Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Scheppach BGS 700

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
103,90 €

Scheppach BGS 700

Chcete si vylepšiť svoju domácu dielňu o kvalitnú brúsku? Kombinovaná brúska Scheppach BGS 700 s príkonom 250 W vám ponúkne dokonca dva samostatné brúsne nástroje. Brúska je ideálna na brúsenie kovových, drevených aj plastových materiálov.

Brúsku tvorí klasický okrúhly brúsny kotúč s priemerom 150 mm, ktorý je zakrytý ochranným priehľadným krytom, ktorý ochráni vaše oči a zaistí dobrý prehľad o brúsenom nástroji. Ďalšia brúsna časť je tvorená brúsnym pásom s rozmerom 686 × 50 mm. Kovové kryty brúsneho kotúča aj pásu slúžia ako zásobáreň vody pre dokonalé ochladenie brúseného materiálu.

Životnosť brúsneho kotúča aj pásu zaistíte nastaviteľnými opierkami nástrojov. Pre zarovnanie prednej hrany kotúča je k dispozícii integrovaný zarovnávač hrán. Pre zaistenie dobrej viditeľnosti pri brúsení má brúska integrované svetlo na flexibilnom ramene.

Pre potlačenie už tak minimálnych vibrácií a hádzavosti hriadeľa je brúska vybavená pogumovanými nohami. Ak chcete mať ešte väčšiu istotu, využite pripravené úchyty pre skrutky a pripevnite ju priamo k pracovnému stolu.

Hlavné prednosti

  • Brúsny kotúč a pás v jednom zariadení
  • Ochladzovanie brúseného materiálu
  • Vhodná pre brúsenie kovu, dreva aj plastu
  • Výkonné svetlo na ohybnom ramene
  • Možnosť pripevnenia skrutkami k stolu

Parametre a špecifikácia

Príkon

Príkon 250 W

Súčasťou balenia

Súčasť balenia brúsny papier

Hmotnosť

Hmotnosť 9 kg

Napájanie

Napájanie Sieťové

Vlastnosti

Šírka pásu 50 mm
Dĺžka pásu 686 mm
Kód:  GAR355d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4903303901
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14