Obnoviť stránku

NIVEA SUN Kids Pocket Size SPF 30 50 ml

NIVEA SUN Kids Pocket Size SPF 30 50 ml

NIVEA SUN Kids Pocket Size OF30

Mlieko na opaľovanie Kids Pocket Size je určené deťom. Poskytuje spoľahlivú ochranu detskej pokožke pred škodlivým slnečným žiarením. Špeciálne inovované zloženie, ktoré je odolné proti vode ochráni deti okamžite a na dlhú dobu. Šetrné zloženie starostlivo ošetruje detskú pokožku pomocou vysoko efektívnych UVA a UVB filtrov. Chráňte citlivú detskú pokožku pred slnkom!

Ochrana pred slnkom, ktorá sa zmestí do vrecka

Príjemná, veľmi ľahká konzistencia mlieka na opaľovanie sa po nanesení ľahko vstrebáva a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty. Mlieko na opaľovanie chráni detskú pokožku ochranným filtrom OF 30, ktorý pokožku spoľahlivo ochráni pred slnkom pri bežných vonkajších aktivitách. Vďaka špeciálnemu praktickému baleniu ho teraz môžete mať kedykoľvek po ruke a neriskovať zdravie svojich detí. Používajte pre svoje deti mlieko na opaľovanie, ktoré eliminuje riziko vzniku alergických reakcií!

Vlastnosti mlieka na opaľovanie

  • Je určené deťom
  • Má ochranný filter OF 30
  • Je vodoodolné
  • Obsahuje UVA a UVB filtre
  • Je vo vreckovej veľkosti
  • Ľahko sa vstrebáva
  • Nezanecháva pocit mastnoty
  • Eliminuje riziko vzniku alergických reakcií

Parametre a špecifikácia

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko

Vhodné od

Vhodné od 3 rokov
Kód:  OPA024
Produktové číslo:  4005808290338
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12