Obnoviť stránku

PIZ BUIN Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF15 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF15 50 ml

 
 

Prípravok na opaľovanie tváre v podobe ľahučkého fluidu je skvelým osviežením medzi ochrannými prípravkami pred slnečným žiarením. Táto jedinečná ochrana proti slnku má ľahkú textúru, ktorá sa veľmi dobre nanáša a rozotiera, okamžite sa vstrebáva a vďaka špeciálnym púdrom zanecháva pleť na dotyk suchú a hodvábne jemnú. Ihneď po nanesení je krém pripravený chrániť vašu pleť pred slnkom, nadmerným vysušovaním aj pred jej predčasným starnutím. Krém je vode a potu odolný, môžete ho bez obáv používať aj pri vodných športoch alebo pri vodných hrách. Používajte prípravok, ktorý nelepí a zanecháva pleť vašu tvár spoľahlivo chránenú a zamatovo hebkú!
Krém v sebe spája efektívnu UVA/UVB ochranu s ultra ľahkým zložením, ktorá sa ihneď vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný pocit. Hydratačný fluid dodáva pleti vláčnosť, jemnosť a pružnosť a chráni ju tak nielen pred škodlivým slnečným žiarením, ktoré by ju mohlo nenávratne poškodiť, ale aj pred vysušovaním. Prípravok je obohatený o anti-oxidanty v podobe vitamínu E, ktoré zabraňujú predčasnému starnutiu pleti. Krém má úzke hrdlo so špeciálnym aplikátorom, ktoré vám uľahčia jeho používanie. Chráňte svoju pleť spoľahlivým prípravkom bez pocitu mastnoty!
Aktívne látky:
SPF 15 – chráni pleť pred škodlivým slnečným žiarením a predčasným starnutím.
Vitamín E – chráni pleť pred vonkajšími škodlivými vplyvmi a zabraňuje jej predčasnému starnutiu.
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Rovnomerne naneste na pleť tváre a jemne rozotrite. Prípravok vás spoľahlivo ochráni pri bežnom pobyte vonku alebo ak už máte tvár opálený. Na dlhé slnenie použite prípravok s vyšším ochranným faktorom. Pri nadmernom potení a po každom kúpaní aplikácii vždy zopakujte, aby ochrana bola maximálna.
Objem:
50 ml

 
Kód:  KSOP0169
Produktové číslo:  3574661119137

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04