Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Metabo FMS 200 Intec

5 1 hodnotení
55,90 €

Metabo FMS 200 Intec

Patríte medzi domácich majstrov, ktorí si potrpia na dobrý pocit z vlastnej dobre odvedenej práce? V prípade, že do svojho vybavenia hľadáte ručnú vibračnú brúsku, bude tento produkt tou správnou voľbou práve pre vás. S vibračnou brúskou od spoločnosti Metabo si môžete vyberať materiál s úplnou ľahkosťou, pretože disponuje skvelým pomerom výkonu a hmotnosti. Je univerzálne použiteľná na najrôznejšie brúsenie dreva, umelých hmôt, kovov, kameňa a lakovaných plôch. Brúska má rukoväť s protišmykovým povrchom softgrip, ktorý vám vždy zaručí pohodlnú a hlavne bezpečnú prácu. Používanie spríjemní aj jednoduché a rýchle nasadenie brúsnych papierov a integrované odsávanie pomocou kazety s filtrom, ktorá zaručí, že po vás nikdy neostane neporiadok. Druhou možnosťou, ako mať na pracovisku stále upratané, je pripojenie mnohoúčelového vysávača s adaptérom 6.26996. Brúsna doska je trojuholníkového tvaru a výborne poslúži na brúsenie nielen rovín a hrán, ale aj rohov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Príkon stroja: 200 W
  • Brúsna doska: 100 × 147 mm
  • Hmotnosť: 1,25 kg
  • Priemer kmitu: 1,4 mm
  • Počet kmitov je 26 000 za minútu

Parametre a špecifikácia

Príkon

Príkon 200 W

Súčasťou balenia

Súčasť balenia protiprachový vak, Prepravný kufor

Hmotnosť

Hmotnosť 1,25 kg

Napájanie

Napájanie Sieťové

Brúsna doska

Brusná doska delta
Pripínanie papiera suchý zips

Počet kmitov

Počet kmitov 26 000 ot./min

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Prachový filter
Kód:  BOG010d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  600065500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19