Obnoviť stránku

Hohem

Hohem

Hohem – perfektné snímky na dosah ruky

Hohem je čínska firma, ktorá sa už od roku 2014 zameriava na výrobu high-end stabilizátorov. Do ich portfólia sa radia stabilizátory pre mobilné telefóny, kamery, ale aj kombinované multifunkčné modely. Cieľom firmy Hohem je umožniť každému fotografovi vždy zachytiť tú perfektnú momentku. Preto dizajnuje všetky stabilizátory tak, aby ich mohol využiť úplne ktokoľvek. Zároveň ich Hohem dopĺňa o ich individuálne stvorené inteligentné a inovatívne funkcie za správnu cenu. Ich praktiky a zámery sa odrážajú v motte firmy Hohem: „Vytvorte si okamih a užite si ho.“

Hohem iSteady Mobile

Mobilné stabilizátory Hohem oslnia inteligentnými funkciami

Stabilizátory pre mobilné telefóny Hohem sa v prvom rade vyznačujú skvelou kompatibilitou s Android a iOS mobilmi. Všetkým modelom nechýba ani spoľahlivé Bluetooth pripojenie a nízka hmotnosť, ktorá zaistí ľahké prenášanie. Hlavným trhákom je ale smart aplikácia Hohem JOY, vďaka ktorej budete môcť tvoriť spomalené zábery alebo používať inteligentné šablóny. Počas fotenia si určite zamilujete aj funkciu gest, ktorá z časovačov a diaľkových ovládaní robí históriu – teraz stačí na mobil iba zamávať.

Perfektné akčné snímky iba so stabilizátormi Hohem

Stabilizátory pre akčné kamery Hohem ocenia všetci aktívni fotografi a režiséri. Špecializujú sa predovšetkým na perfektnú stabilizáciu záberu aj za pohybu a budú sa tak hodiť predovšetkým počas športu. Stabilizátor Hohem preto môžete využiť počas túry, lyžovania, skateboardovania a vďaka pevnému vyhotoveniu a ochrane proti vode sa oň nemusíte báť. Zároveň poteší dlhá výdrž batérie až 12 hodín na dlhé natáčanie aj fotenie. Každému stabilizátoru Hohem samozrejme nechýba ani niekoľko rôznych módov pre ten najlepší uhol a ostrenie.

Hohem iSteady Pro 3 Axis
Hohem iSteady Multi

Multifunkčné stabilizátory Hohem sadnú každému

Majiteľov mobilných telefónov aj akčných kamier potom zaujmú multifunkčné stabilizátory Hohem. Ich hlavnou prednosťou je samozrejme široká kompatibilita, a to s kamerami aj mobilmi. Multifunkčné stabilizátory Hohem preto majú skutočne variabilné rozmery aj nosnosť a padne do nich takmer každý prístroj. Často nechýba ani možnosť pripojenia zariadenia na nabíjanie batérie. Jednoduché nastavenie uhlov, módov aj pohybu počas používania zaistí intuitívna aplikácia Hohem Gimbal. Multifunkčné stabilizátory tak môžete využiť na selfie aj natáčanie akčného klipu.

Spresniť parametre
28 položiek
Hohem M6 AI track module - Stabilizátor
Hohem M6 AI track module
5
55,90 €
Na sklade > 5 ks
Stabilizátor na mobilné telefóny/akčné kamery

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11