Obnoviť stránku

Honor Watch Magic 2 42 mm Pink

5 7 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Honor Watch Magic 2 42 mm Pink

Inovácie vytvorené na mieru aktívnym používateľom

Inteligentné športové hodinky HONOR MagicWatch 2 ponúkajú moderný dizajn s hrúbkou len 9,8 mm a precízne spracovanie s použitím ľahkej antikorovej ocele 316L, ktorá sa bežne používa ako materiál v leteckom priemysle. Vďaka tomu je zaistená vynikajúca pevnosť, nízka hmotnosť a ochrana proti poškriabaniu, takže hodinky HONOR sú ideálne na každodenné nosenie. 1,2" AMOLED displej s funkciou Always-On umožnípozrieť sa na čas kedykoľvek bez čakania na rozsvietenie obrazovky.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek HONOR MagicWatch 2 42 mm Pink

  • 1.2" dotykový AMOLED displej
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Senzor tepovej frekvencie TruSeenTM 3.0
  • Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
  • GPS, GLONASS, gyroskop, kompas
  • 15 fitness funkcií s hlasovými pokynmi
  • Monitoring stresu a dychové cvičenia
  • Li-Ion batéria (215 mAh) s výdržou až 7 dní
  • Interná pamäť 4 GB na uloženie obľúbenej hudby
  • Príjem notifikácií z inteligentného telefónu
  • Personalizované ciferníky

Profesionálny fitness inštruktor

Vstavané bežecké aplikácie ponúkajú 13 rôznych bežeckých kurzov s funkciou VoiceOver pre hlasové navádzanie v reálnom čase. Profesionálny sprievodca vás prevedie kurzom od začiatočníckej úrovne po pokročilú a tiež umožní sledovanie cvičenia v reálnom čase a celkové hodnotenie, ktoré zvýši efektívnosť tréningu. MagicWatch 2 sú navyše vybavené navigačnými systémami GPS a GLONASS, ktoré umožnia presnezaznamenávať trasu a rýchlosť behu.

15 prednastavených športových režimov

MagicWatch 2 vás motivujú na vašej ceste k dosiahnutiu vytýčených cieľov. K dispozícii je 15 fitness režimov s hlasovým asistentom, ktorý vám oznamuje pokyny v reálnom čase. Vyberať môžete z bežných pohybových aktivít, ako sú beh, turistika, plávanie, cyklistika, horolezectvo atď. Prerelaxáciu po tréningu a kvalitnejší spánok hodinky Honor ponúkajú aplikáciu pre dychové cvičenia a sledovanie priebehu spánku pomocou technológie TruSleep.

Efektívnejší a bezpečnejší tréning

MagicWatch 2 disponujú funkciou VO2max, ktorá vám pomôže s bezpečným tréningom pri aeróbnom aj neaeróbnom cvičení. Vďaka tomu presne spoznáte, koľko času potrebujete na zotavenie do ďalšieho tréningu. Pre lepšie zvládanie každodenného stresu je k dispozícii aplikácia HUAWEI TruRelax.

Monitorovanie srdcovej frekvencie počas plávania

Vďaka vodotesnému dizajnu (5 ATM) a inteligentným senzorom vrátane nového snímača srdcového tepu HUAWEI TruSeen 3.5 vám inteligentné hodinky MagicWatch 2 pomôžu lepšie porozumieť vášmu plaveckému výkonu a presne zmerať tepovú frekvenciu vrátane hodnoty SWOLF, odplávanú vzdialenosť, spálené kalórie a nameranú rýchlosť.

Čipová sada Kirin A1

Výdrž batérie až 7 dní

Nová čipová sada HAUWEI Kirin A1 zaistí oproti predchádzajúcemu modelu rýchlejšie spracovanie dát, svižnejší beh používateľského prostredia a úspornejšiu prevádzku pre dlhšiu výdrž Li-ion batérie až 7 dní (s aktivovaným senzorom tepovej frekvencie, pri zapnutej GPS je výdrž skrátená na cca 15 hodín).

Užitočné smart funkcie

Užitočné smart funkcie

S HONOR MagicWatch 2 získate prístup k bežne používaným funkciám inteligentných telefónov, ako je príjem notifikácií o prichádzajúcich hovoroch a správach, prehľad o počasí, udalostiach, nastavenie budíka atď.

Mobilné aplikácie

Prepojenie s mobilnou aplikáciou

Spárovaním hodiniek s mobilnou fitness aplikáciou získate prehľad o nameraných hodnotách vo forme prehľadných štatistík. So zaznamenanými dátami môžete ďalej pracovať, vykonávať analýzy či hodnoty zdieľať so svojím trénerom.

Bezdrôtové počúvanie hudby

Bezdrôtové počúvanie hudby

Ovládajte prehrávanie obľúbených skladieb priamo z vášho zápästia. Vďaka integrovanej pamäti s kapacitou 4 GB stačí k hodinkám MagicWatch 2 pripojiť bezdrôtové Bluetooth slúchadlá bez potreby ich spárovania s inteligentným telefónom.



Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Kremičité

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 42 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Ružová
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 72 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Oxymeter, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Inteligentné budenie, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie, Surferské funkcie

Softvér

OS hodiniek Lite OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 288 h (12 d)
Bežná výdrž batérie 168 h (7 d)
Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  HON010
Produktové číslo:  55025103
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04