Obnoviť stránku

Black & Decker GS2400

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Black & Decker GS2400

Ak vlastníte záhradu plnú kríkov a stromov, potom sa určite každoročne stretávate s problémom, kam so všetkými konármi, ktoré počas roka ostriháte, či odrežete. Väčšina ľudí ich neefektívne spáli niekde na záhrade a ani netušia, že sú omnoho praktickejšie metódy. Jednou z nich je možnosť konáre rozdrviť na jemný mulč, ktorý môže byť použitý na zamedzenie rastu buriny okolo rastlín a na zlepšenie úrodnosti pôdy. Na to však potrebujete kvalitný drvič, ako je tento od spoločnosti Black & Decker.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný motor
  • Nízka hmotnosť a jednoduchá manipulácia
  • Lievik s veľkým objemom a automatickým posuvom konárov
  • Rozdrví konáre s priemerom až 40 mm
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Vak na odpad s objemom 35 l
  • Spätný chod

Premyslený do každého detailu

Tento drvič je spoľahlivý záhradný pomocník na upratovanie záhrady. Je vybavený výkonným motorom s vysokým točivým momentom a nízkou hlučnosťou. Disponuje kvalitnými frézovacími valcami, ktoré zvládnu drvenie konárov s priemerom až 40 mm. Veľmi efektívne a hlavne rýchlo vás zbaví neporiadku na záhrade. Vďaka kolesám a integrovanej rukoväti je veľmi mobilný, takže ho ľahko presuniete, kdekoľvek to bude potrebné. Objemný lievik s rýchlym plnením zabezpečí rovnomerný prísun materiálu a rýchle drvenie. Určite oceníte aj 35 l vak, ktorý umožňuje ľahké zhromažďovanie a následné odoberanie odpadu.

Kvalitné vyhotovenie

Pri vývoji tohto drviča sa samozrejme nezabudlo ani na bezpečnosť. Vďaka tomu je vybavený nastaviteľnou sekacou doskou s jednoduchým uvoľňovaním, ktorá disponuje možnosťou spätného chodu, čo umožňuje rýchle a jednoduché uvoľnenie zaseknutých konárov. Pri zaseknutí konárov sa aktivuje ochrana proti preťaženiu, ktorá chráni motor prístroja.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Drviaci mechanizmus Fréza
Max. priemer vetvy 40 mm
Príkon 2 400 W
Objem priestoru na drť 35 l
Hmotnosť 26,5 kg

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Spätný chod, Ochrana pred preťažením, Samosťahovanie vetiev, Vak na drvinu
Kód:  BOD130a
Produktové číslo:  GS2400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04