Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HECHT 6284XL

4,3 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HECHT 6284XL

Elektrický záhradný drvič Hecht 6284XL má výkon 2 800 wattov. Vďaka tejto sile si drvič hravo poradí s vetvami a vetvičkami s hrúbkou až 45 milimetrov a stáva sa tak nenahraditeľným pomocníkom v každej záhrade. Hechtov záhradný drvič seká drevený odpad na ploché a tenké tvary, ktoré sú ďalej využiteľné, napr. na mulčovanie alebo na kompost. Pre väčšiu bezpečnosť pri práci, je veľký 60 l kontajner vybavený poistnou pákou.

Kľúčové vlastnosti záhradného drviča HECHT 6284XL

  • Dostatočný výkon 2 800 W
  • Drví vetvy do priemeru 45 mm
  • Ochrana pred striekajúcou vodou
  • Prvky zaisťujúce bezpečnosť pri práci so záhradným drvičom
  • Nenáročná manipulácia v teréne
  • Bezproblémová údržba dvoch vymeniteľných nožov

Drvič Hecht recykluje záhradný odpad

V procese nakladania s odpadom, ktorý vedie k jeho ďalšiemu využitiu, je drvič Hecht tou ideálnou voľbou. Bezpečné plnenie a podávanie konárov zabezpečuje samotná konštrukcia zásobníka. Sekací kotúč záhradného drviča je vybavený dvoma vymeniteľnými nožmi. Na nich je možné vykonávať bežnú údržbu vrátane opätovného nabrúsenia. Vďaka robustnému podvozku a praktickej transportnej rukoväti je možné elektrický drvič 6284XL ľahko premiestniť na požadované miesto sekania alebo k záverečnému šetrnému uloženiu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Drviaci mechanizmus Nože
Max. priemer vetvy 45 mm
Príkon 2 800 W
Objem priestoru na drť 60 l
Hmotnosť 25 kg

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Box na drvinu
Kód:  BOW701b
Produktové číslo:  HECHT6284XL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04