Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Honor 9 protective case Grey

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Honor 9 protective case Grey

Chcete ochrániť váš smartfón Honor 9 pred poškriabaním? Potom máte jedinečnú šancu. Máme pre vás originálne puzdro Honor 9 protective case v šedom vyhotovení, ktoré naň dokonale padne. Puzdro Honor 9 ochráni chrbát vášho smartfónu, pritom však zostane na obdiv svetu. Puzdro protective case je odolné, ale aj napriek tomu sa jednoducho na telefón Honor 9 aplikuje. Navyše nechýbajú presné otvory, ktoré umožnia maximálnu ovládateľnosť a neobmedzený prístup ku konektorom.

Kľúčové vlastnosti puzdra Honor 9 protective case Grey

  • Puzdro protective case je určené pre mobilný telefón Honor 9
  • Ochrana proti poškriabaniu
  • Priehľadné vyhotovenie s nádychom šedej farby
  • Jednoduchá aplikácia – zvládne aj amatér

Puzdro Honor – žiadne odtlačky len vysoký lesk

Puzdro protective case Grey vás úplne zbaví odtlačkov prstov. Váš Honor 9 potom bude prekypovať prirodzenou krásou za každej situácie. Či už teda budete mať spotené či špinavé ruky, váš smartfón vďaka tomuto skvelému šedému puzdru protective case zostane čistý. A čo ešte viac? Bude oplývať vysokým leskom. Lebo puzdro Honor má hladký povrch s metalizačným filmom.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Honor
Model zariadenia 9

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál TPU
Kód:  HONP110a2
Produktové číslo:  51992054
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03