Obnoviť stránku

Bosch Power4All 18 V

Bosch power for all

Bosch 18V POWER FOR ALL

Jeden akumulátor pre všetko náradie? Akumulátorový systém Bosch 18V POWER FOR ALL je plne kompatibilný so všetkými druhmi náradia v rámci POWER FOR ALL Alliance. S jedným akumulátorom si tak užijete voľnosť bez káblov pri domácom majstrovaní, čistení aj zahradničení. Šetrite miesto aj peniaze s každým ďalším nákupom, jednoducho zvoľte samostatnú verziu bez akumulátora. 
*Akumulátory nie sú kompatibilné s modrým radom náradia Bosch Professional.

bosch-power4-all-kompatibilita

Jeden akumulátor vládne všetkým

Firma Bosch už od roku 1969 ponúka inovatívne riešenia pre majstrovanie, dom a záhradu. Teraz prichádza s efektívnym riešením problému v oblasti akumulátorového náradia, keď každé náradie malo svoj akumulátor a nabíjačku. Jedným akumulátorom značky Bosch, ktorý je plne kompatibilný so širokou škálou náradia v rámci programu POWER FOR ALL, vám doma ušetrí miesto aj peniaze.

Maximum výkonu až do úplného vyčerpania

Pre akumulátory Bosch sú používané špeciálne vybrané a preverené lítium-iónové články, ktoré zaručujú dlhú životnosť akumulátora. S technológiou Syneon dostanete z akumulátora požadovaný výkon do úplného konca. Nedochádza teda k postupnému úbytku výkonu a zároveň sú akumulátory chránené proti preťaženiu aj prehrievaniu.

  • 2,5 Ah – Až 550 m vyžínania (strunová kosačka UniversalGrassCut 18) alebo vyčistí až tri bicykle (nízkotlakový čistič Fontus)
  • 4,0 Ah – Pokosí až 200 m2 trávnika (kosačka CityMower 18; pre porovnanie: tenisový kurt má rozlohu 200 m2) alebo 52 rezov (uhlová brúska AdvancedGrind 18 ; Ø 12mm oceľ)
  • 6,0 Ah – Až 40 minút vysávania alebo 82 rezov (AdvancedGrind 18; Ø 12 mm oceľ)


Bosch akumulátor – prierez
Spresniť parametre
82 položiek

Bosch Power4All 18 V

V kategórii Bosch Power4All 18 V máme práve teraz na Alza.sk celkom 82 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12