Obnoviť stránku

Black&Decker KA280LSA

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Black&Decker KA280LSA

Vibračná brúska Black&Decker KA280LSA bez ťažkostí zvládne akékoľvek domáce i firemné práce. Vďaka svojmu výkonnému 220 W elektromotoru je odber materiálu veľmi rýchly a účinný. Veľkou prednosťou je výmena základne bez použitia akéhokoľvek náradia, takže počas okamihu si ju vymeníte za tú, ktorú práve potrebujete. Jej kompaktné rozmery, precízne prevedenie, ergonomický tvar a zadná rukoväť zaručujú perfektnú ovládateľnosť a komfortnú prácu i po dlhú dobu. Kruhový volič Autoselect sa postará o ideálne nastavenie otáčok a základne, čo sa kladne odráža na efektivite a optimálnom výkone. Súčasťou balenia je úložná taška a 21 kusov rôzneho príslušenstva. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková vibračná brúska pre domácich majstrov i profesionálov
  • Výmena základne bez použitia náradia
  • Cyklónový zásobník na účinné zachytávanie prachu
  • Funkcia Autoselect
  • Rýchloupínací systém pripevnenia brúsneho papiera
  • Doska pre brúsenie žalúzií a funkcie obrysového brúsenie

Súčasť vybavenia:
Multibrúska 4 v 1Vibračná základňa v tvare žehličkyExcentrická kruhová základňa s priemerom 125 mmBrúsne príslušenstvo pre detailné brúsenieProfilový/obrysový držiakPríslušenstvo pre brúsenie žalúzií3 × obrysové profily3 × listy brúsneho papiera pre základňu v tvare žehličky so 6 náhradnými špičkami brúsneho papiera3 × listy brúsneho papiera pre kruhovú základňu2 × listy brúsneho papiera pre brúsenie detailov2 × listy brúsneho papiera pre brúsenie žalúzií4 × listy brúsneho papiera pre obrysové brúsenieČistiaci brúsny papier (červený) pre drevo a kovBrúsny papier pre dokončovacie brúsenie s vysokým leskomÚložná taška

 

Parametre a špecifikácia

Príkon

Príkon 220 W

Hmotnosť

Hmotnosť 2,8 kg

Súčasťou balenia

Súčasť balenia brúsny papier
Počet papierov 19 ks

Napájanie

Napájanie Sieťové

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Regulácia otáčok, Prachový filter

Brúsna doska

Brusná doska okrúhla, delta
Pripínanie papiera suchý zips

Počet kmitov

Počet kmitov 26 000 ot./min
Kód:  BOD008d2
Produktové číslo:  KA280LSA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03