Obnoviť stránku

Grily na drevené uhlie

 

Gril na drevené uhlie je obľúbený pre nezameniteľnú atmosféru, ktorú vytvára pri grilovaní. Využíva pevné palivá, ktoré dosahujú vysoké teploty a grilovanie je preto v porovnaní s plynovými či elektrickými grilami rýchlejšie. Poradíme vám, v čom sa záhradné grily na drevené uhlie a drevo líšia a ako vybrať ten správny.

Pokračovať
Spresniť parametre
130 položiek

Grily na drevené uhlie

Ak sa chystáte na grilovanie na záhrade, jednou z možností je gril na drevené uhlie. Na záhradnom grile na drevené uhlie si pripravíte jedlo nezameniteľnej chuti a vône. Výhodou grilov na uhlie je ich nízka obstarávacia cena. Záhradné grily na uhlie kúpite už od niekoľko eur. Kúpte si grily na drevené uhlie G21, grily Fieldmann, grily Hecht alebo napríklad grily Sharks.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01