Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Honor 70

4,2 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Honor 70

Mobil Honor 70 spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Dovolí vám sledovať dianie online, zaznamenávať videá a vyhotovovať fotografie trojitým fotoaparátom, ale tiež pracovať s aplikáciami alebo hrať hry. Mobil je opatrený 6,67" displejom, čo je ideálne pre tých, ktorí majú radi veľké telefóny. Vnútri je nachystaný priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM. Plynulý chod systému zabezpečuje 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 778G+ 5G. Veľkosť operačnej pamäte predstavuje 8 GB. Dostatočné množstvo energie zaisťuje batéria s kapacitou 4800 mAh. Bezpochyby tiež oceníte jeho konektorovú výbavu USB-C. Mobil Honor bol predstavený v roku 2022.

Mobilný telefón Honor 70 ...
Mobilný telefón Honor 70 ...

Kľúčové vlastnosti mobilu Honor 70

  • Inteligentný mobil Honor je osadený 6,67" obrazovkou
  • O plynulý chod systému dbá 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť má kapacitu 8 GB
  • Dostatočnú energiu poskytuje batéria s kapacitou 4800 mAh
  • Istotne vás poteší konektorová výbava USB-C
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane má rozlíšenie 54 Mpx
  • Zadná strana má celkovo k dispozícii 3 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón disponuje 6,67" OLED displejom
  • Fanúšikovia rýchlych scén si budú pochvaľovať 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • K vlastnostiam displeja ďalej náleží HDR 10+ a zakrivené hrany
  • Základné operácie sú riadené operačným systémom Android 12 s nadstavbou Magic UI
  • Do mobilu sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby
  • O prísun energie sa postará vstavaná batéria s kapacitou 4800 mAh

Na displej mobilu Honor sa pohodlne díva

Každý okamih strávený s mobilom Honor bude unikátnym zážitkom, pretože svojím 6,67" OLED displejom a Full HD 2400 × 1080 rozlíšením prináša obsah v príjemnej kvalite. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Zabudovaný formát HDR 10+ sa radí k najpokročilejším formátom, ktoré vám skvelo zobrazia všetky typy scén. Zakrivené hrany rovnako podporujú stabilné držanie telefónu v jednej ruke, pretože umožňujú prstom efektívne kopírovať tvar smartfónu.

Mobilný telefón Honor 70 ...

Fotografovanie na každom kroku je na dosah ruky

K výbave na fotenie v mobile náleží fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón Honor sa vyznačuje 54Mpx zadným fotoaparátom, 50Mpx širokouhlým objektívom. Širokouhlý fotoaparát sa vyznačuje krátkou ohniskovou vzdialenosťou na zachytenie širokého uhla záberu. Slúži na zachytenie architektúry a iných situácií, kde je dôležité zahrnúť do záberu čo najväčší vizuálny priestor. S mobilom Honor zaznamenáte videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Počas vyhotovovania videozáznamov vám príde vhod elektronická stabilizácia obrazu. Prisvetľovacia dióda zvyšuje kvalitu fotografií alebo videí za horších svetelných podmienok.

Batéria mobilu má dostatočnú výdrž

Mobilu Honor zabezpečuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 4800 mAh, ktorá vám pohodlne vydrží pracovať jeden až dva dni. Môže sa chváliť rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 66 W. Na napájanie slúži nabíjací konektor USB-C.

Mobil Honor prináša spoľahlivý výkon

Elementárne funkcie a operácie mobilu Honor ovláda operačný systém Android vo verzii Android 12 s nadstavbou Magic UI. Android je známy svojou otvorenosťou a širokým spektrom dostupných programov a aplikácií. Čerešničkou na torte sú pridané mobilné služby Google Mobile Services, ktoré vám ponúknu ďalšie doplnkové služby, ako je prístup k vyhľadávaniu, hudbe, mapám, fotografiám a ďalším. Operačná pamäť telefónu poteší veľkosťou 8 GB, ktorá umožňuje hrať aj 3D hry a obsluhovať virtuálnu realitu.

Telefón Honor umožňuje variabilné formy komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom umožní NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. Technológia NFC (Near Field Communication) poskytuje bezdotykové spojenie medzi zariadeniami na krátky dosah, bežne do 10 cm. Bezstarostne nakupujte a platenie v obchodoch vykonávajte jednoducho pomocou svojho mobilu. S podporou WiFi na svojom telefóne môžete jednoducho využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Vďaka technológii Bluetooth môžete ľahko prepojiť svoj telefón s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby káblového pripojenia. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je pokročilá verzia GPS, ktorá sa spolieha nielen na satelitné signály, ale tiež na asistenčné dáta z pozemných mobilných sietí a referenčných staníc. Táto technológia zlepšuje rýchlosť a presnosť stanovenia polohy, čo je výhodné najmä pri slabom alebo prerušovanom signáli z družíc.

Komunikujte a bavte sa bez hraníc

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám umožnia rýchle 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými sa sťahovanie veľkých súborov, sledovanie streamovaného obsahu a uskutočňovanie videohovorov stane úplne plynulým a bez problémov.

V mobile uvítate pridané funkcie

Vychutnávajte si život naplno s mobilom Honor. Pomocou biometrického rozpoznávania odtlačku prsta ľahko odomknete telefón jednoduchým dotykom. Pomocou MMS môžete s ostatnými zdieľať obsah, ktorý je rozmanitejší než len textové správy. Smartfón je kompatibilný s funkciou OTG, ktorá umožňuje využívať zariadenie na pripojenie ďalších periférií, ako napríklad myši, klávesnice alebo USB diskov. Vďaka senzoru priblíženia telefón rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby zabránil náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal a fólia na displej

Rozmery telefónu:

161,4 × 73,3 × 7,91 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

178 g

Kód:  UM316ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09