Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Honor MagicWatch 2 46 mm Black

4,8 106 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Honor MagicWatch 2 46 mm Black

Inovácie vytvorené na mieru aktívnym používateľom

Inteligentné športové hodinky HONOR Magic Watch 2 46mm ponúkajú moderný dizajn s hrúbkou iba 9,8 mm a precízne spracovanie s použitím ľahkej antikorovej ocele 316L, ktorá sa bežne používa v leteckom priemysle. Vďaka tomu je zabezpečená vynikajúca pevnosť, nízka hmotnosť a ochrana proti poškriabaniu, takže hodinky sú ideálne na každodenné nosenie. 1,39" displej AMOLED s funkciou Always-Onvám umožňuje kedykoľvek sa pozrieť na čas bez čakania na rozsvietenie obrazovky.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek HONOR Watch Magic 2 46mm Black

  • 1,39" dotykový displej AMOLED
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Snímač srdcovej frekvencie TruSeen™ 3.0
  • Vodotesnosť do 50 m (5 ATM)
  • GPS, GLONASS, Beido, gyroskop, kompas
  • 15 fitnes funkcií s hlasovými pokynmi
  • Monitorovanie stresu a dychové cvičenia
  • Li-Ion batéria (455 mAh) s kapacitou až 14 dní
  • Interná pamäť s kapacitou 4 GB na uloženie vašej obľúbenej hudby
  • HONOR Magic Watch 2 46mm s mikrofónom a reproduktorom
  • Prijímanie upozornení zo smartfónu
  • Personalizované ciferníky

Profesionálny fitnes inštruktor ukrytý v HONORe Watch Magic 2

Vstavané bežecké aplikácie ponúkajú 13 rôznych bežeckých kurzov s funkciou VoiceOverom na hlasové navádzanie v reálnom čase. Profesionálny sprievodca vás prevedie kurzom od začiatočníckej úrovne po pokročilú a tiež vám umožní sledovať vaše cvičenia v reálnom čase a celkové hodnotenie na zvýšenie efektívnosti cvičenia. Hodinky HONOR Magic Watch 2 46mm sú navyše vybavené navigačnými systémami GPS a GLONASS, ktoré umožňujú presné zaznamenanie trasy a rýchlosti behu.

15 predvolených športových režimov

Športové hodinky Honor Watch Magic 2 46 mm vás motivujú na ceste k dosiahnutiu vašich vytýčených cieľov. K dispozícii je 15 fitnes režimov s hlasovým asistentom, ktorý vám hovorí pokyny v reálnom čase. Môžete si vybrať z bežných fyzických aktivít, ako je beh, turistika, plávanie, cyklistika, horolezectvo a mnohé iné. Na relaxáciu po tréningu a zlepšenie spánku ponúkajú hodinky Honor Magic Watch 2 aplikáciu na dýchacie cvičenia a sledovanie spánku technológiou TruSleep.

HONOR Magic Watch 2 na efektívnejší a bezpečnejší výcvik

Inteligentné hodinky Honor Watch Magic 2 46mm obsahujú funkciu VO2Max, ktorá vám pomôže bezpečne precvičiť aeróbne a neaeróbne cvičenia. Vďaka tomu budete presne vedieť, koľko času potrebujete na zotavenie do ďalšieho tréningu. Na lepšie zvládanie každodenného stresu je k dispozícii aplikácia HUAWEI TruRelax.

Monitorovanie srdcovej frekvencie počas plávania

Vďaka vodotesnému dizajnu (5 ATM) a inteligentným senzorom vrátane nového snímača srdcovej frekvencie HUAWEI TruSeen 3.5 vám vaše inteligentné hodinky HONOR Watch Magic 2 pomôžu lepšie porozumieť vášmu plaveckému výkonu a presne zmerať srdcový rytmus vrátane hodnoty SWOLF, zaplávanú vzdialenosť, spálené kalórie a nameranú rýchlosť.

Čipová sada Kirin A1

HONOR Watch Magic 2 s kapacitou batérie až 14 dní

Nová čipová sada HAUWEI Kirin A1 poskytuje, oproti predchádzajúcemu modelu, rýchlejšie spracovanie údajov, svižnejší chod používateľského prostredia a ekonomickejšiu prevádzku pre väčšiu, až 14 dňovú kapacitu batérie Li-ion (s aktivovaným senzorom srdcovej frekvencie, so zapnutým systémom GPS sa kapacita batérie zníži na približne 30 hodín).

Smart funkcie

Užitočné inteligentné funkcie

S hodinkami HONOR Magic Watch 2 získate prístup k bežne používaným funkciám inteligentných telefónov, ako je prijímanie upozornení na prichádzajúce hovory a správy, prehľad o počasí, udalostiach, nastavenie budíka a ďalšie. Vďaka vstavanému reproduktoru a mikrofónu môžete navyše rýchlo vybavovať telefónne hovory priamo z vášho zápästia.

HONOR Watch Magic 2 46 mm

Prepojenie s mobilnou aplikáciou

Spárovaním inteligentných hodiniek HONOR Watch Magic 2 s mobilnou fitness aplikáciou získate prehľad o hodnotách vo forme prehľadných štatistík. So zaznamenanými údajmi môžete ďalej pracovať, vykonávať rôzne analýzy či zdieľať hodnoty so svojím trénerom.

HONOR Watch Magic 2 46 mm

HONOR Watch Magic 2 na bezdrôtové počúvanie hudby

Ovládajte prehrávanie obľúbených skladieb priamo z vášho zápästia. Vďaka integrovanej pamäti s kapacitou 4 GB stačí k hodinkám HONOR Magic Watch 2 46mm pripojiť bezdrôtové slúchadlá Bluetooth, a to dokonca bez potreby spárovania so smartfónom.



Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,39 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Kremičité

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 46 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Čierna
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 66 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Inteligentné budenie, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie, Surferské funkcie

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)

Softvér

OS hodiniek Lite OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Plast
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 14 cm
Max. obvod zápästia 21 cm
Typ zapojenia 22mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 600 h (25 d)
Bežná výdrž batérie 336 h (14 d)
Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  HON007
Produktové číslo:  55026744-001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09