Obnoviť stránku

Honor Band 5 Green

4,8 17 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Honor Band 5 Green

Zaznamenajte svoj rytmus s fitness náramkom HONOR

Inteligentný športový fitness náramok HONOR Band 5 ponúka množstvo praktických funkcií a inteligentných technológií na spoľahlivé meranie vašej celodennej aktivity. Vďaka nízkej hmotnosti len 23 g a pohodlnému silikónovému remienku nebudete náramok na zápästí vôbec vnímať. Zaiste vás poteší aj dlhá výdrž batérie až 14 dní v pohotovostnom režime a možnosť prijímať notifikácie z vášho inteligentného mobilného telefónu.


Kľúčové vlastnosti smart náramku HONOR Band 5 Green

  • Dotykový 2,5D AMOLED displej
  • Pohodlný silikónový remienok
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.2
  • Senzor tepovej frekvencie TruSeen™ 3.0
  • Meranie vzdialeností, krokomer, výpočet kalórií, monitoring spánku
  • Integrovaný akcelerometer a gyroskop
  • Vodoodolný dizajn 50 m (5 ATM)
  • Príjem notifikácií z mobilného telefónu (Android, iOS)
  • Vstavaná batéria s výdržou 6 až 14 dní
  • Hmotnosť 23 g

Dotykový AMOLED displej

Všetky texty a grafické ikonky sú prehľadne zobrazené na 0,95" dotykovom AMOLED displeji s elegantným 2,5D zakrivením a ochranou proti poškriabaniu. Ovládanie jednotlivých funkcií je vďaka príjemnému používateľskému rozhraniu veľmi rýchle a intuitívne.

Vymeniteľné ciferníky náramku HONOR

V obchode HONOR Clock Face Store získate celý rad štýlových grafických ciferníkov navrhnutých na rôzne príležitosti. Vzhľad inteligentného náramku vďaka tomu môžete ľahko prispôsobiť na jeho nosenie doma, v zamestnaní, v spoločnosti či v posilňovni.

Inteligentné senzory pre presné sledovanie dennej aktivity

Fitness náramok HONOR Band 5 je vybavený precíznym snímačom srdcového tepu TruSeen™ 3.0, ktorý využíva infračervené technológie a pokročilé algoritmy poháňané umelou inteligenciou na presné meranie vašej aktivity počas celého dňa. Vo výbave nechýba ani SpO2 monitor, ktorý sleduje hladinu saturácie krvi kyslíkom, vďaka čomu môžete sledovať, ako vaše telo reaguje na zvýšenú fyzickú záťaž alebo vysokú nadmorskú výšku.

Osobný tréner na vašom zápästí

Šikovný náramok počas športovej aktivity komplexne monitoruje a zobrazuje dáta o srdcovom tepe, vzdialenosti, rýchlosti a spálených kalóriách, čím poskytuje relevantné informácie pre efektívnejšie plánovanie tréningu. Navyše ponúkne odporúčania na vylepšenie kondície prispôsobené na mieru používateľovi. K dispozícii je 10 prednastavených športových režimov navrhnutých na meranie najobľúbenejších pohybových aktivít, ako je beh, chôdza, bicyklovanie, plávanie, veslovací trenažér atď.

Príjem notifikácií z inteligentného telefónu

Po spárovaní náramku HONOR Band 5 s inteligentným telefónom cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie môžete priamo na vašom zápästí zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich telefónnych hovoroch, správach či na diaľku ovládať prehrávanie hudby alebo spúšť fotoaparátu jednoduchým dotykom bez toho, aby ste museli vyťahovať telefón z vrecka či kabelky. Nechýba ani praktická lokalizačná funkcia na rýchle vyhľadanie telefónu.

14 dní pohotovostného režimu na jedno nabitie

Vďaka optimalizovanému systému a veľkej kapacite batérie je zaistená jeho výdrž až na 14 dní v pohotovostnom režime. So zapnutými funkciami monitorovania srdcového tepu a spánku môžete šikovný náramok HONOR Band 5 na jedno nabitie používať až 6 dní.

Vodoodolný dizajn

Vodoodolný dizajn

Fitness náramok HONOR Band 5 je vodoodolný až do hĺbky 50 m, takže ho môžete bez obáv používať aj počas plávania alebo v sprche. Senzor so šiestimi osami rozpozná štyri základné plavecké štýly (kraul, znak, prsia a motýlik) a počas aktivity presne zaznamená rýchlosť, vzdialenosť, spálené kalórie a SWOLF skóre.

Monitoring kvality spánku

Monitoring kvality spánku

Inteligentná technológiaTruSleep v reálnom čase analyzuje kvalitu spánku, identifikuje každodenné spánkové návyky a následne poskytuje viac ako 200 personalizovaných odporúčaní, ktoré pomáhajú zlepšiť kvalitu spánku.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 0,95 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 23 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 336 h (14 d)
Bežná výdrž batérie 144 h (6 d)

Značka/model

Značka Honor
Modelový rad Band 5
Kód:  HON011
Produktové číslo:  55024884
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01