Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaTools 40LBP20V 4,0 Ah BatteryONE 20V

4,8 120 hodnotení
Predp. cena
40,90 €

AlzaTools 40LBP20V 4,0 Ah BatteryONE 20V

AlzaTools

Výkonný akumulátor pre náradie AlzaTools BatteryONE 20V

Zakúpili ste akumulátorové náradie AlzaTools BatteryONE 20V a potrebujete k nemu batériu? V tom prípade ste tu správne. AlzaTools 40LBP20V 4,0 Ah BatteryONE 20V je akumulátor s kapacitou 4 Ah, ktorý zaistí spoľahlivú dodávku energie pre akékoľvek ručné alebo záhradné náradie z radu AlzaTools BatteryONE 20V. Na výrobu našich akumulátorov využívame moderné technológie a pokročilé články, ktoré sú optimalizované tak, aby poskytovali maximálnu výdrž, optimálny výkon a slúžili vám čo najdlhšie. A to najlepšie na koniec. Na konštrukciu batérie AlzaTools 40LBP20V 4,0 Ah BatteryONE 20V dostanete záruku rovno na 3 roky a možnosť vrátenia tovaru do 90 dní bez udania dôvodu, a to dokonca aj pokiaľ nakupujete na IČO – s AlzaTools nakupujete úplne bez rizík.

Nabíjateľná batéria na aku náradie AlzaTools 40LBP20V BatteryONE 20V
Nabíjateľná batéria na aku náradie AlzaTools 40LBP20V BatteryONE 20V

Záruka 3 roky

Na konštrukciu batérie sa vzťahuje predĺžená 3-ročná záruka aj pre podnikateľov.

Nabíjateľná batéria na aku náradie AlzaTools 40LBP20V BatteryONE 20V

90 dní na vrátenie

Pokiaľ nebudete spokojní, môžete výrobok do 90 dní vrátiť.

Nabíjateľná batéria na aku náradie AlzaTools 40LBP20V BatteryONE 20V

S jedným akumulátorom môžete napájať niekoľko desiatok nástrojov

Pokročilé technológie a prémiové Li-Ion články bez pamäťového efektu sú zárukou, že akumulátor poskytuje optimálny výkon pre akúkoľvek činnosť, zároveň zaručujú dlhšiu výdrž a maximalizujú životnosť batérie. Robustné vyhotovenie a antivibračné technológie zvyšujú odolnosť a komfort pri práci. Rýchlu a predovšetkým jednoduchú inštaláciu akumulátora AlzaTools 40LBP20V 4,0 Ah BatteryONE 20V zaisťuje rýchloupínací systém s bezpečnostnou západkou. Samozrejmosťou je perfektne viditeľný trojstupňový ukazovateľ stavu nabitia. Pestrý ekosystém AlzaTools BatteryONE 20V umožňuje, že akékoľvek ručné a záhradné náradie je kompatibilné so všetkými batériami BatteryONE 20V.

Nabíjateľná batéria na aku náradie AlzaTools 40LBP20V BatteryONE 20V

S predĺženou 3-ročnou zárukou môžete byť pokojní

Spokojnosť zákazníkov staviame na prvé miesto, a preto vám chceme ponúknuť aj niečo navyše. Keďže si za kvalitou výrobkov našej značky AlzaTools maximálne stojíme, poskytujeme na akumulátor AlzaTools 40LBP20V 4,0 Ah BatteryONE 20V predĺženú záruku na 3 roky, ktorú dávame úplne všetkým – aj podnikateľom. Túto nadštandardnú záruku získavate automaticky a bez nutnosti registrácie.

Nabíjateľná batéria na aku náradie AlzaTools 40LBP20V BatteryONE 20V

Detailné špecifikácie akumulátora AlzaTools 40LBP20V 4,0 Ah BatteryONE 20V

Akumulátor pre ručné a záhradné náradie radu AlzaTools BatteryONE 20V

Prémiové Li-Ion články pre optimálny výkon a dlhšiu výdrž

Rýchloupínací systém s bezpečnostnou západkou

Bez pamäťového efektu a minimálne samovybíjanie

Ochrana proti prehriatiu, preťaženiu a úplnému vybitiu pre maximálny komfort

Trojstupňový indikátor stavu nabitia (aktivácia stlačením tlačidla)

Kapacita: 4 Ah

Napätie: 20 V

Rozmery: 12,6 × 8,4 × 7,1 cm

Hmotnosť: 0,8 kg

Doba nabíjania v závislosti od nabíjačky: 
AT-24FCH20V – cca 2 hodiny 
AT-35FCH20V – cca 1 hodina a 20 minút 
AT-DCH20V – cca 1 hodina a 30 minút

Poznámka: 3-ročná záruka sa vzťahuje iba na konštrukciu batérie, nie na pokles kapacity spôsobenej bežným používaním (životnosť je 6 mesiacov)

Rodina produktov AlzaTools BatteryONE 20V

S akumulátorovým náradím AlzaTools BatteryONE 20V sa nemusíte obmedzovať prístupom k elektrickej sieti a vďaka batériám s voliteľnou kapacitou bude práca s náradím vždy maximálne pohodlná a efektívna. Príjemnou pridanou hodnotou je skutočnosť, že jeden akumulátor môžete používať vo viacerých prístrojoch. S AlzaTools BatteryONE 20V si kompletne vybavíte nielen dielňu, ale aj záhradu všetkým potrebným – od vŕtačky, uhlovej brúsky až po motorovú pílu, nožnice na plot a ďalšie náradie. Pri jednotlivých produktoch hľadíme na kvalitné spracovanie, solídny výkon a v neposlednom rade aj na používateľský komfort.


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Akumulátor
Druh akumulátora Li-Ion

Akumulátor

Kapacita 4 Ah
Napätie 20 V
Aku program AlzaTools BatteryOne
Kód:  ATPT020
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  AT-40LBP20V

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06