Obnoviť stránku

BLACK+DECKER

Black&Decker banner

BLACK+DECKER: spotrebiče do dielne, záhrady aj pre domácnosť

Americká značka BLACK+DECKER prináša rodinám a domácim majstrom široký sortiment kvalitných výrobkov pre dielenské činnosti, údržbu záhrady alebo práce v domácnosti. Všetky jej produkty vychádzajú z viac ako 100 rokov dlhej histórie a skúseností, ktoré znamenajú pokročilé výrobné procesy, dôraz na spoľahlivosť, množstvo revolučných výrobkov a nových technických riešení. Dnes BLACK+DECKER ponúka napríklad populárny 18V aku systém náradia, ktorý zahŕňa brúsky, píly, skrutkovače, strunové kosačky alebo nožnice na živý plot. Ďalej v ponuke značky nájdete kuchynské spotrebiče, vysávače, ohrievače, ventilátory a mnoho ďalšieho. BLACK+DECKER ide s dobou a v rámci programu ECOSMART navyše usiluje o zlepšovanie udržateľnosti svojich produktov, aby išla ich výroba aj používanie ruka v ruke s očakávaniami zákazníkov pokiaľ ide o šetrnejší prístup k životnému prostrediu.

Black&Decker 18V POWERCONNECT systém

Úsporný 18V aku systém od BLACK+DECKER

Či už ide o efektívne elektrické náradie pre domácich kutilov, záhradnú techniku pre krásnu záhradu alebo všestranné čistiace zariadenia na skrášlenie domova – všetko zvládnete s BLACK+DECKER POWERCONNECT. Stačí jeden akumulátor pre všetky produkty radu 18V. Môžete si do svojej sady skombinovať rôzne náradie bez zbytočných výdavkov za extra akumulátory a nabíjačky, navyše ušetríte aj úložné priestory a životné prostredie.

Náradie BLACK+DECKER na každú príležitosť

BLACK+DECKER ponúka náradie na detailné úkony, ale aj tvrdú prácu. Okrem aku pohonu si možné zvoliť aj elektrické náradie do zásuvky s vysokým výkonom a neobmedzenou pracovnou dobou. V BLACK+DECKER si vyberiete všetko, od vŕtačiek cez brúsky, píly, skrutkovače až po teplovzdušné pištole. Na cestách zase využijete kompresory BLACK+DECKER do 12 V autozásuvky. Náradie disponuje aj funkciami, ako automatické vypnutie alebo svietienie na prácu za šera.

Náradie Black&Decker
Black&Decker záhradná technika

BLACK+DECKER záhradná technika s inteligentným ovládaním

O dokonalý trávnik sa postarajú BLACK+DECKER elektrické rotačné kosačky, robotické kosačky s ovládaním cez aplikáciu alebo aku nožnice na trávu. Inteligentné funkcie POWERCOMMAND využijete napríklad pri BLACK+DECKER krovinorezoch, strunových kosačkách či fukároch. Stlačením jediného tlačidla aktivujete pomalšie, zato výkonnejšie strihy proti zasekávaniu vetiev, automaticky vysuniete strunu bez manipulácie s cievkou alebo chvíľkovo zvýšite výkon na odfúknutie k zemi prilepené lístie.

Vysávače BLACK+DECKER a ďalšie spotrebiče do domácnosti

Technológiami nabité vysávače BLACK+DECKER sú k dispozícii vo variante vreckové aj bezvreckové, na podlahy, koberce aj väčšinu špeciálnych povrchov. Je tu vysávač pre alergikov so schopnosťou dokonalého filtrovania vzduchu pomocou HEPA a HEPA H13 filtra alebo model kompatibilný s POWERCONNECT aku systémom s funkciou proti namotávaniu vlasov a hĺbkovým čistením kobercov. Pokiaľ bude potrebné urobiť poriadok v aute, nesmie chýbať ručný vysávač BLACK+DECKER s flexibilnou hlavicou nastaviteľnou až do 10 polôh, aby ste sa dostali do všetkých zákutí interiéru vozidla. Medzi ďalšie spotrebiče značky patria pákové kávovary, hriankovače, sendvičovače, aku mixéry či naparovacie žehličky.

Domáce spotrebiče BLACK+DECKER

18V aku systém od BLACK+DECKER

BLACK+DECKER aku tyčový vysávač

Spresniť parametre
193 položiek
Black+Decker BXPC1100E - Popkornovač
Black+Decker BXPC1100E
5
39,59 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Popkornovač

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04