Obnoviť stránku

GARNIER Ambre Solaire Golden Protect Olej na opaľovanie SPF 10 150 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Ambre Solaire Golden Protect Olej na opaľovanie SPF 10 150 ml

Doprajte svojej pokožke kvalitnú ochranu pred slnkom s olejom na opaľovanie od obľúbenej značky Garnier. Má ochranný faktor 10 a je tak určený pre hnedú pokožku. Znižuje riziko slnečných alergií a chráni kožné bunky. Olej sa veľmi ľahko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva.  

 

Prečo zvoliť tento opaľovací olej? 

  • Pre hnedú pokožku
  • Ochranný faktor 10
  • Znižuje riziko kožných alergií
  • Ľahko rozotierateľný

Zloženie: Aqua/Water, hydrogenated Polyisobutene, Dimethicone, Glycerín, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetyl Alcohol, PEG-40 Stearate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, C13-14 Isoparaffin, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax, Citral, Disodium EDTA, Geraniol, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Glycine Soja Protein/Soybean Protein, Hippophae Rhamnoides Oil/Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Laureth -7, Limonene, Linalool, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Paraffin, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Retinyl Linoleate, Sodium Benzoate, Sorbitan Tristearate, Tocopherol, Parfum/Fragrance, Please check back of pack for up to date ingredients.

 

 
Kód:  KSOP0249
Produktové číslo:  3600540873088
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11