Obnoviť stránku

L'ORÉAL Solar Expertise Milk SPF 30 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

L'ORÉAL Solar Expertise Milk SPF 30 150 ml

L'ORÉAL Solar Expertise Milk SPF 30 je luxusný opaľovacie mlieko s ochranným faktorom SPF 30, ktoré je vhodné pre všetky typy mužskej i ženskej pokožky.Toto unikátne mlieko s jemnou, nemastnú, vodeodolnú textúrou neobsahuje žiadne farbivá ani parfumáciu, hĺbkovo hydratuje a vyživuje Vašej pleť, účinne ju chráni proti nepriaznivým zložkám slnečného žiarenia, zaručuje Vašej pleti optimálnu ochranu pred starnutím vplyvom slnečného žiarenia.
Aktívne látky:
Obsiahnutý ochranný faktor SPF 30 poskytuje Vašej pleti vysokú ochranu proti UVA i UVB žiareniu, patentovaná ochrana Mexoryl XL s reflexným minerálnym filtrom zaručuje pokožke komplexné maximálnu ochranu proti nadmernému vysušovaniu a predčasnému starnutiu pleti.
Použitie:
Aplikujte na pokožku celého tela pred opaľovaním a opakujte po každom pobyte vo vode.
Účinky:
Výsledkom aplikácie je dokonale chránená, hĺbkovo hydratovaná a nádherne opálená pokožka.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Obsah:150 ml
Kód:  KSOP0032

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06