výsledky – tá sa dokáže ďalej učiť, odporučí vám vhodný program, upozorní na problémy, ukáže vám napríklad štatistiky čerpania energie. V ponuke je však aj možnosť Hoover Talks, aby ste mohli sušičku prepojiť pomocou Wi-fi a ovládať ju hlasom. Môžete spúšťať programy, obdržíte aktualizácie stavu stroja alebo rady ohľadom sušenia, aby ste mohli menej žehliť a venovať sa príjemnejším záležitostiam. Je kompatibilný s hlasovými aplikáciami Alexa (Amazon) a Google.

So sušičkou Hoover sušíte rôzne materiály dokopy

Sušička bielizne Hoover disponuje tiež exkluzívnou funkciou Total Care. Vďaka nej môžete do sušičky vložiť bielizeň z rôznych materiálov a sušiť ich dokopy. Táto funkcia zabraňuje nadmernému sušeniu a poškodzovaniu odevov. Tiež vás upozorní na to, keď je bielizeň už usušená. Nádobka na vodu s objemom 5 litrov je umiestnená vo dvierkach sušičky. V prípade potreby ju môžete napojiť na odpad pomocou hadičky, ktorá je súčasťou balenia. Má odložený štart až o 24 hodín, možnosť časového sušenia 60 – 220 minút a ochladzovanie na konci cyklu. Môžete využiť funkciu zablokovania tlačidiel, ukazovateľ zanesenia filtra či ukazovateľ naplnenia nádobky na vodu. Sušička Hoover má antikorový bubon s objemom 125 litrov s obojstranným otáčaním.

Programy:
Total Care – sušenie rôznych tkanín dokopy, Tmavé a farebné, Biele, Džínsy, Antialergénne, Vlna – Woolmark Apparel Care certifikácia, Rýchly 30 min, 45 min, 59 min, Osvieženie, Sušenie obuvi na držiaku, XXL sušenie veľkých kusov, Small sušenie malých kúskov, Syntetika, Bavlna, Košele, One Fi Extra

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 69 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 58,5 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 41 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart
Kód:  HOOV030
Produktové číslo:  31101091
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09